הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
אני כרגע במאזן קלורי חיובי מטרה לעלות מסת שריר, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע עקב מחסור בזמן בגלל עבודה.

אני מבצע תוכנית אימון FBW שמחולקת לA/B אני רואה קצת התקדמות בגדילה לא משהו משמעותי וגם עולה במשקל גוף אך טיפה נתקע במשקלי עבודה גם שאני אוכל יותר.. ומישהו המליץ לי שכדאי לי לעשות אימון ABC לחלק את השרירים אבל הבעיה שזה 4 אימונים הבנתי ממנו אך לא מתאפשר לי 4 בשבוע יש למישהו המלצה מה ניתן לעשות?

ואגב זאת התוכנית שאני מבצע בחדר כושר

אימון A:
סקוואט 8X3
בנץ פרס עם מוט 6X3
מתח רחב 8X3
פולי תחתון 8X3
הרחקת כתפיים במשקולות 8X3
כפיפות מרפקים מוט דאבליו 10X2
פשיטת מרפקים בחבל 10X2

אימון B:
דדליפט 6X1
חתירה במוט 8X3
לחיצת כתפיים מוט 8X3
מקבילים 8X3
לג פרס 8X3
כפיפות מרפקים משקולות יד 10X2
פשיטת מרפקים בחבל 10X2

מבלי להתייחס לתוכנית,
ל3 ימי אימונים להיפרטרופיה הייתי מחלק
או fbw או a-b-fbw/fbw-a-b
בכל מקרה, החלוקה השנייה תדרוש ממך הרבה ידע וניסיון כדי להצליח לנהל התקדמות והתאוששות טובה לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
מבלי להתייחס לתוכנית,
ל3 ימי אימונים להיפרטרופיה הייתי מחלק
או fbw או a-b-fbw/fbw-a-b
בכל מקרה, החלוקה השנייה תדרוש ממך הרבה ידע וניסיון כדי להצליח לנהל התקדמות והתאוששות טובה לאורך זמן.

איך שהתוכנית שלי עכשיו שפרסמתי למטה היא תוכל לספק לי תוצאות לעלייה במסת השריר מבחינת הוצאה מקסימלית כמובן בשילוב תזונה נכונה ומאזן קלורי חיובי?

איך שהתוכנית שלי עכשיו שפרסמתי למטה היא תוכל לספק לי תוצאות לעלייה במסת השריר מבחינת הוצאה מקסימלית כמובן בשילוב תזונה נכונה ומאזן קלורי חיובי?

לא יכול להגיד לך בוודאות, גם הנפח אימון שלך פה כל שבוע משתנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית