הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיימתי כבר 7 אמפ

• פותח/ת השרשור
@kotzer @Mike
תנו לו באן, הרס את הפורום עם הטרול שלו

אני לא מטריל
מדובר בחומר של דאוס מדיקל טסט E
סיימתי כבר 7 אמפולות
זה אומר שאני כבר בשבוע השישי בסייקל
ואיני חש דבר.
תן באן לעצמך אם אין לך משהו רלוונטי וחכם להגיד עדיף שתשתוק.

הסתכלתי על האשכולות הקודמים שפתחת וחד משמעתית אתה טרול
הרצתי טסט שלהם בעבר בעצמי ועבד יופי טופי
אז או שאתה מטריל או שאתה מטריל או שאתה מטריל
ומנסיון עבר אתה מטריל וזה כבר לא בגבול הטעם הטוב והמון חברה טובים כבר לא כותבים פה יותר בגלל זה אז חלאס נגמר הסובלנות

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי על האשכולות הקודמים שפתחת וחד משמעתית אתה טרול
הרצתי טסט שלהם בעבר בעצמי ועבד יופי טופי
אז או שאתה מטריל או שאתה מטריל או שאתה מטריל
ומנסיון עבר אתה מטריל וזה כבר לא בגבול הטעם הטוב והמון חברה טובים כבר לא כותבים פה יותר בגלל זה אז חלאס נגמר הסובלנות

אני לא מטריל אני אומר לך שאני לא מרגיש כלום .

זה אומר שאני כבר בשבוע השישי בסייקל
הכרונולוגיה לא מסתדרת עם מתי שאמרת שהתחלת סייקל ואיזה שבוע שאתה בו עכשיו
חוץ מזה 7 אמפולות אתה אמור להיות שבוע ה3-4 ולא ה6, אז אתה טרול שצריך לצאת לבאן, שלום ולא להתראות.

כל הודעה שלך אתה רק מסגיר יותר ויותר כמה אתה טרול

• פותח/ת השרשור
הכרונולוגיה לא מסתדרת עם מתי שאמרת שהתחלת סייקל
חוץ מזה 7 אמפולות אתה אמור להיות שבוע ה3-4 ולא ה6, אז אתה טרול שצריך לצאת לבאן, שלום ולא להתראות.

כל הודעה שלך אתה רק מסגיר יותר ויותר כמה אתה טרול

אתה יצור מארץ היצורים.
התחלתי את הסייקל ב16 לנובמבר פלוס מינוס
היום ה9.12
מזה משנה 4-6 אני לא מרגיש דבר

אתה יצור מארץ היצורים.
היום ה9.12
תחשה תחשבון לבד
6 שבועות זה לא.
ו7 אמפולות ב6 שבועות זה לא סייקל
לא יודע מה אתה חושב שאתה עושה אבל אפילו לעשות טרול את לא מצליח נכון קל וחומר לעשות סייקל

• פותח/ת השרשור
6 שבועות זה לא.
ו7 אמפולות ב6 שבועות זה לא סייקל
לא יודע מה אתה חושב שאתה עושה אבל אפילו לעשות טרול את לא מצליח נכון קל וחומר לעשות סייקל

אני לא עושה סייקל יחייזר
אני מזריק כל שלושה ימים טסט E
וזהו מתכונן לאולימפיה זה לא עניינך מה אני עושה אתה גם לא תבין מה אני עושה .
כי אתה בעצמך לא יודע מה אתה עושה .
וזה שבוע רביעי לא שישי.

אני לא עושה סייקל יחייזר
אני מזריק כל שלושה ימים טסט E
וזהו מתכונן לאולימפיה זה לא עניינך מה אני עושה אתה גם לא תבין מה אני עושה .
כי אתה בעצמך לא יודע מה אתה עושה .
וזה שבוע רביעי לא שישי.
כל פעם אתה אומר משהו אחר ובטח שאני לא אבין מה אתה עושה, איך אני אבין אם אתה לא מבין ואתה אפילו לא יודע באיזה שבוע אתה בסייקל ואם אתה לא עושה סייקל אז מה אתה בדיוק עושה, לא יודע, יותר מדי דגלים אדומים יש פה מהכיוון שלך..
וחייזר תקרא לאחותך, צא לבאן.

• פותח/ת השרשור
כל פעם אתה אומר משהו אחר ובטח שאני לא אבין מה אתה עושה, איך אני אבין אם אתה לא מבין ואתה אפילו לא יודע באיזה שבוע אתה
וחייזר תקרא לאחותך, צא לבאן.

אתה מקבל קצבאות מביטוח לאומי ?

אתה יצור מארץ היצורים.
היום ה9.12
מזה משנה 4-6 אני לא מרגיש דבר
אם סיימת שבוע שלישי על 500mg/w אסטר ארוך ואתה לא מרגיש כלום..לא עליה במשקל..לא חרמנות לא אנרגיה ושום שינוי באימונים זה סייקל כושל.

במקרה שלך קשה לדעת מה בדיוק הגורם כי את מורכב מידיי לקורא הפשוט
בלי קשר לפוסט הזה..כדי לנסות להבין את התמונה עברתי היום גם על פוסט קודם שלך, ראיתי פה תמונה שהעלית ולפי מה שראיתי
  1. זה רעיון בכלל לא רע להשאר טבעי
  2. ובאמת לא בציניות..כדאי לך מאוד להיות עירני בכל מה שקשור בתופעות לוואי אסטרוגניות..פרולקטיניות ובכלל להרחיב את הידע בתחום של גניקומסטיה והדרכים להימנע ממנה...אולי מדובר בזווית צילום ...אולי סבלת מעודף משקל בעבר..אך לי זה נראה שהחזה שלך דיי בשרני ונוזלי מידי
בכל מקרה..בהצלחה.

7 אמפולות של דאוס זה אומר אחת משתי האפשרויות:

1. אתה לוקח אמפולה בשבוע מה שאומר 7 שבועות, למרות שזה מינון לא מקובל על-ידי כל חברי הפורום הזה אתה בהחלט אמור להרגיש משהו, אגירת נוזלים, כוח, עלייה במשקלים, חרמנות, סימנים אסטרטגיים וכו.
2. 2 אמפולות בשבוע, אתה אפילו לא בשבוע 4, תחכה עוד שבוע שבועיים ואז תחזור לספר לנו, אם עדיין אין כלום אז משהו לא מסתדר לי.

הייתי אומר שהחומר שלך לא אמיתי אבל אני השתמשתי בטסט שלהם והוא 200% בדוז ונקי, ומשתמש האנאבר שלהם והוא בהחלט אמיתי אז אני בספק אם יש בעיה בחומר.

• פותח/ת השרשור
7 אמפולות של דאוס זה אומר אחת משתי האפשרויות:

1. אתה לוקח אמפולה בשבוע מה שאומר 7 שבועות, למרות שזה מינון לא מקובל על-ידי כל חברי הפורום הזה אתה בהחלט אמור להרגיש משהו, אגירת נוזלים, כוח, עלייה במשקלים, חרמנות, סימנים אסטרטגיים וכו.
2. 2 אמפולות בשבוע, אתה אפילו לא בשבוע 4, תחכה עוד שבוע שבועיים ואז תחזור לספר לנו, אם עדיין אין כלום אז משהו לא מסתדר לי.

הייתי אומר שהחומר שלך לא אמיתי אבל אני השתמשתי בטסט שלהם והוא 200% בדוז ונקי, ומשתמש האנאבר שלהם והוא בהחלט אמיתי אז אני בספק אם יש בעיה בחומר.

אני 23 ימים בסייקל.. 3 זריקות בשבוע . כל יומיים וחצי שלושה זריקה .
זה חומר אמיתי קניתי אותו מ
official distributor

זה לא בעיה לבדוק את זה

אם סיימת שבוע שלישי על 500mg/w אסטר ארוך ואתה לא מרגיש כלום..לא עליה במשקל..לא חרמנות לא אנרגיה ושום שינוי באימונים זה סייקל כושל.

במקרה שלך קשה לדעת מה בדיוק הגורם כי את מורכב מידיי לקורא הפשוט
בלי קשר לפוסט הזה..כדי לנסות להבין את התמונה עברתי היום גם על פוסט קודם שלך, ראיתי פה תמונה שהעלית ולפי מה שראיתי
  1. זה רעיון בכלל לא רע להשאר טבעי
  2. ובאמת לא בציניות..כדאי לך מאוד להיות עירני בכל מה שקשור בתופעות לוואי אסטרוגניות..פרולקטיניות ובכלל להרחיב את הידע בתחום של גניקומסטיה והדרכים להימנע ממנה...אולי מדובר בזווית צילום ...אולי סבלת מעודף משקל בעבר..אך לי זה נראה שהחזה שלך דיי בשרני ונוזלי מידי
בכל מקרה..בהצלחה.
אם הוא יהיה טבעי הוא יהיה ברמה של סרג?

אני 23 ימים בסייקל.. 3 זריקות בשבוע . כל יומיים וחצי שלושה זריקה .
זה חומר אמיתי קניתי אותו מ
official distributor

זה לא בעיה לבדוק את זה
נו מה אתה רוצה בקושי שלוש שבועות, הדבר היחידי שאתה אולי תרגיש עד עכשיו זה עלייה בנוזלים ותהיה יותר חרמן, מבחינת ביצועים בחדר כושר אתה תתחיל להרגיש רק אחרי שבוע 5 לפחות.

אם זה ממפיץ מורשה שלהם אז זה אמיתי.

נו מה אתה רוצה בקושי שלוש שבועות, הדבר היחידי שאתה אולי תרגיש עד עכשיו זה עלייה בנוזלים ותהיה יותר חרמן, מבחינת ביצועים בחדר כושר אתה תתחיל להרגיש רק אחרי שבוע 5 לפחות.

אם זה ממפיץ מורשה שלהם אז זה אמיתי.
סייקל טסטווירון 500mg/w לבתול זה לא משהו שצריך לחכות 5 שבועות כדי להרגיש.
אם הוא יהיה טבעי הוא יהיה ברמה של סרג?
ברמה שלך..זה אחד לכמה דורות, למזלנו נולדנו בדור הנכון כדי להיות עדים לכך

ברמה שלך..זה אחד לכמה דורות, למזלנו נולדנו בדור הנכון כדי להיות עדים לכך
בסוף עוד יאמינו לסתלבט שלך,אבל תיודע שבכל סתלבט יש טיפת אמת?

אינדיווידואלי, יכול להיות שהוא גם under responder אני הרגשתי 85מג אחרי שלושה ימים כבר.
אבל הטסט שלי היה ברצפה לפני.

או שיש מצב שהבחור פשוט ציפה שהוא יקום בבוקר ג׳יי קאטלר אחרי שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית