הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית אימון להיפרטרופיה

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
בן 36
1.90
91 ק"ג

מתאמן בבית בערך שנה וחצי שמתוכם שנה משקל גוף וחצי שנה אחרונה משקולות.
במאסה הראשונה התחלתי במשקל גוף 82 והגעתי ל98 עם לא מעט שומן כשלאחריו עשיתי חיטוב שלושה חודשים וירדתי ל85.
בחצי שנה האחרונה עליתי לאט יותר וכרגע אני סביב 91 ק"ג.

המטרה כרגע היא מאסה עם קצב עליה סביר של בערך קילו בחודש

האימון הוא 3 פעמים בשבוע FBW בתנאים של בית:

גב:

דאמבל בנט אובר רואו - 3 * 6-12
מתח - 3 * 4-5

יד קדמית:

וואייטר קארלס - 3 * 8-12

יד אחורית:

קיק באק - 3 * 8-12

חזה:

אקססנטריק פלור פליי - 3 * 6 - 12
דאמבל פלור פרסס - 3 * 6 - 12

כתפיים:

דאמבל שולדר פרסס - 3 * 6 - 12

רגליים:

בולגריין ספליט סקוואט 3 * 8 - 12
לאנג' - 3 * 6 - 12

התוכנית היא שבכל אימון אני מעלה חזרה עד 12 כשלאחריו מעלה משקל ויורד בחזרות.
כרגע אני מבצע אימון ידיים לפני חזה בגלל שכרגע ניצלתי את כל הפלטות משקל שיש לי כרגע וככה אני מגיע לאימון חזה שקצת יותר קשה לי

הסדר נראה על הפנים.

לדעתי צריך להיות ככה :

רגלים
חזה
גב
כפתיים
ידיים אפשר בסופר סט

תשקיע עוד כמה מאות ותקנה פלטות עם חסר לך משקל או תעבור לחדר כושר נורנלי

• פותח/ת השרשור
אתה לא עובד על החזה. תמצא מקבילים

הייתי עושה מקבילים על טבעות עד לא מזמן. אבל זה היה גורם לי לכאב ראש מסתורי. כנראה אחזור לתרגיל בקרוב.
התרגילים שאני עושה לחזה זה לא מספיק?

הסדר נראה על הפנים

בגדול יותר נוח לי לסיים את האימון עם הרגליים, כי אחרי אימון רגליים אני מפורק

תשקיע עוד כמה מאות ותקנה פלטות עם חסר לך משקל או תעבור לחדר כושר נורנלי

בקרוב אקנה עוד פלטות. מכון כושר לא מסתדר לי עם הלו"ז. רוב הזמן שיש לי להתאמן זה בשעות מאוחרות

התרגילים שאני עושה לחזה זה לא מספיק?
אתה עושה תרגיל אחד לחזה, פלור פליי, וגם אותו בטווח תנועה חלקי.
בגדול יותר נוח לי לסיים את האימון עם הרגליים, כי אחרי אימון רגליים אני מפורק
בדיוק בגלל זה הוא המליץ לך לעבוד קודם כל על הרגליים. אני לא חושב שזה חובה, אבל בדרך כלל לדעתי זה מומלץ.
בקרוב אקנה עוד פלטות. מכון כושר לא מסתדר לי עם הלו"ז. רוב הזמן שיש לי להתאמן זה בשעות מאוחרות
ובדקת שאין בכלל בכלל מכונים לידך שפתוחים מאוחר? אם אין לך חדר כושר אז אתה די חייב לדעתי לפחות מקבילים.

אפשר לעשות אחלה אימון חזה גם עם שכירות שמיכה.
אני מגיע בבנץ גם ל130 ועדיין מכניס שכיבות שמיכה -10/15 חזרות איטיות - עושה עבודה טיל
ועדיין, אתה עושה בנץ. בתור התחלה הוא יכול להתקדם עם שכיבות סמיכה, אבל להוסיף משקל זה לא נוח, ובכל מקרה בפיתוח גוף באיזשהו שלב צריך להוסיף תרגילים. בקיצור זה לא במקום, זה בנוסף.

• פותח/ת השרשור
עושה תרגיל אחד לחזה, פלור פליי, וגם אותו בטווח תנועה חלקי.

למה אחד? עושה גם לחיצה סטנדרטית עם דאמבלים. היום במקרה גם הזמנתי ספה, אז אפשר יהיה לעשות את התרגילים האלה בצורה נורמלית

ועדיין, אתה עושה בנץ. בתור התחלה הוא יכול להתקדם עם שכיבות סמיכה, אבל להוסיף משקל זה לא נוח, ובכל מקרה בפיתוח גוף באיזשהו שלב צריך להוסיף תרגילים. בקיצור זה לא במקום, זה בנוסף

הייתי מתאמן משקל גוף בהתחלה ובין היתר שכיבות שמיכה, כמו שאתה אומר בשלב מסויים היה לי לא נוח להוסיף משקל על הגב

למה אחד? עושה גם לחיצה סטנדרטית עם דאמבלים
אתה לא עושה לחיצה סטנדרטית, אתה עושה פלור בנץ, זה שונה. זה תרגיל ליד אחורית, לא לחזה. כשתהיה לך ספה זה ותעשה טווח תנועה מלא זה יהיה לחיצה סטנדרטית שמערבת גם את החזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית