הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לרדת מhgh?

Yarin amzaleg200

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום לכל החברים המבינים כאן
אני בן 21 1.65
בחצי שנה האחרונה(6 חודש בידיוק) אני משתמש בסומטרופין הורמון גדילה.
3-4IU כל יום חוץ משבתות
לא כל כך הרבה דברים השתנו חוץ מזה שהאצבעות שלי קצת גדלו. האיבר שלי טיפה גדל.הלסת שלי קצת יצאה והעור שלי נראה חלק יותר כאילו אני כל יום אצל קוסמטיקאית חחח..( כמובן שלא גבהתי) גם מסת השריר עלתה אבל בקצב נורמלי לגמרי ולא הייתי אומר וואו הכל מהורמון הגדילה כי זה לגמרי היה קורה גם בלעדיו.
אוכל כמן חזיר ולא משמין זה גם מהgh
אבל זה לא מוביל לשום מקום חוץ מזה והרווחתי את מה שרציתי והחלטתי שאני רוצה לרדת ממנו כי לא בא לי לרוץ על זה לנצח וגם כלכלית זה לא חכם ולא מתאפשר לפחות בשבילי.
מה צריך לעשות בשביל שההפרשה הטבעית תחזור לאיך שהיא הייתה ולא תפגע מההפסקה.. צריך PCT
או שפשוט להפסיק ולהמשיך רגיל
מוקיר תודה מכל לבי לכל מי שעונה כאן וינסה לעזור
תודה ענקית מראש

אני בן 21 1.65
3-4IU כל יום חוץ משבתות
לא כל כך הרבה דברים השתנו חוץ מזה שהאצבעות שלי קצת גדלו. האיבר שלי טיפה גדל.הלסת שלי קצת יצאה והעור שלי נראה חלק יותר כאילו אני כל יום אצל קוסמטיקאית חחח..( כמובן שלא גבהתי) גם מסת השריר עלתה אבל בקצב נורמלי לגמרי ולא הייתי אומר וואו הכל מהורמון הגדילה כי זה לגמרי היה קורה גם בלעדיו.
אבל זה לא מוביל לשום מקום חוץ מזה והרווחתי את מה שרציתי והחלטתי שאני רוצה לרדת ממנו כי לא בא לי לרוץ על זה לנצח וגם כלכלית זה לא חכם ולא מתאפשר לפחות בשבילי.
מה צריך לעשות בשביל שההפרשה הטבעית תחזור לאיך שהיא הייתה ולא תפגע מההפסקה.. צריך PCT
או שפשוט להפסיק ולהמשיך רגיל
מוקיר תודה מכל לבי לכל מי שעונה כאן וינסה לעזור
תודה ענקית מראש

הכמה האיבר גדל ?

אני בן 21 1.65
3-4IU כל יום חוץ משבתות
רמת אמינות מאוד נמוכה

• פותח/ת השרשור
רמת אמינות מאוד נמוכה
אחי. אין לי מה לשקר אני רציני מאוד אם תרצה אשלח לך בפרטי את הסומטרופין שיש לי והכל.. במקום לשפוט סתם אולי תגיד איך אתה יכול לעזור אני אשמח.
זה שפתחתי משתמש כאן רק הרגע לא אומר שלא התאמנתי בחיים ולא אומר שאני מחרטט שיש לי GH שאני משתמש בו נתקלתי באתר הזה רק עכשיו וראיתי שיש פה חברה ברמה של לא פחות מרופאים בגלל זה רציתי לקבל ייעוץ איך יורדים מהgh ללא פגע!

פשוט להפסיק להזריק, לא צריך יותר מדי מסביב

אם אתה דואג לייצור הטבעי אז תתארגן על ghrp כלשהו, אפשר גם cjc כפפטידים לסייקל קצר

אגב מהצד המדעי, יש קשר ישיר ואפשר לצרף מחקרים אם זה מעניין בין רמות igf שהגוף מפריש לבין צריכת חלבון, אז תדאג לצריכת חלבון גבוהה בשביל לתמוך בגוף שיפריש את gh משלו

@JewTRT יכול להסביר לך עוד על הנושא, הוא עבר השתלמות

לגבי זה שמתייחסים אליך כטרול, היה פה כמה טרולים אז אנשים הלומי קרב פה, ועצם זה שכתבת גדל לי האיבר זה טריגר לטרול, מקווה שתבין
3-4 זה לא כזה הרבה, זה המינימום הנדרש לתוצאות לכאורה, אבל יפה שמשכת לחצי שנה

פשוט להפסיק להזריק, לא צריך יותר מדי מסביב

אם אתה דואג לייצור הטבעי אז תתארגן על ghrp כלשהו, אפשר גם cjc כפפטידים לסייקל קצר

אגב מהצד המדעי, יש קשר ישיר ואפשר לצרף מחקרים אם זה מעניין בין רמות igf שהגוף מפריש לבין צריכת חלבון, אז תדאג לצריכת חלבון גבוהה בשביל לתמוך בגוף שיפריש את gh משלו

@JewTRT יכול להסביר לך עוד על הנושא, הוא עבר השתלמות

לגבי זה שמתייחסים אליך כטרול, היה פה כמה טרולים אז אנשים הלומי קרב פה, ועצם זה שכתבת גדל לי האיבר זה טריגר לטרול, מקווה שתבין
3-4 זה לא כזה הרבה, זה המינימום הנדרש לתוצאות לכאורה, אבל יפה שמשכת לחצי שנה
כמו שנאמר מעלי הוא צודק ב100%.

לחדש ייצור הורמון גדילה טבעי הרבה יותר קל מpct לציר לדוגמא וגם אתה לא תשים לב בכלל ותאחלס ? אם תעשה ירידה במינון של 4 ואז 2 ואז 1 לתקופה ותפסיק אתה גם תהיה בסדר גמור, אבל זה יקח יותר כסף כי עדיין תצטרך לממן הורמון גדילה.

בנוגע לאפשרות. שניה שהיא פפטידים, תזמין סטוק של GHRP-2 וCJC NO DAC לבערך 2/3 חודשים, ותתחיל להזריק בוקר וערב 100מיקרוגרם מכל אחד, זה יעורר את הבלוטה שלך כמו גדולה והיא תחזור לתפקוד נורמלי לחלוטין.

אני אומר GHRP-2 ולא משהו כמו Ipamorelin כי למרות שהוא גורם רעב הוא הכי חזק ונותן את הכי הרבה אפקט לבלוטה של גירוי.

בנוגע לתוספי תזונה תתחיל לקחת p5p מאה מאתיים מלגרם ביום למשך שבוע ואז תרד ל50.

יש כמה מחקרים שמראים שהוריאציה הזאת של ויטמין b מזניקה משמעותית את היכולת של הגוף לייצר הורמון גדילה.

• פותח/ת השרשור
כמו שנאמר מעלי הוא צודק ב100%.

לחדש ייצור הורמון גדילה טבעי הרבה יותר קל מpct לציר לדוגמא וגם אתה לא תשים לב בכלל ותאחלס ? אם תעשה ירידה במינון של 4 ואז 2 ואז 1 לתקופה ותפסיק אתה גם תהיה בסדר גמור, אבל זה יקח יותר כסף כי עדיין תצטרך לממן הורמון גדילה.

בנוגע לאפשרות. שניה שהיא פפטידים, תזמין סטוק של GHRP-2 וCJC NO DAC לבערך 2/3 חודשים, ותתחיל להזריק בוקר וערב 100מיקרוגרם מכל אחד, זה יעורר את הבלוטה שלך כמו גדולה והיא תחזור לתפקוד נורמלי לחלוטין.

אני אומר GHRP-2 ולא משהו כמו Ipamorelin כי למרות שהוא גורם רעב הוא הכי חזק ונותן את הכי הרבה אפקט לבלוטה של גירוי.

בנוגע לתוספי תזונה תתחיל לקחת p5p מאה מאתיים מלגרם ביום למשך שבוע ואז תרד ל50.

יש כמה מחקרים שמראים שהוריאציה הזאת של ויטמין b מזניקה משמעותית את היכולת של הגוף לייצר הורמון גדילה.
אין לך מושג כמה אני מעריך את התגובה שלך אחי.
MK667 מחברה אמינה כמו ביו. גם יכול לעזור לי לרדת מהgh ?
או שעדיף ghrp.
וכמו שציינת אחרי חודשיים/שלושה אפשר פשוט להפסיק עם הפפטיד ולהמשיך את חיי כרגיל?

אחי. אין לי מה לשקר אני רציני מאוד אם תרצה אשלח לך בפרטי את הסומטרופין שיש לי והכל.. במקום לשפוט סתם אולי תגיד איך אתה יכול לעזור אני אשמח.
זה שפתחתי משתמש כאן רק הרגע לא אומר שלא התאמנתי בחיים ולא אומר שאני מחרטט שיש לי GH שאני משתמש בו נתקלתי באתר הזה רק עכשיו וראיתי שיש פה חברה ברמה של לא פחות מרופאים בגלל זה רציתי לקבל ייעוץ איך יורדים מהgh ללא פגע!

הדבר היחיד שתמצא פה זה חברה שחושבים שיש להם ©קופי רייטז לאנאבולים.
חברה ברמה מאוד נמוכה ( חלקם נראים כאילו מעולם לא היו בחדר כושר ) . רוב התגובות שתקבל הן תגובות נעצה ומרמור.
חוץ מ jewtrt שעונה לעניין ולא יורד לפסים אישיים ולא עושה עניין מכל דבר .

אין לך מושג כמה אני מעריך את התגובה שלך אחי.
MK667 מחברה אמינה כמו ביו. גם יכול לעזור לי לרדת מהgh ?
או שעדיף ghrp.
וכמו שציינת אחרי חודשיים/שלושה אפשר פשוט להפסיק עם הפפטיד ולהמשיך את חיי כרגיל?
אני אישית מעדיף פפטידים אבל כן MK בהחלט יעשה את העבודה והאמת יהיה לך יותר זול.

ובכללי לשאלתך כן פשוט תפסיק אחרי זה הכל יהיה רגיל

ביו חברה מאוד אמינה ואני איתם כבר כמה שנים, אתה יכול להסתכל בחתימה שלי ולהיכנס לlinktree שלי יש לי קוד הנחה אצלהם , אתה מוזמן להשתמש בו 😃

• פותח/ת השרשור
אני אישית מעדיף פפטידים אבל כן MK בהחלט יעשה את העבודה והאמת יהיה לך יותר זול.

ובכללי לשאלתך כן פשוט תפסיק אחרי זה הכל יהיה רגיל

ביו חברה מאוד אמינה ואני איתם כבר כמה שנים, אתה יכול להסתכל בחתימה שלי ולהיכנס לlinktree שלי יש לי קוד הנחה אצלהם , אתה מוזמן להשתמש בו 😃
הבנתי שלהיכנס לmk677 זה סיפור בפני עצמו בגלל האינסולין לשים שעון צמוד וכל הזמן להיות במעקב. או שקיבלתי מידע שגוי . סלח לי החפירה לפחות עזרת לי למצוא את הכיוון!

הבנתי שלהיכנס לmk677 זה סיפור בפני עצמו בגלל האינסולין לשים שעון צמוד וכל הזמן להיות במעקב. או שקיבלתי מידע שגוי . סלח לי החפירה לפחות עזרת לי למצוא את הכיוון!

ממש לא
זה יכול לגרום לתנגודת אינסולין אבל לא צריך להיות במעקב זה לא שאתה מזריק אינסולין וgh
@Yarin amzaleg200
תתעלם מבאטמן הזה
טרול אחד הגדולים בפורום

טוב גם מישל טרול האליל שלכם ? כי אני ליטרלי ציטטתי אותו כי קראתי את הסקירה שלו על mk.
ליטרל לא משנה מה אני רושם אתה נותן מוניטין שלילי שזה מעניין לי תביצה אגב יש לי חיים מחוץ לפורום הזה שלדעתי הוא מפעל חייך בקיצור אתה בן אדם מביך תמצא חיים

טוב גם מישל טרול האליל שלכם ? כי אני ליטרלי ציטטתי אותו כי קראתי את הסקירה שלו על mk.
ליטרל לא משנה מה אני רושם אתה נותן מוניטין שלילי שזה מעניין לי תביצה אגב יש לי חיים מחוץ לפורום הזה שלדעתי הוא מפעל חייך בקיצור אתה בן אדם מביך תמצא חיים
כבר כל הפורום יודע שהידע שלך שואף ל-0.
באמת לא מבינים איך לעזאזל התחלת סייקל אם אין לך מושג בכלום. בסוף אתה תפגע בעצמך וזה יהיה אשמתך.
יש לי אחלה חיים מחוץ לפורום תודה.

זה לא סיפור פשוט צריך להיות מודע , אם אתה מתכוון לקחת שלוש חודש במינון סביר אתה תהיה בסדר גמור, אתה יכול לבדוק סוכר בבוקר בצום אחת לשבוע כדי להיות בטוח

זה לא סיפור פשוט צריך להיות מודע , אם אתה מתכוון לקחת שלוש חודש במינון סביר אתה תהיה בסדר גמור, אתה יכול לבדוק סוכר בבוקר בצום אחת לשבוע כדי להיות בטוח
אם הוא יחסית חטוב והוא לא מועד לערכי סוכר גבוהים כמו מישהו שמן לדוגמא אז הוא יעבור את זה חלק ככל הנראה

זה שפתחתי משתמש חדש זה בסדר.
זה שאתה טוען שגדל לך הזין וכפות הידיים אחרי חצי שנה עם 3 iu זה החרטה הכי גדולה שנאמרה פה היום.

בתגובות יש אפשרות לעלות קובץ
תעשה תמונה של הסמטרופין שלך בוא נראה אותו. אם אפשר כדי שיהיה אמין לא תמונה שהורדת מהאינטרנט
@Snorlax jr
@Batman1204
חאלס לריב ולהרוס כל אשכול.

אגב אפשר לרדת מgh פשוט וזהו אין שום נפילה ואין שום pct.
פשוט מפסיקים וזהו.

זה שאתה טוען שגדל לך הזין וכפות הידיים אחרי חצי שנה עם 3 iu זה החרטה הכי גדולה שנאמרה פה היום.

תעשה תמונה של הסמטרופין שלך בוא נראה אותו. אם אפשר כדי שיהיה אמין לא תמונה שהורדת מהאינטרנט
@Snorlax jr
@Batman1204

פשוט מפסיקים וזהו.

האמת שראיתי מחקר על גברים עם מיקרו פינס שגדל להם הפין באורך ובעובי כתוצאה מטסטוסטרון . ויש גם מחקר על GH. לא יודע כמה זה אמין כי שני המחקרים מאותו מקור/אתר.
ויש אותו מחקר גם על גברים עם היפוספדיאס שכתוצאה מטיפול הורמונלי הפין שלהם גדל. אבל ככל הנראה אני חושב שמדובר בפינים ממש קטנים (מיקרו פינס)..
בנוגע לאדם בוגר אי אפשר לדעת כי אף אחד לא מדבר על זה בפתיחות ואף אחד לא משתמש באנאבולים כדי להגדיל את הפין .

@Snorlax jr
@Batman1204

פשוט מפסיקים וזהו.
למה לא ? אני לא מבין, איברים מוגדלים זה ידוע עם הורמון גדילה, מי אמר שבהכרח זה חייב להיות רק אחרי איקס זמם ?

למה לא ? אני לא מבין, איברים מוגדלים זה ידוע עם הורמון גדילה, מי אמר שבהכרח זה חייב להיות רק אחרי איקס זמם ?

אני חושב שהוא התכוון שזה שגדל לו הפין זה לא הגיוני כי אם זה באמת היה ככה כולם היו לוקחים GH רק בשביל להגדיל את הפין זה ידוע בכל העולם שזה גורם לחוסר בטחון . ואנשים מרגישים רע עם עצמם . וכמעט כל גבר חווה בחייו חוסר בטחון לגבי איבר מין כמו למשל אישה עם אברי מין לא מפותחים כמו חזה קטן . אין היום כמעט אישה שלא מזריקה חומצה לשפתיים או מזריקה שומן לתחת או לחזה אפילו ילדות בנות 15 !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית