עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רציתי לדעת אם יש הבדל ומה עדיף בכפיפות מרפקים מוט דאבליו או משקולות יד?
ואם יש איזה עדיפות בישיבה או עמידה לבצע את התרגיל?
סביר להניח שיש הבדל בגלל שינוי מנח כף היד.
אין מה עדיף, יש מה יותר מתאים לך ולאימון שלך.
איך שנוח לך, שוב תלוי בשאר התוכנית.
עם דאמבלים יש יותר פעולת ייצוב, גם הדאמבל מאפשר סיבוב מפרק כף היד מה שיכול לתת עוד אחוז מסויים של טווח תנועה, כיוון שביבוב המפרק גם יוצר כיווץ למשל בבייספ.
עם הדאבליו מנח מפרק כף היד נשאר יציב ובגלל השימוש הסימולטני עם שתי הידיים אפשר לרוב להשתמש ביותר משקל ובכך להעלות את העצימות.
קיצר מה שנוח, מה שעוזר לך להמנע מפציעה, ולגוון זאת לא מילה גסה.
יש לי עוד שאלה אם אני עובד בתרגילים מורכבים בתוכנית שלי ורק תרגיל אחד ליד אחורית ותרגיל אחד ליד קידמית אני כרגע בתקופת מסה אני עדיין צריך לשאוף לעלות כל פעם משקלים בתרגילים מבודדים או שעצם זה שאני עולה משקלים במורכבים זה כבר עושה את שלו מבחינת הגדילה בגוף כולל יד אחורית קידמית?
בעיקרון בשביל היפרטרופיה במבודדים מה שמשנה זה לא ההעלאה במשקל בצורה ישירה, אלא המרחק מכשל בתרגיל. תדאג להיות בRir5-0 והתרגיל יהיה אפקטיבי. Rir6+ כנראה כבר עדיף לוותר על התרגיל.תודה!!!
יש לי עוד שאלה אם אני עובד בתרגילים מורכבים בתוכנית שלי ורק תרגיל אחד ליד אחורית ותרגיל אחד ליד קידמית אני כרגע בתקופת מסה אני עדיין צריך לשאוף לעלות כל פעם משקלים בתרגילים מבודדים או שעצם זה שאני עולה משקלים במורכבים זה כבר עושה את שלו מבחינת הגדילה בגוף כולל יד אחורית קידמית?
בעיקרון בשביל היפרטרופיה במבודדים מה שמשנה זה לא ההעלאה במשקל בצורה ישירה, אלא המרחק מכשל בתרגיל. תדאג להיות בRir5-0 והתרגיל יהיה אפקטיבי. Rir6+ כנראה כבר עדיף לוותר על התרגיל.
עלייה בתרגילים המורכבים יעשה את העבודה.
אז בעצם החשיבות הכי נכונה זה לשאוף לעלות משקלי עבודה במורכבים ובתרגילים המבודדים כגון יד אחורית/קדמית לעבוד אולי בטווח חזרות יותר גבוה במשקל שיחסית אני יעמוד בטווח חזרות וסטים לערך 2-3 מספיק?