עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובנוסף נרקבים בבטן.
אין לאכול פירות לאחר 2 בצהריים
מוזמנת לפרסם את השם שלה פה כדי שזה יקפוץ לאנשים בגוגלמתזונאית
היא אומרת שהם לא מתעכליםמוזמנת לפרסם את השם שלה פה כדי שזה יקפוץ לאנשים בגוגל
שרלטנית בלאט
דברים כאלה יכולים לפוצץ לי את המוח
נרקבים בבטן מה עוד היא אמרה שאם אוכלים את הגרעינים של התפוח גודל עץ בבטן?
בירקות יש סיבים שלא מתעכלים ב100% אבל זה דווקא בקטע טוב (לאדם בריא ובמינונים נרומליים, לא במקרה רגיל כמוך), לפירוט על למה בדיוק זה טוב חכי ל @Yuval Maimon שיסביר.היא אומרת שהם לא מתעכלים
אז?יש לה הרבה קהל דווקא
וספרים
נו ו?היא אומרת שהם לא מתעכלים
יש לה הרבה קהל דווקא
וספרים
צריך לעשות להם משפטי נירנברג על פשעים נגד האנושות, זה נוראי!נו ו?
זה אומר שהיא גורו של תזונה? לא חסר מפגרים שמפיצים בולשיט. אישית הלכתי לתזונאית ספורט בוינגייט, סתומה לחלוטין. הביאה לי תפריט של אלף קלוריות לחיטוב, כנראה שגם הייתי על כמות חלבון נמוכה.
צריך לדעת מי מבין משהו ומי לא.
שיט כל החיים אני אוכל פירות בערב!בדקתי את הנושא, והאמת התזונאית הזאת צודקת. אם אתה אוכל פירות אחרי 2 בצהרים אתה מפתח מוטציה חדשה של קורונה. אבל היא לא דייקה, זה קורה רק לגברים, פותחת האשכול בתור נקבה את בטוחה.
אהלן.
לדעתכם -
פירות וירקות אחרי ארוחות מלאות
וכבדות .
כדאי / לא ?
• דעתי האישית :
שמעתי מתזונאית - שלא .
משום שהם לא מתעכלים עקב הארוחה המלאה שאכלנו קודם לכן.
ובנוסף נרקבים בבטן.
בנוסף - אין לאכול פירות לאחר 2 בצהריים.
מיתוס ?
היי, אפשר לפני, אפשר אחרי, אפשר באמצע. זה לא ממש משנה ורצוי שתשלבי את הירקות בתפריט שלך.פירות וירקות אחרי ארוחות מלאות
וכבדות .
כדאי / לא ?
לצערי היא טועה.שמעתי מתזונאית - שלא .
ניתן ורצוי לאכול פירות, התזמון לא משנה, זה מיתוס.בנוסף - אין לאכול פירות לאחר 2 בצהריים.
היא אומרת שהם לא מתעכלים
יש לה הרבה קהל דווקא
וספרים
תזונאי זה המקצוע הכי בזוי שיש, האמינות שלהם לא רחוקה משל קוראי עתידות בקלפים ואסטרולוגים.
מלךהיי, אפשר לפני, אפשר אחרי, אפשר באמצע. זה לא ממש משנה ורצוי שתשלבי את הירקות בתפריט שלך.
לצערי היא טועה.
התהליך הזה לא הגיוני בשום צורה, זה פשוט מיתוס שאנשים לא טורחים לבדוק.
עוד עצה: אם היא טועה בדבר כזה, מבחינתך היא שרופה. אל תקשיבי לכלום שיוצא לה מהמקלדת.
ניתן ורצוי לאכול פירות, התזמון לא משנה, זה מיתוס.
מרבית התוכן הפופולרי (ספרים, פוסטים ברשתות חברתיות, יוטיוב) שתמצאי בתחום התזונה הוא בולשיט טהור, צריך לדעת לבחור מה לקרוא.
צפה בקובץ המצורף 73670
*יש יוצאי דופן אבל מסלול הלימודים צריך להשתנות כדי שהמקצוע יעלה רמה
אתה יכול להסביר לי איך תזונאית שלמדה כמה שנים ועשתה תואר מדברת כאלו שטויות שלא מבוסס על כלום?
לדעתי יותר גימיקים כדי להביא לקוחות כמו דור אקשטיין@Yuval Maimon
אתה יכול להסביר לי איך תזונאית שלמדה כמה שנים ועשתה תואר מדברת כאלו שטויות שלא מבוסס על כלום?
לא יודע כמה מכללות יש, אבל אני מניח שאותה תזונאית לא למדה בתל חי (גיא שלמון מלמד שם)
היי יובלהיי, אפשר לפני, אפשר אחרי, אפשר באמצע. זה לא ממש משנה ורצוי שתשלבי את הירקות בתפריט שלך.
לצערי היא טועה.
התהליך הזה לא הגיוני בשום צורה, זה פשוט מיתוס שאנשים לא טורחים לבדוק.
עוד עצה: אם היא טועה בדבר כזה, מבחינתך היא שרופה. אל תקשיבי לכלום שיוצא לה מהמקלדת.
ניתן ורצוי לאכול פירות, התזמון לא משנה, זה מיתוס.
מרבית התוכן הפופולרי (ספרים, פוסטים ברשתות חברתיות, יוטיוב) שתמצאי בתחום התזונה הוא בולשיט טהור, צריך לדעת לבחור מה לקרוא.
צפה בקובץ המצורף 73670
*יש יוצאי דופן אבל מסלול הלימודים צריך להשתנות כדי שהמקצוע יעלה רמה