הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקת חיטוב לשבועיים עקב פציעה + הערכת אש (תמונה)

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אהלן
ביצעתי חיטוב כמשך 6 שבועות , משקלי עבודה עלו, להלן התוצאות
אני בצבא ועליתי על איזה מוט בבסיס וכנראה מתחתי משהו בכתף , לא מסוגל לבצע בנצ ברס (מדכא אותי מאוד) ולכן החלטתי לצאת לשבועיים ניטרלי

א) יכול להמשיך להתאמן על חלקי הגוף האחרים ?
ב) אין צורך לצאת בהדרגה לניטרלי נכון ?
ג) אגב להערכתם כמה א.ש עומד ?

קבצים מצורפים

• D6B747FB-6823-4302-B705-3AADB0FC5658.jpeg
    D6B747FB-6823-4302-B705-3AADB0FC5658.jpeg
    KB 56.3 · צפיות: 136
  • ADCA1A96-A556-48BB-B395-B59C21F1DEA9.jpeg
    ADCA1A96-A556-48BB-B395-B59C21F1DEA9.jpeg
    KB 112.7 · צפיות: 119
22 - 25
לדעתי אין מספיק מסת שריר כדי לחטב.
מבחינת תזונה תמשיך ניטרלי / מאזן חיובי קל לטובת חלבון ולא על חשבון שומן עד ש..... תשתחרר מהצבא.
רק תוסיף אירובי באופן קבוע 20-30 דקות כל יום כחלק משגרת החיים.

• פותח/ת השרשור
22 - 25
לדעתי אין מספיק מסת שריר כדי לחטב.
מבחינת תזונה תמשיך ניטרלי / מאזן חיובי קל לטובת חלבון ולא על חשבון שומן עד ש..... תשתחרר מהצבא.
רק תוסיף אירובי באופן קבוע 20-30 דקות כל יום כחלק משגרת החיים.

אני יודע שאני נראה קטן בתמונה , תאמת שבכלל לא, אני די רחב ויש לי משקלים מכובדים יחסית
יכול לצרף תמונות שלי
בנצ פרס 80 קילו (6 חזרות לכשל)
יד ימין אני היקף 37 בזרוע

הצדדים אצלי זה בעיה גנטית .. לכן אני חייב להמשיך לחטב .אני חטוב כמעט בשאר הגוף נראלי מוגזם שהערכת אותי 22 אש
אבל אני נותן דגש מטורף לאימונים ומשתדל לעלות עומס כל פעם לכן אני מפסיק עכשיו
אגב . קל מאוד לחטב בצבא , יש ים חלבון ואני מסיים ביום רע 150 גרם חלבון

הבעיה היא שאני כרגע 70 קילו על 1.70

• פותח/ת השרשור
הבעיה הגנטית שלך שאתה לא מספיק חטוב.
מסכים , הבעיה היא שלרדת ל12-13 אש ידרוש ממני משהו כמו 6 קילו שומן לרדת , משהו שיקח חודשיים -שלושה , ובמהלך התקופה הזו אני אהיה 63 קילו שזה נשמע משקל מאוד נמוך .
בנוסף אני עם כתף תפוסה / מתיחה ולא יכול לעשות חזה וכתפיים 🤦‍♂️

מסכים , הבעיה היא שלרדת ל12-13 אש ידרוש ממני משהו כמו 6 קילו שומן לרדת , משהו שיקח חודשיים -שלושה , ובמהלך התקופה הזו אני אהיה 63 קילו שזה נשמע משקל מאוד נמוך .
בנוסף אני עם כתף תפוסה / מתיחה ולא יכול לעשות חזה וכתפיים 🤦‍♂️

למה אתה חושב שתוריד '6 קילו שומן'! בחודשיים-שלושה?

ובמהלך התקופה הזו אני אהיה 63 קילו שזה נשמע משקל מאוד נמוך .

לא ציינת מה הגובה שלך ככה שזה לא אומר הרבה.

מגרען 4000-4500 שבועי
בהנחה שזה 700 גרם משקל גוף בערך
ונגיד שזה 400 גרם שומן בלבד
קיבלת 5 קילו שומן ב3 חודשים

זה לא עובד ככה חבר.
אי אפשר לבחור מה ירד ומתי, במיוחד שאתה לא מתאמן כרגע בגלל פציעה.

• פותח/ת השרשור
לא ציינת מה הגובה שלך ככה שזה לא אומר הרבה.

זה לא עובד ככה חבר.
אי אפשר לבחור מה ירד ומתי, במיוחד שאתה לא מתאמן כרגע בגלל פציעה.
1.70
לא פציעה , עשיתי תנועה לא נכונה ויש כאב קטן בכתף קדמית אז יצאתי לניטרלי .
ברור שאי אפשר לבחור , אבל 3 חודשי חיטוב עם אימונים שאני מקפיד על עלייה בעומס ,המון חלבון, וגרעון שבועי כזה - מצפה לפחות לירידה מאסיבית במסת השומן שתשים אותי ב12-14 אש

אז 63 זה לא משקל נמוך.

לא פציעה , עשיתי תנועה לא נכונה ויש כאב קטן בכתף קדמית אז יצאתי לניטרלי .

לא רלוונטי, העניין שאתה לא מתאמן.

ברור שאי אפשר לבחור , אבל 3 חודשי חיטוב עם אימונים שאני מקפיד על עלייה בעומס ,המון חלבון, וגרעון שבועי כזה - מצפה לפחות לירידה מאסיבית במסת השומן שתשים אותי ב12-14 אש

אתה יכול לצפות, אני יכול להגיד לך שזה יהיה קשה ולאחל לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אז 63 זה לא משקל נמוך.

לא רלוונטי, העניין שאתה לא מתאמן.

אתה יכול לצפות, אני יכול להגיד לך שזה יהיה קשה ולאחל לך בהצלחה.

מתאמן על יתר חלקי הגוף , ומאזן ניטרלי - היכן הבעיה ?
אם כך , אז לפי דעתך:
שאחזור לחיטוב , ירידה למשקל גוף מ70 ל63 (זה אני יכול להבטיח לך שיקרה במידה ואני מגרען 4000 קלוריות שבועיות ) איזה אש אני אהיה תוך 3 חודשי חיטוב ?

מתאמן על יתר חלקי הגוף , ומאזן ניטרלי - היכן הבעיה ?

הבעיה היא שימור מסת שריר ברגע שאתה מוריד הילוך באימונים, אני מקווה מאוד שבאמת ההורדה שלך תהיה עיקרה משומן
אבל אין אף בטוחה כזו.

שאחזור לחיטוב , ירידה למשקל גוף מ70 ל63 (זה אני יכול להבטיח לך שיקרה במידה ואני מגרען 4000 קלוריות שבועיות ) איזה אש אני אהיה תוך 3 חודשי חיטוב ?

לפי דעתי אין לי שמץ של מושג.

ולא הבנתי מה זה מגרען 4000 קל' שבועיות (גירעון של 570 ליום?), תהיה בטוח שלא תאבד רק שומן.
וזה לא רלוונטי גם ככה המסת שריר שלך נמוכה פשוט תעשה מה שאתה חושב זה לא שזו החלטה שתשנה לך את החיים.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שימור מסת שריר ברגע שאתה מוריד הילוך באימונים, אני מקווה מאוד שבאמת ההורדה שלך תהיה עיקרה משומן
אבל אין אף בטוחה כזו.

לפי דעתי אין לי שמץ של מושג.

ולא הבנתי מה זה מגרען 4000 קל' שבועיות (גירעון של 570 ליום?), תהיה בטוח שלא תאבד רק שומן.
וזה לא רלוונטי גם ככה המסת שריר שלך נמוכה פשוט תעשה מה שאתה חושב זה לא שזו החלטה שתשנה לך את החיים.

אכן מסת שריר לא בשמיים , הצלחתי לעלות משקלים במהלך החיטובון , אבל אני לא ככ קטן כמו שאני נראה בתמונה .
בכמ , התכנון הוא להגיע חטוב לקיץ ויש זמן . אין לי זמן למסה איכותית (חצי שנה) אבל לא רואה בעיה להתקדם במשקלים גם בחיטוב …

עכשיו לגבי הקלוריות , 7700 קלוריות הם קילו שומן מעורבב עם נוזלים , כלומר גרעון שבועי של 7700 קלוריות *בהכרח* יורידו כל אדם קילו משקל גוף בשבוע , לא רק שומן כמובן .

בכמ תודה , אני אמשיך את החיטוב עוד שבועיים ואעדכן תוצאות לאחר 12 שבועות

אכן מסת שריר לא בשמיים , הצלחתי לעלות משקלים במהלך החיטובון , אבל אני לא ככ קטן כמו שאני נראה בתמונה .

אתה לא נראה קטן.

בכמ , התכנון הוא להגיע חטוב לקיץ ויש זמן . אין לי זמן למסה איכותית (חצי שנה) אבל לא רואה בעיה להתקדם במשקלים גם בחיטוב …

אין בעיה להתקדם במשקלים בחיטוב אם אתה מצליח, פוטנציאלית הביצועים יורדים שהגוף בגירעון קלורי.

לא אמרתי לעשות מסה אני אומר לעשות מה שאתה חושב לנכון פשוט לא לקבוע יעדים שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לעמוד בהם.
עדיף להגדיר חיטוב לפי מראה ולא לפי תאריך מסויים.
עכשיו לגבי הקלוריות , 7700 קלוריות הם קילו שומן מעורבב עם נוזלים , כלומר גרעון שבועי של 7700 קלוריות *בהכרח* יורידו כל אדם קילו משקל גוף בשבוע , לא רק שומן כמובן .

לא.
ע"ע תזונה ותוספים - האם קילו שומן שווה ל-7,700 קלוריות? | LBS - תזונה וכושר

@Dark Soul Omega 👏

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאני נראה קטן בתמונה , תאמת שבכלל לא, אני די רחב ויש לי משקלים מכובדים יחסית
יכול לצרף תמונות שלי
בנצ פרס 80 קילו (6 חזרות לכשל)
יד ימין אני היקף 37 בזרוע

הצדדים אצלי זה בעיה גנטית .. לכן אני חייב להמשיך לחטב .אני חטוב כמעט בשאר הגוף נראלי מוגזם שהערכת אותי 22 אש
אבל אני נותן דגש מטורף לאימונים ומשתדל לעלות עומס כל פעם לכן אני מפסיק עכשיו
אגב . קל מאוד לחטב בצבא , יש ים חלבון ואני מסיים ביום רע 150 גרם חלבון

הבעיה היא שאני כרגע 70 קילו על 1.70

זה לא גנטי אולי הדבר היחיד שגנטי זה הצטברות השומן שם מה שמע יש שומן.
קשה להעריך את האחוז שומן שלך אבל הוא לגמרי איפה שהוא ב־20 נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית