הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לרדת מhgh?

Yarin amzaleg200

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום לכל החברים המבינים כאן
אני בן 21 1.65
בחצי שנה האחרונה(6 חודש בידיוק) אני משתמש בסומטרופין הורמון גדילה.
3-4IU כל יום חוץ משבתות
לא כל כך הרבה דברים השתנו חוץ מזה שהאצבעות שלי קצת גדלו. האיבר שלי טיפה גדל.הלסת שלי קצת יצאה והעור שלי נראה חלק יותר כאילו אני כל יום אצל קוסמטיקאית חחח..( כמובן שלא גבהתי) גם מסת השריר עלתה אבל בקצב נורמלי לגמרי ולא הייתי אומר וואו הכל מהורמון הגדילה כי זה לגמרי היה קורה גם בלעדיו.
אוכל כמן חזיר ולא משמין זה גם מהgh
אבל זה לא מוביל לשום מקום חוץ מזה והרווחתי את מה שרציתי והחלטתי שאני רוצה לרדת ממנו כי לא בא לי לרוץ על זה לנצח וגם כלכלית זה לא חכם ולא מתאפשר לפחות בשבילי.
מה צריך לעשות בשביל שההפרשה הטבעית תחזור לאיך שהיא הייתה ולא תפגע מההפסקה.. צריך PCT
או שפשוט להפסיק ולהמשיך רגיל
מוקיר תודה מכל לבי לכל מי שעונה כאן וינסה לעזור
תודה ענקית מראש

למה לא ? אני לא מבין, איברים מוגדלים זה ידוע עם הורמון גדילה, מי אמר שבהכרח זה חייב להיות רק אחרי איקס זמם ?
כי זה קורה רק שמשתמשים בזה במינון גבוהה מאוד למשך תקופה ארוכה מאוד- בשפה מקצועית זה נקרא "אבייוזד" / שימוש לרעה.
לכן שימוש קצר / מינימלי של חצי שנה במינון מינימום של 3-4 iu שזה לכשעצמו על גבול האנטי אייגינג לא יגדיל כלום מלבד טיפה חיטוב המשתמש לא ירגיש שום הבדל.

אני כן מכיר משתמשים שישבו על 10-16 iu במשך שנים על גבי שנים עם אינסולין ברקע וסייקלים רצופים של 1500 טסט בשבוע בממוצע - שכן עם השנים עברו מעין שינויי פיזי גם בעצמות- אבל אף אחד לא גבהה ולא נהיה לו זין אורך יותר

אני בעצמי על gh רפואי מחודש אפריל - 8 חודשים
בממוצע על 3iu.
וגם עם טסט בממוצע 500 בשבוע.

מה אני אגיד לכם : הזין לא גדל
כפות הידיים לא גדולות.
השרירים??? גדלים לאט לאט אבל אני גם על טסט אז אין לדעת ממה הם גדלים בדיוק.

מה נותן בדיוק הgh - וואו אני בעצמי מנסה לפענח.

שורף שומן- חד משמעי כן
שינה התאוששות- חד משמעי כן
כוח שונה מסייקל באימונים- לא יודע
גדילת שרירים שונה - לא יודע

הgh כשלעצמו קטלני בחיטוב - זה וודאי

במסה אני מתחיל להבין שמינון של 3-4 iu זה לא ממש מינון - צריך לעבור את ה6 iu ולשלב אם זה אינסולין.

וככל שאני יותר חוקר ויותר ויותר מתייעץ עם בודי בילדרים מקצועיים אני מבין שאת רוב הגודל שלהם הם משיגים דרך סטרואידים אנבוליים- והנה הפאנץ ליין - 250 טסט זה לא סייקל וזה אפילו לא קרוז - זה מינון שלא נותן כלום מלבד שמירה על השגים לא גדולים שצברו מתאמנים.
אז תמסרו ד"ש לחבר שלכם מה שמו קרג דסט או משהו כזה שמבטיח לכם שהוא נהיה מר יוניברס מ250 טסט בשבוע.
נ.ב
הבחור עדיין לא שלח תמונה של "הסמטרופין" שלו...
דבר שמעלה את הסיכוי שזה פוסט מפוברק

לחבר שלכם מה שמו קרג דסט או משהו כזה שמבטיח לכם שהוא נהיה מר יוניברס מ250 טסט בשבוע
אתה מבין אבל שזה לשמור לאנשים עם מסת שריר מאוד גדולה כנראה. לרוב האנשים כנראה ש250 זה יהיה trt
כאילו להתייעץ עם בילדרים עם מסת שריר מאוד גדולה לא מתייחס לדעתי לרוב האוכלוסייה

אתה מבין אבל שזה לשמור לאנשים עם מסת שריר מאוד גדולה כנראה. לרוב האנשים כנראה ש250 זה יהיה trt
כאילו להתייעץ עם בילדרים עם מסת שריר מאוד גדולה לא מתייחס לדעתי לרוב האוכלוסייה
זה לא הנקודה
הנקודה שיושב מול המסך זיין שכל שהיה חיי על גרם וחצי של טסט פר שבוע במשך עשור . היה מזריק אינסולין וghפעמים ביום בכמות מטורפת, משלב אורליים ואנבוליים נוספים בכמות מטורפת. לא היה עושה שום קרוז ושום גשר - היה בגיר עשור !!!

עכשיו רוצה לפתוח כיון חדש בקריירה ומנסה להיות כוכב רשת כי לא צלח לו להיות כוכב על במה
(לא זכה בשום תואר חשוב - כישלון מצד אחד כי זה היה בחירה מקצועית- מצד שני הישג נדיר - הוא הגיע לשייפ מטורף )

ומוכר סיפורי סבתא כדי לקבל לייקים ולהביא מעריצים.
נכון לא נכון בריא לא בריא לא נכנס לזה.
אני לא רופא. אתה לא רופא והוא לא רוצה.

רוב המשתמשים בסטרואידים זה אנשים שמחפשים לגדול ולהראות טוב, חלק רוצים מראה של "במה" . אדם כזה שמנסה לגדול ועושה סייקלים של 250 מג בשבוע מגלה שעוברת שנה ועוד שנה ועוד שנה..... והוא נשאר באותו המקום ולא מבין למה ???
כי הוא עובד עליכם זה למה !

לא רוצה לפגוע בכבודו ולזלזל חס וחלילה.
אבל אני אומר שצריך להגיד את האמת בפנים:
מי שרוצה להיות גדול - מפלצת - חטוב אש- להראות בודי בילדר אמיתי - צריך בנוסף לאורח חיים של בילדר לעשות סייקלים של בילדר ולא להזריק 250 טסט בשבוע ולצפות לעלות על במה תוך שנה

כי זה קורה רק שמשתמשים בזה במינון גבוהה מאוד למשך תקופה ארוכה מאוד- בשפה מקצועית זה נקרא "אבייוזד" / שימוש לרעה.
לכן שימוש קצר / מינימלי של חצי שנה במינון מינימום של 3-4 iu שזה לכשעצמו על גבול האנטי אייגינג לא יגדיל כלום מלבד טיפה חיטוב המשתמש לא ירגיש שום הבדל.

אני כן מכיר משתמשים שישבו על 10-16 iu במשך שנים על גבי שנים עם אינסולין ברקע וסייקלים רצופים של 1500 טסט בשבוע בממוצע - שכן עם השנים עברו מעין שינויי פיזי גם בעצמות- אבל אף אחד לא גבהה ולא נהיה לו זין אורך יותר

אני בעצמי על gh רפואי מחודש אפריל - 8 חודשים
בממוצע על 3iu.
וגם עם טסט בממוצע 500 בשבוע.

מה אני אגיד לכם : הזין לא גדל
כפות הידיים לא גדולות.
השרירים??? גדלים לאט לאט אבל אני גם על טסט אז אין לדעת ממה הם גדלים בדיוק.

שורף שומן- חד משמעי כן

במסה אני מתחיל להבין שמינון של 3-4 iu זה לא ממש מינון - צריך לעבור את ה6 iu ולשלב אם זה אינסולין.

וככל שאני יותר חוקר ויותר ויותר מתייעץ עם בודי בילדרים מקצועיים אני מבין שאת רוב הגודל שלהם הם משיגים דרך סטרואידים אנבוליים- והנה הפאנץ ליין - 250 טסט זה לא סייקל וזה אפילו לא קרוז - זה מינון שלא נותן כלום מלבד שמירה על השגים לא גדולים שצברו מתאמנים.
אז תמסרו ד"ש לחבר שלכם מה שמו קרג דסט או משהו כזה שמבטיח לכם שהוא נהיה מר יוניברס מ250 טסט בשבוע.
נ.ב

אתם כל יומיים משנים אג'נדה
אז למה עשיתם לי תמוות שרציתי לקחת 750 בשבוע ? ש250 זה לא נותן שום דבר .
ו100-150 זה רמות נורמליות trt .
זה לא הנקודה
הנקודה שיושב מול המסך זיין שכל שהיה חיי על גרם וחצי של טסט פר שבוע במשך עשור . היה מזריק אינסולין וghפעמים ביום בכמות מטורפת, משלב אורליים ואנבוליים נוספים בכמות מטורפת. לא היה עושה שום קרוז ושום גשר - היה בגיר עשור !!!

עכשיו רוצה לפתוח כיון חדש בקריירה ומנסה להיות כוכב רשת כי לא צלח לו להיות כוכב על במה
(לא זכה בשום תואר חשוב - כישלון מצד אחד כי זה היה בחירה מקצועית- מצד שני הישג נדיר - הוא הגיע לשייפ מטורף )

רוב המשתמשים בסטרואידים זה אנשים שמחפשים לגדול ולהראות טוב, חלק רוצים מראה של "במה" . אדם כזה שמנסה לגדול ועושה סייקלים של 250 מג בשבוע מגלה שעוברת שנה ועוד שנה ועוד שנה..... והוא נשאר באותו המקום ולא מבין למה ???

מי שרוצה להיות גדול - מפלצת - חטוב אש- להראות בודי בילדר אמיתי - צריך בנוסף לאורח חיים של בילדר לעשות סייקלים של בילדר ולא להזריק 250 טסט בשבוע ולצפות לעלות על במה תוך שנה

כל מילה בסלע

ברור אני מסכים איתך בכל מילה ומילה

אתם כל יומיים משנים אג'נדה
אז למה עשיתם לי תמוות שרציתי לקחת 750 בשבוע ? ש250 זה לא נותן שום דבר .
ו100-150 זה רמות נורמליות trt .
אף אחד לא משנה שום אג'נדה.

בנאדם שעושה סייקל ראשון כמוך לדוגמא יכול להסתפק ב 300-500 טסט סולו.
לא צריך כלום מעבר.
לסייקל ראשון לא צריך 750 טסט בשבוע

אבל בנאדם שעשה כבר מספר סייקלים.
או שהוא מתחיל b&c לתקופה ארוכה.
אין לו שום טעם לעשות "סייקל" של 250טסט אם עוד איזה חומר אנבולי ברקע כי זה בדיחה.
במקרה הזה צריך כבר לעלות טסט ל 750 ומעלה

שורף שומן- חד משמעי כן

וואלה זה עד כדי כך מורגש בנושא של שריפת שומן ? אכפת לך לפרט ? לתת דוגמא להבדלים לפני ואחרי ? אף פעם לא חשבתי שזה כזה משמעותי מבחינת שריפת שומן

לגבי המינון אני מסכים איתך, והדבר האמיתי שגורם לך לגדול זה השילוב אינסולין, אינסולין זה החומר הכי אנאבולי שיש, בעזרתו כל דבר שתאכל ידחף ישר לשריר בלי לחשוב פעמיים, קראתי אינספור מחקרים על אינסולין, המנגון עבודה שלו מטורף כמסתכלים על זה בפן של פיתוח גוף.

וואלה זה עד כדי כך מורגש בנושא של שריפת שומן ? אכפת לך לפרט ? לתת דוגמא להבדלים לפני ואחרי ? אף פעם לא חשבתי שזה כזה משמעותי מבחינת שריפת
אין לי ניסיון עשיר אבל...
שנה שעברה היתי במסה טסט דקה ללא gh
עליתי גם במים ובשומן
זאת הרגשתי נוזליות.

למרות שבאשמתי כרגע נוצרו מספר "זייופים" בתזונה ובאימונים בשבועים האחרונים אבל משבוע הבא חוזרים לדרך המלך עם תוספת של טרן ע"ח הדקה - מה שנקרא מתחיל לרוקן את נוזלים לקראת הקיץ לאט לאט.
מקווה לרדת ל 10-8 אחוז שומן ולהשאר על 92-93 קילו

השנה אותו סייקל ואותה החברה (טיפה יותר טבט -150+ ודקה 100+)
רקgh ברקע
לא מרגיש נוזליות ולא עליתי בשומן ככל

תפריט זהה 4000-4500 קקל

אין לי ניסיון עשיר אבל...
שנה שעברה היתי במסה טסט דקה ללא gh
עליתי גם במים ובשומן
זאת הרגשתי נוזליות.

השנה אותו סייקל ואותה החברה (טיפה יותר טבט -150+ ודקה 100+)
רקgh ברקע
לא מרגיש נוזליות ולא עליתי בשומן ככל

תפריט זהה 4000-4500 קקל
זה במינון של 3/4 IU ?

זה במינון של 3/4 IU ?
כן

אני עד היום מנסה לפענח את השאלה האם הכסף שווה את זה.

בכל מקרה אני ארד מgh בקיץ הקרוב

מבחינה כלכלית זה מבאס- כל חודש כמו שעון לשלם גן לילד פרטי כשאין לך ילד בגן

כן

אני עד היום מנסה לפענח את השאלה האם הכסף שווה את זה.

בכל מקרה אני ארד מgh בקיץ הקרוב
שאלת המיליון דולר חח ... שמע כשאתה בטופ של הטופ , עשית כבר את כל האנאבולים וכו אני חושב שזה כן עושה הבדל כי זה עוד משהו למשוואה, אבל ככה אני לא חושב, אלא אם כן יש לך הטבות בריאותיות מזה, החלמה מפציעות, שינה עור וכו.

מהמון לוגים שקראתי אנשים כמוני כמוך (לא תחרותיים) פונים לGH בעיקר להחלמה מפציעות כי זה באמת עושה פלאים לזה, מעטים הלוגים שאנשים באמת נתנו קרידט לHGH על מסת שריר, כי בדרך כלל השימוש בזה מגיע עם אנאבולים אז למי באמת מגיע לקבל קרדיט, ל1000מג טסט או ל4iu של GH ?

אף אחד לא משנה שום אג'נדה.

בנאדם שעושה סייקל ראשון כמוך לדוגמא יכול להסתפק ב 300-500 טסט סולו.
לא צריך כלום מעבר.
לסייקל ראשון לא צריך 750 טסט בשבוע

אבל בנאדם שעשה כבר מספר סייקלים.
או שהוא מתחיל b&c לתקופה ארוכה.
אין לו שום טעם לעשות "סייקל" של 250טסט אם עוד איזה חומר אנבולי ברקע כי זה בדיחה.
במקרה הזה צריך כבר לעלות טסט ל 750 ומעלה

אבל זה לא קשור לרמה של המתאמן ?

לא מה זה משקל שאתה מרים לאחר תקופה שאתה מרים משקל מסוים?
זה להתעסק עם הורמונים, אין סיבה שישר תתחיל ממינון כ"כ גבוה וגם נמוך.
התוצאות שתקבל עם 750 בסייקל ראשון כנראה יהיה אותם תוצאות עם 500 או אם יש הבדל הוא לא משמעותי

מה הקשר לוותק ורמת המתאמן ???

מדובר בתרופה של טסט חיצוני - ואיך הגוף מגיב לתרופה בפעם הראשונה מול מישהו שכבר השתמש בתרופה למשך זמם והוא צריך מינון שונה

זה לא הנקודה

גרג דוסט הוא בדיחה גם דרק ,סטיב והכי גרוע ג'ו לינדר שמספר לנו שהוא על 60 מג טסט שבועי ,אני בעד מינונים שפויים אבל 300 פרימו 300 טסט ו20 אנאבר זה בקושי הגשרים שהם מריצים ,אבל מה לא עושים בשביל לייקים .

בדיחה שהוא מביע את דעתו המקצועית?
בסדר מי ישמע מה זה משנה אם הוא אומר שלא חייב להיות על 500מג בסייקל ראשון ואפשר להיות רק על 300
אתה לא חייב לקחת את מה שהוא ממליץ ולעשות את זה

בדיחה שהוא מביע את דעתו המקצועית
זה הנקודה
לא בטוח שזה דעתו המקצועית.
זה יותר " עמדתו הפוליטית "

היום אנשים מעדיפים להשמע ולצאת "פיליטקלי קורקט" ועל הדרך לוותר על האמת שלהם.

זה הנקודה
לא בטוח שזה דעתו המקצועית.
זה יותר " עמדתו הפוליטית "

היום אנשים מעדיפים להשמע ולצאת "פיליטקלי קורקט" ועל הדרך לוותר על האמת שלהם.

כל מילה ,דעתו המקצועית לא מעניינת כי well הוא לא מקצוען סתם חנון נתונים עם מרפאת trt ,הוא פשוט משחק את המשחק וחושב שכולנו סתומים ,אגב אני מאוד בעד טסט נמוך .

בדיחה שהוא מביע את דעתו המקצועית?
בסדר מי ישמע מה זה משנה אם הוא אומר שלא חייב להיות על 500מג בסייקל ראשון ואפשר להיות רק על 300
אתה לא חייב לקחת את מה שהוא ממליץ ולעשות את זה

אגב אני מאוד בעד טסט נמוך
מה זה נמוך ??
250 לסייקל ראשון או לסייקל 10 ?
רגע...
פספסנו את הדבר הכי חשוב.
פותח האשכול
שטעון שיהיה לו עור חלק זין גדול ואצבעות ארוכות אחרי חצי שנה עם "סמוטרופין"

אני עדיין מהמר שזה בדיחה.
ממתין לקבל צילום של החומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית