הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

172.5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
אחרי שלפני שלושה שבועות בערך פתחתי אשכול על זה שקשה לחזור לאימונים, רציתי לעדכן שהעניינים קצת השתפרו.

פרס - עוד לא חזר למצב שבו היה לפני כן.
בנץ' - הצלחתי לשבור שיא (82.5 לחמישייה), אבל הוא לא ירד כשחזרתי אחרי שבוע.
סקוואט - השיא הוא עדיין 130 לחמישייה אבל עשיתי את זה עוד פעמיים. היום שברתי שיא לנפח של 115x5x5. מקווה ביום רביעי לעשות 132.5 לחמישייה.
דדליפט - עשיתי 172.5 לחמישייה.

אז כמו שאמרתי, היום עשיתי 115x5x5 וזה היה די קל ויפה, יותר מהנפח שעשיתי עם 112.5.
ובדדליפט החמישייה עם 172.5 לא הייתה קשה כמו שציפיתי שתהיה. בבאק אוף עשיתי 160 לחמישייה שהייתה קלה בצורה מפחידה.

דווקא הרגשתי די תחת בתחילת האימון, כאילו קצת תפוס, אבל אני מניח שזה לא היה המצב.

לצורך השוואה, 160x5 בסט הכבד באימון דדליפט הכבד אחרי שחזרתי מהשבוע הפסקה שהיה לי:

ככה שדברים כנראה מסתדרים לאט לאט.
באופן מפתיע זה קרה אחרי שבוע עם חרא שינה ובאופן כללי תנאים לא הכי טובים להתאוששות. כנראה שאין לדעת מתי ימים טובים יפלו עליך.

והכי פשוט יש תחרות עוד כמה זמן מוזמן לראות את הרמה שלהם במחינת כוח וגוף בספק שחצי מהם בכלל נראים כאילו הם היו פעם בחדר כושר
ואז תלך לתחרות בילדינג תראה אנשים שנראים פי עשר על אותם ליפטרים ומרימים חצי מהם @BeN35
קח דוגמא קיצונית לבן אדם שיש סיבה לעשות מה שעשה,תור הסטרוגמן חיטב ותראה אותו ביחס לבילדרים בחול

למה הסתכלות צרה

נפח זה לאו דווקא טווח חזרות,ואלה מתגעגע למכון הקודם
כל אחד שמתאמן במכון רוצה להראות אל חטוב חתוך עם קוביות בחוץ ושרירי,להיות פאורליפטר שלא מתחרה,יעני ילד מפגר שעובד כוח זה תירוץ ללהיות שמן ולאכול מה שאתה רוצה.
ילדים ישראלים טיפשים אל תנסה לשנות אותם.
צריך להראות טוב אחרי שאתה מתאמן כמו בן זונה במכון כושר ומי שיגיד שזה לא המטרה שלו שקרן
חבר שלך עם ה300 דדליפט הזה תחטב אותו אין שריר בגוף מה עוזר לי להרים 300 דדליפט ולהראות כמו שק חרא תגיד לי? מהההההה אני לא מבין אותםםםם
אתה משלשל הרבה מהפה אחי, באמת שזה מטומטם להגיב לך.

שמע אתה ילד
ילד זה אחד שיגיד שמן מסריח לפווארליפטר.
1. אף אחד לא ביקש את הדעה שלך, כל אחד שיעשה מה שנוח לו ומה שהוא אוהב.
2. לא כל אחד מחפש גוף כמוך כל אחד יש מטרות שונות
3. אם אתה אומר לבנאדם ״אם בא לו שיהיה שמן מסריח, לא ממש אכפת לי מהם״ זה מראה שהפיצול אישיות חוגג אצלך.

ילד זה אחד שיגיד שמן מסריח לפווארליפטר.
1. אף אחד לא ביקש את הדעה שלך, כל אחד שיעשה מה שנוח לו ומה שהוא אוהב.
2. לא כל אחד מחפש גוף כמוך כל אחד יש מטרות שונות
3. אם אתה אומר לבנאדם ״אם בא לו שיהיה שמן מסריח, לא ממש אכפת לי מהם״ זה מראה שהפיצול אישיות חוגג אצלך.
מטרות שונות? למה שילד בן 16 ירצה להרים 300 קילו דדליפט? אנחנו חיים בנשיונל גאוגרפיק? אנחנו עבדים?
לא בוא אגיד לך למה,כי אתם פורום שהרסתם לילדים תגוף,אמרתם להם תעשו sss יהיה לכם גוף ואללה כמה פיזיק הרסתם יאללה

מטרות שונות? למה שילד בן 16 ירצה להרים 300 קילו דדליפט? אנחנו חיים בנשיונל גאוגרפיק? אנחנו עבדים?
לא בוא אגיד לך למה,כי אתם פורום שהרסתם לילדים תגוף,אמרתם להם תעשו sss יהיה לכם גוף ואללה כמה פיזיק הרסתם יאללה
אף אחד לא שאל את הדעה שלך, אם טוב לך איפה שאתה נמצא ובמה שאתה מתעסק תתעסק בשלך, זה הבעיה של אנשים זה תמיד הייתה ההתעסקות באחרים.

תלמדו להיות בשקט ולהתעסק בדברים שלכם, יהיה לכם שלווה הרבה יותר בחיים, קח את זה בתור טיפ.

אף אחד לא שאל את הדעה שלך, אם טוב לך איפה שאתה נמצא ובמה שאתה מתעסק תתעסק בשלך, זה הבעיה של אנשים זה תמיד הייתה ההתעסקות באחרים.

תלמדו להיות בשקט ולהתעסק בדברים שלכם, יהיה לכם שלווה הרבה יותר בחיים, קח את זה בתור טיפ.
ואלה ניסיתי לתת נקודה למחשבה אבל כנראה שאם תיתן את דעתך אנשים יתקפו אותך,מדינה של ערסים מסריחים זאת ישראל

עחי אף אחד לא מגיע ל300 דדליפט ביומיים, זה לוקח שנים ואם מישהו מחליט על עצמו להיכנס לתהליך כזה קשה וארוך אז כנראה שהוא אוהב את זה, ואם לא הוא יפרוש מליפטינג הרבה לפני זה.

בכל מקרה ברוך הבא לאינטרנט אם יש לך בעיה עם זה אנשים כותבים פה את הדעות שלהם כי אתה נעלב תכבה את המסך ותנשום עמוק

חחחחח שמע סרג אם אתה לא מטריד אתה מטורלל נטורלולו
מטריל התכוונת
למה מטורלל?

בכל מקרה ברוך הבא לאינטרנט אם יש לך בעיה עם זה אנשים כותבים פה את הדעות שלהם כי אתה נעלב תכבה את המסך ותנשום עמוק

מישמיש אני מתחיל לאהוב אותך

אני בעד שכל אחד יעשה מה טוב לו,אם טוב לבן אדם להיות שמן מגעיל מסריח ולעבוד כוח שיבושם לו
אני מדבר מניסיון אומנם לא הייתי אף פעם שמן אבל כל הכתפיים שלי סימני מתיחה מאנשים שאמרו לי eat big טו גט ביג תמבין? גם מסה וחיטוב זה חרטא בפיתה ,צריך להיות חטוב ומשם ניטרלי ניטרלי וקצת
מסכים איתך בעקרון.
אין סיבה להיות קצת גם אם אתה פאוורליפטר.
אין סיבה לאכול בלי מעצורים כדי לגדול.

מצד שני, יש הרבה פאוורליפטרים שעובדים בטווחי חזרות גבוהים, אוכלים טוב ונראים טוב.
והכי פשוט יש תחרות עוד כמה זמן מוזמן לראות את הרמה שלהם במחינת כוח וגוף בספק שחצי מהם בכלל נראים כאילו הם היו פעם בחדר כושר
ואז תלך לתחרות בילדינג תראה אנשים שנראים פי עשר על אותם ליפטרים ומרימים חצי מהם @BeN35

למה הסתכלות צרה
כי לא כל הפווארליפטרים עושים כמה סטים של 3-5 חזרות והולכים הביתה.
לא חסר כאלה שתראה אותם עובדים בתקופות של 6-12 חזרות בהרבה תרגילים.

מעבר לזה, הרוב המוחלט של הפאוורליפטרים שבאמת חזקים גם נראים ככה.

אתה כן, כל עוד לא תעבוד בסגנון של ss שזה נטו המינימום של המינימום כדי להתקדם במשקלים, הם סתם הפכו את זה לדיון על האגו שלהם
זה מה שחשבתי.
כי בתחריות סטרונגמן רואים עליהם שהם בעלי מסת שריר מדהימה!
סימן שמה שהם עושים עובד
*נכון יש אחוז שומן קצת גבוהה So?

מעבר לזה, הרוב המוחלט של הפאוורליפטרים שבאמת חזקים גם נראים ככה.
בודדים ביותר תמיד מביאים תמונה של DAN GREEN כדי להוכיח את זה, כשבמציאות כדי להיות פוארליפטר ברמה ולראות טוב זה קורה 1 ל... וגם אז רק שהאו ברמה מאוד גבוה פה סרג' צודק לגמרי הרוב המוחלט של פווארליפטרים לא נראים חזקים במיוחד לא בהשוואה לבידלרים ואני בטוח שלא יהיה בעיה לראות את זה בתחרות הקרובה

נ.ב דן גרין מוזרק ואני מדברים על טבעים פווארליפטרים מוזרקים שנראים טוב יש בהרמות אבל זה לא חוכמה

ממה אני אעלב אם אני יכול לתת לו פייט מבחינה פיזיולוגית, הוא לא נתן דעה הוא ירד על אנשים, תהיה רפוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית