- פותח/ת השרשור
בכל מקרה אם זה מעניין אותך מוזמן לשאול בפרטי. מעדיף לא להיות חלק מהclusterfuck הזה שהוא נישת הסטרואידים בלבסלא משנה, כמו שאתה רואה אני עדיין מעריך אותך מאוד למרות כל הטסטים. אולי אפילו יותר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל מקרה אם זה מעניין אותך מוזמן לשאול בפרטי. מעדיף לא להיות חלק מהclusterfuck הזה שהוא נישת הסטרואידים בלבסלא משנה, כמו שאתה רואה אני עדיין מעריך אותך מאוד למרות כל הטסטים. אולי אפילו יותר.
אני לא באמת מבין בחומרים, התגובה של מה אתה מזריק זה סוג של מחמאה.בכל מקרה אם זה מעניין אותך מוזמן לשאול בפרטי. מעדיף לא להיות חלק מהclusterfuck הזה שהוא נישת הסטרואידים בלבס
נו נו,גם אתה?בכל מקרה אם זה מעניין אותך מוזמן לשאול בפרטי. מעדיף לא להיות חלק מהclusterfuck הזה שהוא נישת הסטרואידים בלבס
קלקלו אותי מה לעשותנו נו,גם אתה?
החברים שלך אכן בהמות, לא פלא שהם קלקלו אותך חחקלקלו אותי מה לעשות
best מכון בצפוןהחברים שלך אכן בהמות, לא פלא שהם קלקלו אותך חח
הסרטונים שאתם מעלים לפייסבוק מהחדר כושר שלך חח הרי אדם אתם
ככה נאמר ליהכתובת הייתה על הקיר
עניין של זמן
וכו וכו
עכשיו בכלל עשית חשק!בכל מקרה אם זה מעניין אותך מוזמן לשאול בפרטי. מעדיף לא להיות חלק מהclusterfuck הזה שהוא נישת הסטרואידים בלבס
*חבר שואלגם אתה?
כמו שכתבתי, מוזמן לשאול בפרטיעכשיו בכלל עשית חשק!
מעריך מאוד את הכנות
*אבל יש מצב שאתה ציני,אז לא יודע ;)
בכל מקרה,גם אותי זה כבר משגע המון זמן!!
תודה רבהכמו שכתבתי, מוזמן לשאול בפרטי
Duffalo BP Wide grip 6X6 97KG
Pec fly 2X10 16KG
Standing skullcrushers 3X15 30KG
וזהו, כאב מוזר בעצם הבריח אז לוקח רגוע לראות מה הדיבור שם
מבין הכאבים האלו שבאים והולכים עם שינה טובה, יהיה טובתרגיש טוב
יא מ׳עלם
Block pull 4 inch 1RM 280KG
הרגיש קל אבל הלכה האחיזה. מכון הוצף אז הלכתי למכון ציבורי. אבל מרגיש מעולה, גב יותר נעול שיפור משמעותי. היה 300 לדעתי
הנה סרטון של 260 (לא צילם את ה80
הכל היה באחיזת mixed ולא הוק, פעם ראשונה שאני אשכרה מרים mixed, אהבתי
3X5 200KG
Pulldown 2X12 80KG
Leg EXT 125KG 3X12-10
Pullup 2X8-10
וסלאמת
הבחור עם הכחול נבהל ממך 😉
תאמת שאני עובד שם אז כן כל יום בערך , בכל מקרה נראלך אני ישלם שקל להכנס למכון ציבורי 🤢לא כל יום רואים לוויתן בחדכ
אתה עובד בתור מאמן רגיל? כאילו כזה שסתם מסתובב בחדכ?תאמת שאני עובד שם אז כן כל יום בערך , בכל מקרה נראלך אני ישלם שקל להכנס למכון ציבורי 🤢
אכן כן, לא להרבה זמן עודאתה עובד בתור מאמן רגיל? כאילו כזה שסתם מסתובב בחדכ?