הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ מחליק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
בחדר כושר שלי הבנץ על הפנים, האמת שלא יצא לי להשתמש בבנץ איכותי, אבל לא צריך להיות גאון בשביל להבין שלא אמורים להחליק על הבנץ. אני לא יכול להשתמש במגנזיום ולא בא לי לבוא עם פתרונות מסורבלים כמו נגיד גומיות על הבנץ, אם למישהו יש איזה רעיון פשוט וקומפקטי ליצור איזה שהיא התנגדות/חספוס לבנץ אשמח לשמוע.

• פותח/ת השרשור
טעות שלי בהסבר אולי.
ואוו איזה רוחב של ספה יש לך!
זה home made שלך נכון?
זה מגיע כסטנדרט?
ממש לא, אני בונה את הריפודים שלי מאפס. גם משתמש בבד מיוחד שממש תופס את השכמות וגם רוחב תחרותי פלוס

עכשיו בונה ספה רוחב 45 סמ יהיה כיף

וזה ממש לא סטנדרט. הכי רחב שראיתי בארץ זה 30 סמ

בעבר מגבת מיקרופייבר עזרה לי יופי עם ספות מחליקות בחדרי כושר
הייתי מדבר עם הבעלים ומייעץ לו לשקול להחליף את הספה, בסוף זה עניין בטיחותי גם.
לא חושב שזה עניין בטיחותי מבחינת הבעלים, זה מחליק רק אם עושים לג דרייב טוב, כמה אנשים "מהשורה" כבר עושים לג דרייב בבנץ'? אני מדבר על לג דרייב כמו שצריך שדוחפים אחורה ועלולים להחליק, לא מהסוג שהתחת עולה לשמיים, כזה ראיתי לא מעט

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על לג דרייב כמו שצריך שדוחפים אחורה ועלולים להחליק
מה זה עלולים? אני דוחף אחורה עם הרגליים ומרגיש כאילו אני על קרח, פשוט עף אחורה, אי אפשר לעשות לג דרייב נורמלי ככה. הציוד בחדר כושר אצלי פשוט לא מותאם למתאמנים שלא מעניין אותם פיתוח גוף.
בעבר מגבת מיקרופייבר עזרה לי יופי עם ספות מחליקות בחדרי כושר
מגבת מטיילים פשוטה?

מה זה עלולים?
עלולים התכוונתי תלוי בספה, בחרא ספה מחליקים.
אני דוחף אחורה עם הרגליים ומרגיש כאילו אני על קרח, פשוט עף אחורה, אי אפשר לעשות לג דרייב נורמלי ככה.
כן זכור לי במיוחד מכון אחד שהתאמנתי בו שזה היה, המגבת הצילה אותי
מגבת מטיילים פשוטה?
קניתי בזמנו במגה ספורט נראה לי. מניח שאפשר לקחת כל מגבת מיקרופייבר יותר בזול אבל אז ניסיתי אחת של מישהו וראיתי שהוא עושה את העבודה טוב אז לקחתי בדיוק כזאת.

מגבת שבהחלט תיהיה כמו ״פלדה״
היא מגבת ג׳ילדה

קבצים מצורפים

• 40A9EDA6-B983-47EE-96AF-08205E387251.jpeg
    40A9EDA6-B983-47EE-96AF-08205E387251.jpeg
    KB 114.5 · צפיות: 32
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית