טוב, החלטתי להצטרף ולעשות לוג אימונים בשביל להבטיח שאני עושה את התוכנית כמו שצריך.
המשקלים נמוכים יחסית בגלל פציעה קלה שמנעה ממני מלהתאמן חודשיים כמעט.
אשמח לביקורות, תגובות ותובנות.
הלאה, לתכנית האימונים, A:
:A
Squat 3x5
105 kilo
Deadlift 1x5
70 kilo
Bench press 3x5
61 kilo
בגלל שהפציעה היתה בצוואר והקרינה על יד ימין אני מוצא את הבנץ׳ כתרגיל קשה במיוחד, אני לא מצליח להפעיל כמעט כח מצד ימין, אולי עדיף לעשות לחיצת חזה עם משקולות?
סקוואט היה קל וגם הדדליפט. אני רואה את עצמי מעלה את המשקל בלי בעיה.
אני משתמש בליברות כי ככה הפלטות מסומנות במכון ואין לי כח לחשב :(
אם זה מפריע אני אשנה זאת לפעם הבאה.
המשקלים כוללים את משקל המוט.
בנוסף, החלטתי לצרף ללוג את ה"היסטוריה" שלי כדי שהכל יהיה במקום נגיש אחד.
==
שלום, קוראים לי ניר ואני חדש פה.
עברתי על הפוסטים השונים ונראה לי שזה באמת אחלה של פורום עם ידע טוב.
חשבתי להתחיל בשרשור כזה להערכת אחוזי שומן + קבלת עיצות למיניהן אם יש למישהו להציע.
אז כדי לסבר את האוזן, אסביר את ההיסטוריה שלי...
אני נהגתי לאכול המון ג'אנק ולשתות כמויות מטורפות של קולה, עד שהגעתי למצב שבו שקלתי 140 קילו וכמעט הכל היה שומן.. ולמרות זאת, זה לא נתן לי את ה"כאפה" שהייתי צריך - בסופו של דבר בדיקות שגרתיות אצל רופא המשפחה הראו שאני סבלתי מכבד שומני + לחץ דם גבוה, ואז הבנתי מה שאני מעולל לגוף שלי והחלטתי לשנות אורח החיים שלי בהתאם.
החל מתזונה וכלה בכושר גופני.
צירפתי תמונה שבה אפשר לראות את השינוי שחל בי (התמונה של "לפני" הייתי כשהייתי בסביבות ה130 והתחלתי להוריד במשקל, אין לי תמונות בטווח של ה140. ולגבי האחרי, היא מלפני 3 חודשים)
השינוי שימח אותי מאוד כמובן, אך קרה משהו והייתי בחופשת מחלה בעקבות פציעה קלה בצוואר לפני כחודש וחצי ורק השבוע חזרתי להתעמל שוב.
אני איבדתי, לפי המשקל שבו אני משתמש במכון הכושר, כ3.5 קילו של משקל שריר וחצי אחוז שומן.
להלן מצורף המצב הנוכחי שלי בלינק הבא:
תמונה
לפרוטוקול אני מתעמל באופן רציני משהו כמו שנה, כל התהליך של ההרזייה החל לפני כמעט שלוש שנים.
מצטער על החפירה, אשמח לפידבק. 😃
המשקלים נמוכים יחסית בגלל פציעה קלה שמנעה ממני מלהתאמן חודשיים כמעט.
אשמח לביקורות, תגובות ותובנות.
הלאה, לתכנית האימונים, A:
:A
Squat 3x5
105 kilo
Deadlift 1x5
70 kilo
Bench press 3x5
61 kilo
בגלל שהפציעה היתה בצוואר והקרינה על יד ימין אני מוצא את הבנץ׳ כתרגיל קשה במיוחד, אני לא מצליח להפעיל כמעט כח מצד ימין, אולי עדיף לעשות לחיצת חזה עם משקולות?
סקוואט היה קל וגם הדדליפט. אני רואה את עצמי מעלה את המשקל בלי בעיה.
אני משתמש בליברות כי ככה הפלטות מסומנות במכון ואין לי כח לחשב :(
אם זה מפריע אני אשנה זאת לפעם הבאה.
המשקלים כוללים את משקל המוט.
בנוסף, החלטתי לצרף ללוג את ה"היסטוריה" שלי כדי שהכל יהיה במקום נגיש אחד.
==
שלום, קוראים לי ניר ואני חדש פה.
עברתי על הפוסטים השונים ונראה לי שזה באמת אחלה של פורום עם ידע טוב.
חשבתי להתחיל בשרשור כזה להערכת אחוזי שומן + קבלת עיצות למיניהן אם יש למישהו להציע.
אז כדי לסבר את האוזן, אסביר את ההיסטוריה שלי...
אני נהגתי לאכול המון ג'אנק ולשתות כמויות מטורפות של קולה, עד שהגעתי למצב שבו שקלתי 140 קילו וכמעט הכל היה שומן.. ולמרות זאת, זה לא נתן לי את ה"כאפה" שהייתי צריך - בסופו של דבר בדיקות שגרתיות אצל רופא המשפחה הראו שאני סבלתי מכבד שומני + לחץ דם גבוה, ואז הבנתי מה שאני מעולל לגוף שלי והחלטתי לשנות אורח החיים שלי בהתאם.
החל מתזונה וכלה בכושר גופני.
צירפתי תמונה שבה אפשר לראות את השינוי שחל בי (התמונה של "לפני" הייתי כשהייתי בסביבות ה130 והתחלתי להוריד במשקל, אין לי תמונות בטווח של ה140. ולגבי האחרי, היא מלפני 3 חודשים)
השינוי שימח אותי מאוד כמובן, אך קרה משהו והייתי בחופשת מחלה בעקבות פציעה קלה בצוואר לפני כחודש וחצי ורק השבוע חזרתי להתעמל שוב.
אני איבדתי, לפי המשקל שבו אני משתמש במכון הכושר, כ3.5 קילו של משקל שריר וחצי אחוז שומן.
להלן מצורף המצב הנוכחי שלי בלינק הבא:
תמונה
לפרוטוקול אני מתעמל באופן רציני משהו כמו שנה, כל התהליך של ההרזייה החל לפני כמעט שלוש שנים.
מצטער על החפירה, אשמח לפידבק. 😃
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: