הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיימתי כבר 7 אמפ

אל תיהיה בטוח לנשים יש ב״נצחון מוחץ״
יש גם הרבה גברים במיוחד עם עודף משקל.

עור שומני/קרקפת שומנית
יש לשני המינים
קשור לבלוטות החלב שמייצרות,בהתאם למערך ההורמונלי בגוף שלעצמו
אם היתה לך כמות אסטרוגן זהה לאשה בגילך היתה נראה היום אחרת לגמרי.
אגב היה לי גם סייקל של אנאבר סולו בעבר שהוא לידיעתך נגזרת dht וככזו היא אינה מומרת כלל לאסטרוגן אך עדיין במהלך הסייקל העור שלי נהיה שומני יותר..
זה קורה לי בכל סייקל באופן זה או אחר.

אם היתה לך כמות אסטרוגן זהה לאשה בגילך היתה נראה היום אחרת לגמרי.
אגב היה לי גם סייקל של אנאבר סולו בעבר שהוא לידיעתך נגזרת dht וככזו היא אינה מומרת כלל לאסטרוגן אך עדיין במהלך הסייקל העור שלי נהיה שומני יותר

כמעט כל גבר היום ברחוב,תראה אותו עם ״מעיין״ גינו קטנטן או אפילו נראה לעין.
מדוע זה קורה?
גם צעירים ובפרט מבוגרים

כמעט כל גבר היום ברחוב,תראה אותו עם ״מעיין״ גינו קטנטן או אפילו נראה לעין.
מדוע זה קורה?
גם צעירים ובפרט מבוגרים
זה לא משהו שנולד היום..זה היה גם בעבר ןיהיה גם בעתיד (כל עוד העולם שבו אנחנו חיים לא יהפוך למושלם) אנחנו פשוט חיים את ההווה.

זה לא משהו שנולד היום..זה היה גם בעבר ןיהיה גם בעתיד (כל עוד העולם שבו אנחנו חיים לא יהפוך למושלם) אנחנו פשוט חיים את ההווה.
לכן אמרתי יש מקרים בשני המינים.
אין חד משמעי

יש עניין של גנטיקה וגיל
*ופעילות יתר של בלוטות החלב

למצוא את מינון הזהב של הטסט החיצוני
ולהחזיק בצד dim
זה אמריקה
חחח אתה הורג אותי , בסופו של דבר זה טסטוסטרון, תתחיל עם מינון של 100מג בשבוע מחולק לשתי זריקות, אחרי חודש תעשה בדיקות דם תראה איפה אתה עומד ותתקדם משם, מאוד קל.

יש עובדה אחת שאף מחקר לא יכול לשלול..בלי קשר לסטרואידים..
שעור שומני זו תכונה שאופיינית לגברים וממש לא לנשים
למי יש יותר אסטרוגן בגוף אני מניח שברור לכולנו.
שוב לא בקטע של להתווכח..זה פשוט באמת נשמע לי לחלוטין לא קשור לאסטרוגן וטרם השתכנעתי שאני טועה.
גוף של אישה נועד למטבוליזם של אסטרוגן, כל עצם הביסוס שלו והאיזון ההורמונלי תלוי על אסטרוגן, אצל גבר זה טסטוסטרון, אז הגיוני שאישה לא תסבול מאותם תופעות לוואי שגבר סובל מאסטרוגן גבוהה, כמו שגבר לא יסבול מאותן תופעות לוואי שאישה עם טסטוסטרון גבוהה תסבול.

שמע, תנסה, יעבוד יעבוד , לא יעבוד הפסדת 50 שקל מה אכפת לך.

גוף של אישה נועד למטבוליזם של אסטרוגן, כל עצם הביסוס שלו והאיזון ההורמונלי תלוי על אסטרוגן, אצל גבר זה טסטוסטרון, אז הגיוני שאישה לא תסבול מאותם תופעות לוואי שגבר סובל מאסטרוגן גבוהה, כמו שגבר לא יסבול מאותן תופעות לוואי שאישה עם טסטוסטרון גבוהה תסבול.

שמע, תנסה, יעבוד יעבוד , לא יעבוד הפסדת 50 שקל מה אכפת לך.
גבר מעצם היותו גבר נוטה לעור שומני (ואגב גם עבה יותר) בניגוד לאשה בדיוק כמו לצורך העניין שהוא בעל מסת שריר גבוהה יותר או שעיר יותר בגוף מאשה..אלו תכונות הורמונליות גבריות טיפוסיות.
המרה לאסטרוגן היא חיונית וטבעית לגבר בדיוק כשם שנשים ממירות אסטרוגן לטסטוסטרון
לשני ההורמונים תפקיד מרכזי אצל בני האדם רק שהיחס הוא שונה..
מבחינתי ההיגיון של 'עור שומני בגלל אובר המרה לאסטרוגן' הוא בערך כמו לחשוב ששיעור גוף או קול עבה הם תוצאה של חוסר התמודדות עם המטבוליזם של ההורמון הנשי אצל גבר.

או שאולי אתה ובן נחשפתם למידע שאני עדיין לא.

היחס הסופי בין ההורמונים הנשיים והזכריים, יקבע סופית את מראה ותפקוד העור.
במצבים שונים, נראה בנות ונשים בעלות מראה גברי, עור עבה, שומני, פצעונים
ושיעור יתר בפנים. במקרים אלו, יש צורך להתייעץ עם גניקולוג או אנדוקרינולוג, לבדיקות מקיפות יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית