הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לרדת מhgh?

Yarin amzaleg200

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום לכל החברים המבינים כאן
אני בן 21 1.65
בחצי שנה האחרונה(6 חודש בידיוק) אני משתמש בסומטרופין הורמון גדילה.
3-4IU כל יום חוץ משבתות
לא כל כך הרבה דברים השתנו חוץ מזה שהאצבעות שלי קצת גדלו. האיבר שלי טיפה גדל.הלסת שלי קצת יצאה והעור שלי נראה חלק יותר כאילו אני כל יום אצל קוסמטיקאית חחח..( כמובן שלא גבהתי) גם מסת השריר עלתה אבל בקצב נורמלי לגמרי ולא הייתי אומר וואו הכל מהורמון הגדילה כי זה לגמרי היה קורה גם בלעדיו.
אוכל כמן חזיר ולא משמין זה גם מהgh
אבל זה לא מוביל לשום מקום חוץ מזה והרווחתי את מה שרציתי והחלטתי שאני רוצה לרדת ממנו כי לא בא לי לרוץ על זה לנצח וגם כלכלית זה לא חכם ולא מתאפשר לפחות בשבילי.
מה צריך לעשות בשביל שההפרשה הטבעית תחזור לאיך שהיא הייתה ולא תפגע מההפסקה.. צריך PCT
או שפשוט להפסיק ולהמשיך רגיל
מוקיר תודה מכל לבי לכל מי שעונה כאן וינסה לעזור
תודה ענקית מראש

זה הנקודה
לא בטוח שזה דעתו המקצועית.
זה יותר " עמדתו הפוליטית "

היום אנשים מעדיפים להשמע ולצאת "פיליטקלי קורקט" ועל הדרך לוותר על האמת שלהם.
כן צודק, הוא לא באמת רופא.
בכל זאת, ככה הוא רואה את הדברים שאתה יכול להשיג את אותם תוצאות עם 300מג טסט במקום 500, אני אישית שוב, לא הקשבתי לו בנושא.
לא חייב להקשיב. אני בכללי מקשיב לו להמון דברים אבל יש דברים שאישית לא הייתי עושה
כל מילה ,דעתו המקצועית לא מעניינת כי well הוא לא מקצוען סתם חנון נתונים עם מרפאת trt ,הוא פשוט משחק את המשחק וחושב שכולנו סתומים ,אגב אני מאוד בעד טסט נמוך .
לגבי הטסט, התייחסתי לזה כי יש כמה שחושבים שזה שטויות..
בגדול אתה צודק, אישית אני חושב שהוא יודע על מה הוא מדבר לרוב ואני מקשיב לו. אין בעיה שאתה לא מקשיב לו בכל זאת כל אחד מקשיב למי שהוא בוחר

מה זה נמוך ??
250 לסייקל ראשון או לסייקל 10 ?
רגע...
פספסנו את הדבר הכי חשוב.
פותח האשכול
שטעון שיהיה לו עור חלק זין גדול ואצבעות ארוכות אחרי חצי שנה עם "סמוטרופין"

אני עדיין מהמר שזה בדיחה.
ממתין לקבל צילום של החומרים

אם זה מגדיל את הזין מחר אני מתחיל ,ושוב טסט נמוך כי אני מאוד רגיש לאסטרוגן ,כל מינון מעל 300 אני מרגיש כבר עקצוצים,מעדיף להריץ מסטרון או פרימו גבוה טרן במינון בינוני נמוך וטסט ממש נמוך .

• פותח/ת השרשור
כי זה קורה רק שמשתמשים בזה במינון גבוהה מאוד למשך תקופה ארוכה מאוד- בשפה מקצועית זה נקרא "אבייוזד" / שימוש לרעה.
לכן שימוש קצר / מינימלי של חצי שנה במינון מינימום של 3-4 iu שזה לכשעצמו על גבול האנטי אייגינג לא יגדיל כלום מלבד טיפה חיטוב המשתמש לא ירגיש שום הבדל.

אני כן מכיר משתמשים שישבו על 10-16 iu במשך שנים על גבי שנים עם אינסולין ברקע וסייקלים רצופים של 1500 טסט בשבוע בממוצע - שכן עם השנים עברו מעין שינויי פיזי גם בעצמות- אבל אף אחד לא גבהה ולא נהיה לו זין אורך יותר

אני בעצמי על gh רפואי מחודש אפריל - 8 חודשים
בממוצע על 3iu.
וגם עם טסט בממוצע 500 בשבוע.

מה אני אגיד לכם : הזין לא גדל
כפות הידיים לא גדולות.
השרירים??? גדלים לאט לאט אבל אני גם על טסט אז אין לדעת ממה הם גדלים בדיוק.

מה נותן בדיוק הgh - וואו אני בעצמי מנסה לפענח.

שורף שומן- חד משמעי כן
שינה התאוששות- חד משמעי כן
כוח שונה מסייקל באימונים- לא יודע
גדילת שרירים שונה - לא יודע

הgh כשלעצמו קטלני בחיטוב - זה וודאי

במסה אני מתחיל להבין שמינון של 3-4 iu זה לא ממש מינון - צריך לעבור את ה6 iu ולשלב אם זה אינסולין.

וככל שאני יותר חוקר ויותר ויותר מתייעץ עם בודי בילדרים מקצועיים אני מבין שאת רוב הגודל שלהם הם משיגים דרך סטרואידים אנבוליים- והנה הפאנץ ליין - 250 טסט זה לא סייקל וזה אפילו לא קרוז - זה מינון שלא נותן כלום מלבד שמירה על השגים לא גדולים שצברו מתאמנים.
אז תמסרו ד"ש לחבר שלכם מה שמו קרג דסט או משהו כזה שמבטיח לכם שהוא נהיה מר יוניברס מ250 טסט בשבוע.
נ.ב
הבחור עדיין לא שלח תמונה של "הסמטרופין" שלו...
דבר שמעלה את הסיכוי שזה פוסט מפוברק
נשמה טובה אין לי מה לשקר לך.
לא טענתי זין גדול ואצבעות ארוכות..
אמרתי שאני רואה קצת שינוי…
לא אמרתי שהזין שלי גדל אבל כן הוא קצת התעבה ונראה יותר חי אין לי מה להמציא שטויןת ומה להספים או לפתוח משתמש טרול
כי זה קורה רק שמשתמשים בזה במינון גבוהה מאוד למשך תקופה ארוכה מאוד- בשפה מקצועית זה נקרא "אבייוזד" / שימוש לרעה.
לכן שימוש קצר / מינימלי של חצי שנה במינון מינימום של 3-4 iu שזה לכשעצמו על גבול האנטי אייגינג לא יגדיל כלום מלבד טיפה חיטוב המשתמש לא ירגיש שום הבדל.

אני כן מכיר משתמשים שישבו על 10-16 iu במשך שנים על גבי שנים עם אינסולין ברקע וסייקלים רצופים של 1500 טסט בשבוע בממוצע - שכן עם השנים עברו מעין שינויי פיזי גם בעצמות- אבל אף אחד לא גבהה ולא נהיה לו זין אורך יותר

אני בעצמי על gh רפואי מחודש אפריל - 8 חודשים
בממוצע על 3iu.
וגם עם טסט בממוצע 500 בשבוע.

מה אני אגיד לכם : הזין לא גדל
כפות הידיים לא גדולות.
השרירים??? גדלים לאט לאט אבל אני גם על טסט אז אין לדעת ממה הם גדלים בדיוק.

מה נותן בדיוק הgh - וואו אני בעצמי מנסה לפענח.

שורף שומן- חד משמעי כן
שינה התאוששות- חד משמעי כן
כוח שונה מסייקל באימונים- לא יודע
גדילת שרירים שונה - לא יודע

הgh כשלעצמו קטלני בחיטוב - זה וודאי

במסה אני מתחיל להבין שמינון של 3-4 iu זה לא ממש מינון - צריך לעבור את ה6 iu ולשלב אם זה אינסולין.

וככל שאני יותר חוקר ויותר ויותר מתייעץ עם בודי בילדרים מקצועיים אני מבין שאת רוב הגודל שלהם הם משיגים דרך סטרואידים אנבוליים- והנה הפאנץ ליין - 250 טסט זה לא סייקל וזה אפילו לא קרוז - זה מינון שלא נותן כלום מלבד שמירה על השגים לא גדולים שצברו מתאמנים.
אז תמסרו ד"ש לחבר שלכם מה שמו קרג דסט או משהו כזה שמבטיח לכם שהוא נהיה מר יוניברס מ250 טסט בשבוע.
נ.ב
דבר שמעלה את הסיכוי שזה פוסט מפוברק
איך אתה מתכוון לרדת מgh? אתה פשוט מפסיק וזהו?
אחרי שאתה מפסיק וזהו? מה קורה לרמות ההורמון שלך בגוף? יש לך מושג אחי

קבצים מצורפים

• 9998121D-40B9-4107-8BC8-5AA8AF7FC4E9.jpeg
    9998121D-40B9-4107-8BC8-5AA8AF7FC4E9.jpeg
    KB 100.9 · צפיות: 49
לא אמרתי שהזין שלי גדל אבל כן הוא קצת התעבה ונראה יותר חי אין לי מה להמציא שטויןת ומה להספים או לפתוח משתמש טרול

עכשיו הוכחת שאתה אמיתי.

לא יקרה כלום פשוט תפסיק וזהו.

תמשיך בחיים כאלו לא קרה כלום

עכשיו הוכחת שאתה אמיתי.

זימבר אותכם חחח
קארמה איז א ביץ'

תתעלם אחי כל מי שיש לו דעה שונה משלהם הוא טרול . הם לא מבינים שיש דבר כזה ריבוי דעות .

תתעלם אחי כל מי שיש לו דעה שונה משלהם הוא טרול . הם לא מבינים שיש דבר כזה ריבוי דעות .
נפגעת מאמי?
אנחנו מקבלים דעות אחרות זה הקטע. הבעיה שאתה רושם עובדות מפגרות ולא דעות.

• פותח/ת השרשור
עכשיו הוכחת שאתה אמיתי.

מאה אחוז אחי. מה לגבי רמות ההורמון בגוף.. הגוף ממשיך לייצר אותם או שעכשין אני צריך לבלוע חבילות של mk בשביל שהבלוטה שלי תייצר

נפגעת מאמי?
אנחנו מקבלים דעות אחרות זה הקטע. הבעיה שאתה רושם עובדות מפגרות ולא דעות.

אני לא רושם עובדות . אתה פשוט לא יודע לנהל דיון בצורה מכובדת ומתורבתת ובוגרת איך שמישהו לא מסכים עם הדעה שלך אתה מקלל יבבון

אני לא רושם עובדות . אתה פשוט לא יודע לנהל דיון בצורה מכובדת ומתורבתת ובוגרת איך שמישהו לא מסכים עם הדעה שלך אתה מקלל יבבון
בבון..
כרגע הבבון זה אתה. חושב שאתה מפחיד מישהו עם האיומים שלך לבוא לעכו.
נהנתי ללא ספק להטריל אותך בכל מקום שאתה מגיב אבל חאלס, נגמר הכוח.

זימבר אותכם חחח
קארמה איז א ביץ'

מה אני אגיד לך...
אני לא אצליח להירדם עכשיו בגלל זה
מאה אחוז אחי. מה לגבי רמות ההורמון בגוף.. הגוף ממשיך לייצר אותם או שעכשין אני צריך לבלוע חבילות של mk בשביל שהבלוטה שלי תייצר
לא צריך שום mk שום כלום.
פשוט תפסיק וזהו.
לא יקרה כלום תמשיך לחיות כרגיל

• פותח/ת השרשור
שמע אחי אני לא אשקר נכנסתי למן דילמה עם עצמי שאני לא יןדע איך לרדת מהgh האם להמשיך באימונים רגיל ואת החיים או שלדאוג מכך שהבלוטה לא תייצר והייצור של ההורמון הושבת
מה אני אגיד לך...

לא צריך שום mk שום כלום.
פשוט תפסיק וזהו.

מה המטרות שלך הgh ?
בלי טסט הוא כמעט ולא יעיל לפי מה שהבנתי והאמת שיש בזה משהו כנראה בגלל שאנחנו צעירים הוא לא נותן איזה שינוי .
מה אני אגיד לך...

לא צריך שום mk שום כלום.
פשוט תפסיק וזהו.
ואם זה באמת ככה אני חושב להמשיך להשתמש ב4iu לעוד ארבע חודשים ככה ואז לרדת מזה
אם זה כבר אותו הדבר אז עדיף
עד הסוף הכי חשוב לי כמו לכל אחד שהייצור הטבעי לא יושבת ברגע שאתה יורד מהסומטרפין הזה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית