הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקירת מוצרים שהוזמנו לאחרונה (שירשור מתעדכן)

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך

OA

משתמש משקיע
6,516
6,086
נק' מוניטין:
4,554
6,516
6,086
אז הרבצנו קצת הזמנות בנובמבר, הגיע הזמן לאט לאט לסקור אותם ולראות מה שווה ומה פחות.

1. תוספי תזונה (מגנזיום, מולטיויטמין, אשווגנדה, אומגה 3, כורכומין, ZMA- בדרך)
אם למישהו יש שאלה לגבי אחד מהם - בכיף.

2. אבקת חלבון MYPROTEIN בטעמים ROCKY ROAD, CINNAMON (עוד לא שומש, מחכה שיגמר לי ON)

3. PREWORKOUT C4 ULTIMATE- טעים דווקא, עושה את העבודה לבנתיים. (7/10)
c9ad299b983d1e5a2a7b5054e71fa6ba.jpg

4. PREWORKTOUT LIT AF - עוד לא שומש, מחכה בציפייה גדולה (מכיל הרבה דברים שרציתי לנסות בתוך הפורמולה)
13d3d4b5-b109-47fd-bbf4-21ffa54ea67b.__CR0,0,300,300_PT0_SX300_V1___.jpg

5. MUSCLE BUILDER - עוד לא שומש, אין לי מושג למה השם כזה מעורר רחמים, מדובר בתוסף ATP. (קראתי דווקא מחקר מעניין בקשר לתרומה של תיסוף)
muscle-builder.jpg

6. אין לי מושג מה זה ומה הטעם של זה, נשמע טעים בכ"מ עדיין לא נוסה.
11067362-1694907528283483.jpg

7. PROTEIN GRANOLA, עוד לא נוסה. מקווה לא להתאכזב.
11091293-9644385555968353.jpg

8.IMPACT PROTEIN SHAKE - לא נוסה, אמור לתת מענה טוב לכל השייקים של GO
12509047-4054809310416711.jpg

9. עוגיות חלבון, לא נוסה, הוזמנו 2 טעמים.
11214992-2064756942058055.jpg

10. דברים שהוזמנו בנוסף (ככה זה שיש יותר מידי הנחות)
תיק של MP, חולצה של MP, צ'יפס של MP, חטיף חלבון CRISPY LAYERD (נוסה, נחמד לא יותר 6/10)

בנוסף הוזמן מאמזון -
2 גופיות ורצועות אחיזה SHIECK

51ZVUem3m0L._AC_SX425_.jpg

אמשיך לעדכן את השירשור ברגע שאנסה את המוצרים.

מי שרוצה רפרנסים לLIT AF / MUSCLE BUILDER אשלח.
למי שיש שאלות בנוסף - בכיף.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש סיבה שהזמנת מגנזיום בנפרד מZMA?

כן,
היה לי מגנזיום והוא עומד להיגמר, אז הזמנתי ZMA שיחליף אותו.

ולגבי הB6 בZMA יכול להיות אוברדוז כשזה בנוסף לתזונה?

All cases of vitamin B6 toxicity are from supratherapeutic dosing, either iatrogenic or laypersons self-treating with over-the-counter supplements. Daily dietary intake will not provide enough pyridoxine to cause toxicity. The daily dietary intake of vitamin B6 is approximately 1.9 mg/day in the United States.[2] Additionally, typical pyridoxine doses used for co-treatment with isoniazid are 10 to 25 mg/day. Pyridoxine toxicity typically manifests as neurologic symptoms, including paresthesias in the extremities and, in severe cases, difficulty with ambulation. This sensory neuropathy usually develops at doses of pyridoxine above 1000 mg per day. There are some case reports of sensory neuropathies at doses of less than 500 mg per day in patients taking supplements for months. However, none of the studies had sensory nerve damage at a daily intake below 200 mg pyridoxine per day.[3]

Vitamin B6 Toxicity - StatPearls - NCBI Bookshelf

בZMA יש 3.5 מ"ג למנה, בוא נגיד שיש מספיק מרווח ביטחון.

@OA מה דעתך על :

נ-אצטיל-ל-ציסטאין (NAC)
פוספטידיל סרין

האם הם שווים משהו? במיוחד לחדות מחשבה ופוקוס...
פוספטידיל סרין יש טענות שהוא מוריד קורטיזול...

• פותח/ת השרשור
נ-אצטיל-ל-ציסטאין (NAC)

לא ברור לי איך זה יכול לעזור לך…

NAC might help prevent colon cancer in people with some types of colon polyps, but more research is needed to be sure. NAC does not seem to reduce the risk of lung cancer or head and neck cancer.

There's mixed evidence about whether NAC helps with other conditions, like infertility, the flu, cystic fibrosis, liver disease, angina, HIV, high cholesterol, and some eye conditions. More research is needed.

Optimal doses of NAC as a supplement have not been set for any condition. Quality and active ingredients in supplements may vary widely from maker to maker. This makes it very hard to set a standard dose.

There are standard doses for prescription uses of NAC. These depend on the condition that is being treated. Ask your doctor for advice.

פוספטידיל סרין

זה נראה קצת יותר קשור אבל גם עדיין קשה לקבוע חד משמעית.

Phosphatidylserine is taken to try to prevent memory loss and mental decline that may occur as you get older.

Several studies suggest that it may boost your brain power. People who took the supplement scored higher on short-term memory, mood, and concentration tests. For example, they could better recall names and objects. Much more research is needed to confirm these results.
Scientists have used phosphatidylserine in studies to treat symptoms of Alzheimer's disease. Again, there is not enough evidence that phosphatidylserine is of any help in treating this condition.

Phosphatidylserine has been suggested in the treatment of the following conditions, as well:

• Multiple sclerosis
  • Muscle soreness and stress in athletes who overtrain

More research is needed before it can be recommended as a treatment for any of these conditions.

בנוסף- Phosphatidylserine: for good memory and weight loss — Wubmed.org

ובקשר להורדת קורטיזול (אומנם ארוך אבל די ממפה את הנושא)-
Can Phosphatidylserine Lower Cortisol Levels? - Life Extension
אגב, קורטיזול ברמה מסויימת זה מעולה.

*רק לציין, לא מכיר אישית רק מנסה לעזור.

All cases of vitamin B6 toxicity are from supratherapeutic dosing, either iatrogenic or laypersons self-treating with over-the-counter supplements. Daily dietary intake will not provide enough pyridoxine to cause toxicity. The daily dietary intake of vitamin B6 is approximately 1.9 mg/day in the United States.[2] Additionally, typical pyridoxine doses used for co-treatment with isoniazid are 10 to 25 mg/day. Pyridoxine toxicity typically manifests as neurologic symptoms, including paresthesias in the extremities and, in severe cases, difficulty with ambulation. This sensory neuropathy usually develops at doses of pyridoxine above 1000 mg per day. There are some case reports of sensory neuropathies at doses of less than 500 mg per day in patients taking supplements for months. However, none of the studies had sensory nerve damage at a daily intake below 200 mg pyridoxine per day.[3]

Vitamin B6 Toxicity - StatPearls - NCBI Bookshelf

בZMA יש 3.5 מ"ג למנה, בוא נגיד שיש מספיק מרווח ביטחון.

במינון של 3.5 מ״ג למנה, זה כמו לקבל ויטמינצ׳יק, כמעט ואין לזה משמעות
אני מניח שמוסיפים את זה לפורמולה של הZMA בשביל לעזור בספיגה של המגנזיום

תחליף טוב לB6 זה P5P- הצורה הפעילה של הויטמין, אפשר לעבור 200 מ״ג בלי לחשוש מנוירופתיה בגלל ממינון יתר.

נ-אצטיל-ל-ציסטאין (NAC)

נגזרת של ל-ציסטאין (החומצת אמינו)
מה שמיוחד בנגזרת הזאת זה שהוא מעלה את רמות הגלוטתיון בתאים (זה מה שמנטרל בגוף מרדיקלים חופשיים / רעלנים)
בבתי חולים נותנים אותו בהזרקה למי שמגיע עם הרעלה מאקמול, וזה מונע כביכול את הפגיעה בכבד

במה שקשור למצב רוח / קוגניטיביות: חלק מזה קשור להשפעה שלו על גלוטתיון,
וחלק מזה שהוא משפיע על ישירות על המוח, בעיקר כי יש לו השפעה מאזנת על מוליך בשם glutamate.
יש לא מעט עדויות בנוגע להשפעה שלו על המצב רוח וכו׳... במקרה הזה אתה תמצא יחסית בקלות אם תחפש בגוגל.

פוספטידיל סרין

יש מחקרים על שיפור בזיכרון, וכביכול גם מרכך שחרור של קורטיזול במצבי סטרס. אני אישית לוקח את זה כשאני עושה אימון מאוחר, ולא בא לי לקחת איתי את האדרנלין לתוך השינה. נראה לי שזה עוזר.

נערך לאחרונה:
אחרי הפוסט הזה
כל הפורום מזמין את אותם מוצרים
ומחכים בסוף החודש
להראות כמו @OA
באשר לc4
השתמשתי,בהחלט טעם טוב בלו ראז
מינונים של החומרים בטווח הנורמה הנמוכה
קפאין חלש 300 מג
עלות אל מול כמות-מחיר יקר

@OA
אם כבודו מאשר,גם אני אעלה ביקורת רק על ממריצים 😃

הזמנתי ממיי פרוטאין, התייחסתי יותר לכמות המגנזיום במנה מאשר לשאר הנספחים.

תודה אחי. בהזדמנות זו אשמח (אני חושב שכולנו) אם תעלה פעם אחת כשיהיה לך זמן איזה פוסט על שגרת החיים אימונים+תזונה שלך. יהיה אחלה ללמוד קצת מאלוף הארץ טבעי. אתה כנראה עושה משהו נכון 😉

• פותח/ת השרשור
אחרי הפוסט הזה
כל הפורום מזמין את אותם מוצרים
ומחכים בסוף החודש
להראות כמו @OA
באשר לc4
השתמשתי,בהחלט טעם טוב בלו ראז
מינונים של החומרים בטווח הנורמה הנמוכה
קפאין חלש 300 מג
עלות אל מול כמות-מחיר יקר

@OA
אם כבודו מאשר,גם אני אעלה ביקורת רק על ממריצים 😃

באהבה גדולה
תודה אחי. בהזדמנות זו אשמח (אני חושב שכולנו) אם תעלה פעם אחת כשיהיה לך זמן איזה פוסט על שגרת החיים אימונים+תזונה שלך. יהיה אחלה ללמוד קצת מאלוף הארץ טבעי. אתה כנראה עושה משהו נכון 😉

מבטיח שאעלה פוסט בזמן הקרוב שיסכם את התקופה ואת המטרות להמשך.

תודה רבה, מעריך.

אתה כנראה עושה משהו נכון 😉
משלם טוב לאנשים הנכונים
מבטיח שאעלה פוסט בזמן הקרוב שיסכם את התקופה ואת המטרות להמשך.
הבטחת לי פוסטים גם על אימוני פאוורבילדינג:P:
ומעניין אותי גם על איך אתה משלב את התחום עם החיים האישיים שלך.

• פותח/ת השרשור
שאלה,
אני אוכל כמה ירקות ופירות ביום, אתה חושב שכדור אחד של מולטי ביום יהיה מיותר / עלול להיות יותר מדי? או שאחד רק כדי לסמן וי לא יכול להזיק

סביר להניח שלא יזיק, בכל מקרה במידה ואתה אוכל בסביבות ה5 פירות וירקות ביום אתה אמור להיות די מסודר. (בהנחה ואין חוסרים בבדיקות דם)

אחרי קרוה ל10 קופסאות,טעים,משביע
נראה כמו בוזנו
10/10
כפרע אותנו לא משביע
צריך לפחות קופסה שלמה בישביל להיות שבע
לגבי החלבון שמעי פרוטאין ממליץ רק בחלב בישביל להרגיש את כל הטעמים הנפלאים.
לגבי פרי וורקאוט אם היה לך דרך להזמין את ה gorilla mode של דרק אז היה מצויין.
יש לי את שלושת המוצרים שלו - גורילה מוד הרגיל, nitric וenergy. שילוב של nitric + energy מטורף אחרי שעשיתי שבוע הפסקה מקפאין

כפרע אותנו לא משביע
צריך לפחות קופסה שלמה בישביל להיות שבע
לגבי החלבון שמעי פרוטאין ממליץ רק בחלב בישביל להרגיש את כל הטעמים הנפלאים.
לגבי פרי וורקאוט אם היה לך דרך להזמין את ה gorilla mode של דרק אז היה מצויין.
יש לי את שלושת המוצרים שלו - גורילה מוד הרגיל, nitric וenergy. שילוב של nitric + energy מטורף אחרי שעשיתי שבוע הפסקה מקפאין
הסתכלתי על הרכיבים:
יש 40 מנות שזה בעצם 20
כי צריך 2 כפות כדי להגיע להיי דוס
350 קפאין -נחמד
9000 מקג צטרולין (זה רק נשמע מפוצץ)
בטא אלנין 2.5 נחמד
מכיל קריאטין,למי שלא מעוניין.
*כל השאר החומרים לא הוכחו מועילים

כמה שילמת בעבורו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית