הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זאת תהיה בעיה אם החלוקה של הUPPER LOWER שלי תהיה ככה?

אוראל לוס

משתמש מתחיל
10
3
נק' מוניטין:
6
10
3
היי החלוקה של השבוע היא כזאת (UPPER LOWER)

XXUXLUL

זה יכול להיות בעייתי שאני עושה גוף תחתון בחמישי וכעבור יומיים בשבת את אותו אימון (רק את הדד ליפט והסקוואט אני מחליף)

היי החלוקה של השבוע היא כזאת (UPPER LOWER)

XXUXLUL

זה יכול להיות בעייתי שאני עושה גוף תחתון בחמישי וכעבור יומיים בשבת את אותו אימון (רק את הדד ליפט והסקוואט אני מחליף)

אישית כשאני מתאמן, רוב הבלוק יכול לצאת לי בצורה כזאת ואני לא חושב שזה משפיע יותר מידי.
כן כשאני מגיע לשבוע-שבועיים האחרונים של הבלוק זה מעט פחות אידאלי ומקשה, אבל אם אני ברירה זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
אישית כשאני מתאמן, רוב הבלוק יכול לצאת לי בצורה כזאת ואני לא חושב שזה משפיע יותר מידי.
כן כשאני מגיע לשבוע-שבועיים האחרונים של הבלוק זה מעט פחות אידאלי ומקשה, אבל אם אני ברירה זה בסדר.

מי יודע?
אם תכננת התאוששות בהתאם אתה יכול לעשות הכל.
תודה נשמות 😃
אין לי ברירה אחרת לוז עמוס רצח :D
עוד שאלה שאני לא אפתח עוד נושא: אני רוצה לעבוד על סקוואט פעמיים בשבוע ועל דדליפט פעמיים
זה יהיה סלאמתקיישן אם אני אכניס תדד ליפט לאפפר ותסקוואט ללואור ? או שלוותר על זה ולהכניס סקוואט בלוואור אחד בשבוע ובלוואור השני דד ליפט
שוב תודה ✌️

עוד שאלה שאני לא אפתח עוד נושא: אני רוצה לעבוד על סקוואט פעמיים בשבוע ועל דדליפט פעמיים
זה יהיה סלאמתקיישן אם אני אכניס תדד ליפט לאפפר ותסקוואט ללואור ? או שלוותר על זה ולהכניס סקוואט בלוואור אחד בשבוע ובלוואור השני דד ליפט
שוב תודה
מי יודע?
רלוונטי גם לשאלה הזאת

תודה נשמות 😃
אין לי ברירה אחרת לוז עמוס רצח :D
שוב תודה ✌️

לפי דעתי, אתה יכול פשוט סקוואט ואחריו דדליפט פעמיים בשבוע.
ה דדליפט טיפה ירד בביצועים, אבל זה נראה לי עדיף

• פותח/ת השרשור
מי יודע?
לפי דעתי, אתה יכול פשוט סקוואט ואחריו דדליפט פעמיים בשבוע.
ה דדליפט טיפה ירד בביצועים, אבל זה נראה לי עדיף
גם רעיון אבל ראיתי הרבה נגד להכניס סקוואט ודד ליפט באותו יום....
אין לי בעיה אם זה יפתח לי תשושנה כי האימון לוואור שלי יהיה אחרי ארבעה ימים (אם אני מחליף בסדר את האפפר בלוואור)
בנוסף אין לי בעיה שאם נגיד שעשיתי סקווואט הדד ליפט לא יהיה במקסימום משקל פוטנציאלי...
רעיון ממש טוב אני אחשוב על זה , זה גם ממלא לי תלוואור כי אני בחדכ בייתי וחוץ ממוט דאמבלס פולי איו לי מכונות ושיט כזה..
רעיון טוב תודה <3 סליחה על החפירה 🤫

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית