הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה איטית בתקופת מסה - תקין?

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
אני נמצא בתקופת מסה חודשיים ועליתי 3 קילו בלחץ אני מקפיד בתזונה נכונה לפי התפריט בלי להחסיר ארוחות ושלושה אימוני כוח בשבוע וריצה אחת ארוכה

נתונים:
גיל 26
משקל 85
גובה 175
BMR לאחר הכפלה: 2185
הוספתי 500 קלוריות סך הכל 2685
ביום של אימון אני מוסיף עוד 300
אוכל חלבון בערך בין 150 ל180 גרם ביום.
פחמימות בסביבות ה250-300
לציין שבקושי אני עולה במשקל גוף לאחר שקילה וככה גם תקוע במשקלי עבודה באימון ואני לא שם לב לשינוי משמעותי בגדילה יש למישהו יעוץ או הכוונה?

יש למישהו יעוץ או הכוונה?
לא לקבוע כמה קלוריות אתה צריך להכניס לפי מחשבונים. תשקל כל יום, תעשה ממוצע שבועי של השקילות, ותשווה בין ממוצע לממוצע, ותתאים את הקלוריות למה שקורה במשקל.

• פותח/ת השרשור
לא לקבוע כמה קלוריות אתה צריך להכניס לפי מחשבונים. תשקל כל יום, תעשה ממוצע שבועי של השקילות, ותשווה בין ממוצע לממוצע, ותתאים את הקלוריות למה שקורה במשקל.

תודה על העזרה חבר
אני עושה כל יום שקילות ובסופש בשקילה האחרונה עושה את ההממוצע של כל שבוע ורואה עם עליתי במשקל
בנוסף אני לרוב מחשב את האוכל בלי מחשבון קלוריות באינטרנט אלה ישר מהשקית או קופסא לפי הערכים שלו שוקל את האוכל וככה מחשב את המאכל עצמו

תודה על העזרה חבר
אני עושה כל יום שקילות ובסופש בשקילה האחרונה עושה את ההממוצע של כל שבוע ורואה עם עליתי במשקל
בנוסף אני לרוב מחשב את האוכל בלי מחשבון קלוריות באינטרנט אלה ישר מהשקית או קופסא לפי הערכים שלו שוקל את האוכל וככה מחשב את המאכל עצמו
אז תוסיף קלוריות. אם אתה לא עולה עולה במשקל אתה לא במאזן קלורי חיובי, לא משנה מה המחשבונים אומרים, אין להם דרך לדעת באמת כמה קלוריות אתה שורף.

• פותח/ת השרשור
אז תוסיף קלוריות. אם אתה לא עולה עולה במשקל אתה לא במאזן קלורי חיובי, לא משנה מה המחשבונים אומרים, אין להם דרך לדעת באמת כמה קלוריות אתה שורף.

הוספתי עוד קלוריות אני גם מוסיף תמיד שאני עולה אבל גם במשקלי עבודה אני קצת תקוע עכשיו..

אני נמצא בתקופת מסה חודשיים ועליתי 3 קילו בלחץ
זה פצצה !
מסתמן שאתה עולה נקי מאוד.
רוב הסיכויים שלא מדובר בשריר נטו אלא בשילוב של שומן/מים/שריר.

קח בחשבון שאם תעלה עוד במשקל זה יהיה שומן ומים .
לדעתי, מניסיון שלי וראיית העולם של פיתוח הגוף ניתן להוסיף עד קילו של שריר בחודש . וכמובן לא כל חודש.

אם המספרים היו "טובים יותר" חצי מהחדר כושר שלך היו מרי ישראל.

תחשוב מה היה קורה עם היתה עולה קילו שריר כל חודש . מבחור ממוצע ששוקל כ 80 קילו על גובה 180 תוך שלוש שנים היתה מגיע ל115 קילו של מפלצת - חלום של כל מתאמן

1. תעלה בבקשה תיעודי שקילות של ה-3 שבועות האחרונים אם יש לך.
2. 3 ק"ג בחודשיים למשקלך - לכאורה נשמע קצב עלייה מהיר מדי. אתה אמור לשאוף לעלייה של 0.5%-1% ממשקל הגוף בחודש. מעדיף להתסכל על השקילות שלך ואז להסיק.

3. כותרת האשכול נערכה. "משהו מוזר" זו לא כותרת אינפורמטיבית מספיק. שים לב לזה כי כבר יש לך אשכול עם אותה כותרת.

הוא עלה 3 קילו בחודשיים למה שיעלה קלוריות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית