הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

172.5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
אחרי שלפני שלושה שבועות בערך פתחתי אשכול על זה שקשה לחזור לאימונים, רציתי לעדכן שהעניינים קצת השתפרו.

פרס - עוד לא חזר למצב שבו היה לפני כן.
בנץ' - הצלחתי לשבור שיא (82.5 לחמישייה), אבל הוא לא ירד כשחזרתי אחרי שבוע.
סקוואט - השיא הוא עדיין 130 לחמישייה אבל עשיתי את זה עוד פעמיים. היום שברתי שיא לנפח של 115x5x5. מקווה ביום רביעי לעשות 132.5 לחמישייה.
דדליפט - עשיתי 172.5 לחמישייה.

אז כמו שאמרתי, היום עשיתי 115x5x5 וזה היה די קל ויפה, יותר מהנפח שעשיתי עם 112.5.
ובדדליפט החמישייה עם 172.5 לא הייתה קשה כמו שציפיתי שתהיה. בבאק אוף עשיתי 160 לחמישייה שהייתה קלה בצורה מפחידה.

דווקא הרגשתי די תחת בתחילת האימון, כאילו קצת תפוס, אבל אני מניח שזה לא היה המצב.

לצורך השוואה, 160x5 בסט הכבד באימון דדליפט הכבד אחרי שחזרתי מהשבוע הפסקה שהיה לי:

ככה שדברים כנראה מסתדרים לאט לאט.
באופן מפתיע זה קרה אחרי שבוע עם חרא שינה ובאופן כללי תנאים לא הכי טובים להתאוששות. כנראה שאין לדעת מתי ימים טובים יפלו עליך.

תלוי מה ההגדרה שלך לתוכנית כוח.. ברוב תוכניות הליפטינג שאתה יכול למצוא היום באינטרנט יש גם מספיק נפח בשביל לפתח מסה בדרך כלל, ויש גם אופציה להוסיף.
אני אוהב נפח גבוהה באימון עם גיוון בטווחי החזרות ועובד לפי פרופורציות של הגוף שלי ספציפי
עובד כבד רק בסקואט זה כזה נטורל

בתוכניות כוח היום אין מספיק נפח הוא מדבר שטויות
הם מקובעים
איך אתה מתאמן כרגע?
במכון שלך יש חברה עם דדליפטים כבדים בלי בשר על הגוף אתה מחטב אותם ומה שנשאר זה עור ועצמות בכל הגוף

בתוכניות כוח היום אין מספיק נפח הוא מדבר שטויות
הם חשובים שככה נראה גוף מטרה
upload_2021-11-29_15-54-19.png

איך אתה מתאמן כרגע?
בדיוק עברתי לתקופה לכוח קצת חחח (אבל עדיין משאיר נפח של בילדינג) אז לא הזמן לשאול אותי היית שואל לפני שבועיים הייתי אומר לך יחסית הרבה נפח בין 8 ל15 חזרות (שאני אומר כוח זה אומר שירדתי בבנצ' ובפרס ל5*5 אבל משאיר את כל שאר התרגילים רגיל על 12-15 חזרות)
upload_2021-11-29_15-58-9.png
upload_2021-11-29_15-58-50.png

בדיוק עברתי לתקופה לכוח קצת חחח (אבל עדיין משאיר נפח של בילדינג) אז לא הזמן לשאול אותי היית שואל לפני שבועיים הייתי אומר לך יחסית הרבה נפח בין 8 ל15 חזרות (שאני אומר כוח זה אומר שירדתי בבנצ' ובפרס ל5*5 אבל משאיר את כל שאר התרגילים רגיל על 12-15 חזרות)
נפח זה לאו דווקא טווח חזרות,ואלה מתגעגע למכון הקודם
כל אחד שמתאמן במכון רוצה להראות אל חטוב חתוך עם קוביות בחוץ ושרירי,להיות פאורליפטר שלא מתחרה,יעני ילד מפגר שעובד כוח זה תירוץ ללהיות שמן ולאכול מה שאתה רוצה.
ילדים ישראלים טיפשים אל תנסה לשנות אותם.
צריך להראות טוב אחרי שאתה מתאמן כמו בן זונה במכון כושר ומי שיגיד שזה לא המטרה שלו שקרן
חבר שלך עם ה300 דדליפט הזה תחטב אותו אין שריר בגוף מה עוזר לי להרים 300 דדליפט ולהראות כמו שק חרא תגיד לי? מהההההה אני לא מבין אותםםםם

נפח זה לאו דווקא טווח חזרות,ואלה מתגעגע למכון הקודם
כן אז השארתי את הנפח די זהה
אבל להגיד שתוכניות כוח זה מספיק נפח לבילדינג זה שטויות ואם מישהו עושה תוכנית כוח בנפח של בילדינג הוא עושה משהו לא בסדר כי לא צריך כל כך הרבה נפח לכוח וזה יפגע בהתקדמות שלו בכוח (לפחות אצל 90% מהמתאמני כוח)

כן אז השארתי את הנפח די זהה
אבל להגיד שתוכניות כוח זה מספיק נפח לבילדינג זה שטויות ואם מישהו עושה תוכנית כוח בנפח של בילדינג הוא עושה משהו לא בסדר כי לא צריך כל כך הרבה נפח לכוח וזה יפגע בהתקדמות שלו בכוח (לפחות אצל 90% מהמתאמני כוח)
בידיוק,תסתכל אצלך במכון איך כל אחד נראה כמו ביצה אתה בא למכון אי אפשר להתאמן כי ילד בן זונה לקח את כל הפלטות כדי לעשות דדליפט עם 300 קילו שהוא נראה כמו בולבול.
אי אפשר להתאמן אצלך
אני צריך להתאמן במכון של בילדרים עם האמרים ומלא כאבלים ומכונות מכון של אסטטיק ולא של פאורליפטרים מגעילולים

@Serg
רגע רגע
אתה רוצה להגיד לי,שבתוכנית כח אני לא אפתח בכלל מסת שריר?(מתחת לשומן)

ואם אני מתקדם במשקלי עבודה,זה לא אומר שאני מפתח שריר?
תודה

@Serg
רגע רגע

תודה
להגיד שבכלל לא זה טעות אבל זה לא אופטימלי לעבוד רק כוח
אבל היי זה פורום של פאורליפטרים אז יקטלו אותי

@Serg
רגע רגע

תודה
אתה כן, כל עוד לא תעבוד בסגנון של ss שזה נטו המינימום של המינימום כדי להתקדם במשקלים, הם סתם הפכו את זה לדיון על האגו שלהם

מת
תראה לחברים שלך המכוערים שמרוב שהם שמנים הם מגדלים זקן בגיל 24 ונראים כמו בני 50
שמנים בפנים בלי קו לסת בלי כלום ילדים מכוערים מתאמנים איתך,לא סובל תפאורליפטרים שם
תרד מהטרן, הוא רעיל לך למוח

למה אתה כזה טוקסיק?

אתה כן, כל עוד לא תעבוד בסגנון של ss שזה נטו המינימום של המינימום כדי להתקדם במשקלים, הם סתם הפכו את זה לדיון על האגו שלהם
חח למי יש אגו מי ישמע בסהכ בא להציל ילדים שאכפת להם רק מכוח בגיל 16 ויסיימו עם מלא סימני מתיחה בכתפיים,בשביל לעלות שריר גם לא צריך הרבה אוכל לא עושים מסהההההה ,נשארים חטובים כל השנה ככה משתפרים בגוף
תרד מהטרן, הוא רעיל לך למוח

למה אתה כזה טוקסיק?
מה זה טוקסיק?
ואלה אני אומר תאמת אחי מה יש בזה אסור?
אומר מה שהייתי רוצה שיגידו לי

בידיוק,תסתכל אצלך במכון איך כל אחד נראה כמו ביצה אתה בא למכון אי אפשר להתאמן כי ילד בן זונה לקח את כל הפלטות כדי לעשות דדליפט עם 300 קילו שהוא נראה כמו בולבול.
אי אפשר להתאמן אצלך
אני צריך להתאמן במכון של בילדרים עם האמרים ומלא כאבלים ומכונות מכון של אסטטיק ולא של פאורליפטרים מגעילולים
נראה לי רק בדיזינגף סטנר יש האמר היה עוד אחד בצפון תא פעם אבל סגרו אותו
@Serg
רגע רגע

תודה
אף אחד לא טוען שלא זה פשוט לא יעיל
גם לא צריך להיות גאון כדי להבין שיש סיבה שבילדרים עובדים אחרת מליפטרים. אם ליפטינג היה יעיל לבילדינג כולם היו עושים תוכניות כוח ורודפים אחרי משקלים אבל זה לא המצב, מה לא יוצא לך לראות אנשים חזקים ולא כאלו גדולים?

גם לא צריך להיות גאון כדי להבין שיש סיבה שבילדרים עובדים אחרת מליפטרים. אם ליפטינג היה יעיל לבילדינג כולם היו עושים תוכניות כוח ורודפים אחרי משקלים אבל זה לא המצב, מה לא יוצא לך לראות אנשים חזקים ולא כאלו גדולים?
שמע גבעתיים אימלההההה מכון של פאקינג אסטטיק
בידיוק בדרך לאימון חזה אימון שני להיום אחרי גב

חח למי יש אגו מי ישמע בסהכ בא להציל ילדים שאכפת להם רק מכוח בגיל 16 ויסיימו עם מלא סימני מתיחה בכתפיים,בשביל לעלות שריר גם לא צריך הרבה אוכל לא עושים מסהההההה ,נשארים חטובים כל השנה ככה משתפרים בגוף

מה זה טוקסיק?
ואלה אני אומר תאמת אחי מה יש בזה אסור?
טוקסיק הכוונה שאתה משחרר רעל כלום.

אתה אולי 'אומר את האמת', אבל ההסתכלות שלך צרה מאוד וכוללת קהל מאוד ספציפי בתוך אוכלוסיה רחבה יותר של 'פאוורליפטרים'.

אנשי סטרונגמן הם המודל שלי..
כאשר הם סוגרים את החגורה,הבטן יוצאת קדימה:)
אבל מה,יש להם כח אדיר!

טוקסיק הכוונה שאתה משחרר רעל כלום.

אתה אולי 'אומר את האמת', אבל ההסתכלות שלך צרה מאוד וכוללת קהל מאוד ספציפי בתוך אוכלוסיה רחבה יותר של 'פאוורליפטרים'.
אני בעד שכל אחד יעשה מה טוב לו,אם טוב לבן אדם להיות שמן מגעיל מסריח ולעבוד כוח שיבושם לו
אני מדבר מניסיון אומנם לא הייתי אף פעם שמן אבל כל הכתפיים שלי סימני מתיחה מאנשים שאמרו לי eat big טו גט ביג תמבין? גם מסה וחיטוב זה חרטא בפיתה ,צריך להיות חטוב ומשם ניטרלי ניטרלי וקצת

והכי פשוט יש תחרות עוד כמה זמן מוזמן לראות את הרמה שלהם במחינת כוח וגוף בספק שחצי מהם בכלל נראים כאילו הם היו פעם בחדר כושר
ואז תלך לתחרות בילדינג תראה אנשים שנראים פי עשר על אותם ליפטרים ומרימים חצי מהם @BeN35

אבל ההסתכלות שלך צרה מאוד וכוללת קהל מאוד ספציפי בתוך אוכלוסיה רחבה יותר של 'פאוורליפטרים'.
למה הסתכלות צרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית