הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיימתי כבר 7 אמפ

@JewTRT
אח תגיד בבקשה 😃
Dim תוך כדי שימוש בטסט חיצוני(למי שסובל מהמרה גבוהה) יעזור?
בהחלט, אני לוקח 200מג ביום, עוזר לי עם העור השומני.
הגעתי גבוהה עד 400 ולא שמתי לב להבדל משמעותי בין 200-400 אז נשארתי על 200, לוקח 100 בבוקר ו100 בערב.

אינדיווידואלי, יכול להיות שהוא גם under responder אני הרגשתי 85מג אחרי שלושה ימים כבר.
אבל הטסט שלי היה ברצפה לפני.

או שיש מצב שהבחור פשוט ציפה שהוא יקום בבוקר ג׳יי קאטלר אחרי שבוע.
במקרה שלו אי אפשר לדעת על פי איזה כלים הוא שופט את החומר..אבל אם (עם דגש גדול על ה-אם) באמת הוא לא מרגיש כלום אחרי שלושה וחצי שבועות אז הוא לא על 500mg/w או שאמינותו בספק.
כמי שממזמן לא בתול
יכול להגיד לך שגם היום 500mg/wk זה סרט אחר במכון כושר מאשר נקי.

הגעתי גבוהה עד 400 ולא שמתי לב להבדל משמעותי בין 200-400 אז נשארתי על 200, לוקח 100 בבוקר ו100 בערב.
רק פרופסור אחד(יחיד סגולה) שאמר לי על התוסף הזה.
צריך לבדוק את זה ״לעומק״ ע״י מרקרים

גם לי יש בעיה עם עור שומני במהלך שימוש בטסט...גם עושה לי קרקפת שומנית מה שאין לי בלי טסט
מה אתם מציעים בעניין זה?

במקרה שלו אי אפשר לדעת על פי איזה כלים הוא שופט את החומר..אבל אם (עם דגש גדול על ה-אם) באמת הוא לא מרגיש כלום אחרי שלושה וחצי שבועות אז הוא לא על 500mg/w או שאמינותו בספק.
כמי שממזמן לא בתול
יכול להגיד לך שגם היום 500mg/wk זה סרט אחר במכון כושר מאשר נקי.
מסכים איתך, הכל תלוי מה הוא מחפש, אם הוא מחפש להוסיף 50קג לבנץ אחרי שבוע אז הוא עף הרבה מעל הפופיק.
אבל כן אמור להיות אפקט כמו שאמרתי ספיחת נוזלים, חרמנות, כן עלייה מסוימת בחדכ, וכללי תופעות אסטרוגניות תמיד באות ראשונות.

רק פרופסור אחד(יחיד סגולה) שאמר לי על התוסף הזה.
צריך לבדוק את זה ״לעומק״ ע״י מרקרים
השינוי בבדיקות דם אתה לא תראה משהו רציני, DIM עוזר לגוף פשוט לפרק אסטרוגן בצורה יעילה יותר ולהפוך אותו לנגזרת יותר ״בריאה״/״טובה״ מרקרים זה רק מספרים לא כל מה שרשום במרקר קדוש, צריך גם להבין שעם עליה בטסטרטון חייבת להיות עלייה באסטרוגן, אני מסתובב קבוע עם 240+ ולא מזיז לי אני מרגיש מעולה.

גם לי יש בעיה עם עור שומני במהלך שימוש בטסט...גם עושה לי קרקפת שומנית מה שאין לי בלי טסט
מה אתם מציעים בעניין זה?
DIM ממש עזר לי לעור שומני וגם סבון salicylic acid

ואו,זה המון..על הנייר כמובן
70-140 זה נורמה

*אובחנת עם היפוגניזם ראשוני או משני?
״המון״ על הנייר... בפועל מרגיש מעולה כל הבדיקות דם תקינות, טוטאל טסט נע בין 30-40 תלוי אם אני בפיק או לפני זריקה.

היפוגניזם ראשוני.

מסכים איתך, הכל תלוי מה הוא מחפש, אם הוא מחפש להוסיף 50קג לבנץ אחרי שבוע אז הוא עף הרבה מעל הפופיק.
אבל כן אמור להיות אפקט כמו שאמרתי ספיחת נוזלים, חרמנות, כן עלייה מסוימת בחדכ, וכללי תופעות אסטרוגניות תמיד באות ראשונות.

השינוי בבדיקות דם אתה לא תראה משהו רציני, DIM עוזר לגוף פשוט לפרק אסטרוגן בצורה יעילה יותר ולהפוך אותו לנגזרת יותר ״בריאה״/״טובה״ מרקרים זה רק מספרים לא כל מה שרשום במרקר קדוש, צריך גם להבין שעם עליה בטסטרטון חייבת להיות עלייה באסטרוגן, אני מסתובב קבוע עם 240+ ולא מזיז לי אני מרגיש מעולה.

DIM ממש עזר לי לעור שומני וגם סבון salicylic acid
מזה dim?
זה טוב גם לקרקפת?

מזה dim?
זה טוב גם לקרקפת?
יש לך פה מאמר מתומצת על התוסף.

כן, קרקפת שומנית היא גם חלק מהעור מן הסתם ואם העור שלך בכללי שומני עקב טסט אז גם הקרקפת, השמן הזה זה תוצר של מטבוליזם של אסטרוגן ברמה גבוהה, זתא אומרת שהגוף שלך לא מצליח להיפטר מכל האסטרוגן העודף ולכן העור שלך הופך שומני, DIM עוזר לגוף להמיר את האסטרוגן הזה ו״להפטר״\לפרק אותו.

זה לא תוסף 'בעייתי' בלשון המעטה?
אתה הראשון שאני רואה אותו בצורה לא מסחרית מדבר עליו חיובית
בעייתי ? איזה בעיות בדיוק ?
תוסף מעולה, כמובן שזה לא מתקרב לרמה של AI אבל זה תחליף נהדר למישהו שצריך קצת עזרה עם האסטרוגן בגוף ולא רוצה ישר לדחוף כדורים.

בעייתי ? איזה בעיות בדיוק ?
תוסף מעולה, כמובן שזה לא מתקרב לרמה של AI אבל זה תחליף נהדר למישהו שצריך קצת עזרה עם האסטרוגן בגוף ולא רוצה ישר לדחוף כדורים.
למיטב ידיעתי אין שום קשר בין עור שומני לעודף אסטרוגן...להיפך.
זו תכונה אנדרוגנית גברית בולטת ביחס לנשים.

למיטב ידיעתי אין שום קשר בין עור שומני לעודף אסטרוגן...להיפך.
זו תכונה אנדרוגנית גברית בולטת ביחס לנשים.
עור שומני, פצעונים, הם תגונות של אסטרוגן גבוהה אצל גברים שעושים שימוש באנאבולים, זה בדרך כלל אינדיקציה ראשונה לכך שהאסטרוגן גבוהה מידי, אבל כדי שיהיה אסטרוגן גבוהה צריך טסטוסטרון גבוהה, אז אתה יכול לתת את הקרדיט לטסטסטרון בעקיפין, אבל בגדול אם תיקח עכשיו 2 ארימדקס תראה שהעור שלך יתייבש לחלוטין תוך יומיים, הוא הקריס לך את האסטרוגן, טסטוסטרון עדיין גבוהה אז למה העור יבש ?

המחקרים לא חד משמעיים בנושא אבל חוכמת הרב גוברת על הכל.

זה לא תוסף 'בעייתי' בלשון המעטה?
אתה הראשון שאני רואה אותו בצורה לא מסחרית מדבר עליו חיובית
מדוע בעייתי?
עור שומני, פצעונים, הם תגונות של אסטרוגן גבוהה אצל גברים שעושים שימוש באנאבולים, זה בדרך כלל אינדיקציה ראשונה לכך שהאסטרוגן גבוהה מידי, אבל כדי שיהיה אסטרוגן גבוהה צריך טסטוסטרון גבוהה, אז אתה יכול לתת את הקרדיט לטסטסטרון בעקיפין, אבל בגדול אם תיקח עכשיו 2 ארימדקס תראה שהעור שלך יתייבש לחלוטין תוך יומיים, הוא הקריס לך את האסטרוגן, טסטוסטרון עדיין גבוהה אז למה העור יבש ?

המחקרים לא חד משמעיים בנושא אבל חוכמת הרב גוברת על הכל.
כאשר הייתי בטיפול עם הלוטרזול,והאסטרוגן התרסק לי לגמרי
העצמות שלי היו כמו צייפורנים על לוח

מדוע בעייתי?

כאשר הייתי בטיפול עם הלוטרזול,והאסטרוגן התרסק לי לגמרי
העצמות שלי היו כמו צייפורנים על לוח
האסטרוגן הוא מה שגורם לגוף להחזיק נוזלים, נוזלים זה הכריות של המפרקים שלו, אין אסטרוגן > אין נוזלים > אין ריכוך מפרקים > כאבים, דלקות ועוד דברים לא טובים

האסטרוגן הוא מה שגורם לגוף להחזיק נוזלים, נוזלים זה הכריות של המפרקים שלו, אין אסטרוגן > אין נוזלים > אין ריכוך מפרקים > כאבים, דלקות ועוד דברים לא טובים
למצוא את מינון הזהב של הטסט החיצוני
ולהחזיק בצד dim
זה אמריקה

יש עובדה אחת שאף מחקר לא יכול לשלול..בלי קשר לסטרואידים..
שעור שומני זו תכונה שאופיינית לגברים וממש לא לנשים
למי יש יותר אסטרוגן בגוף אני מניח שברור לכולנו.
שוב לא בקטע של להתווכח..זה פשוט באמת נשמע לי לחלוטין לא קשור לאסטרוגן וטרם השתכנעתי שאני טועה.

אל תיהיה בטוח לנשים יש ב״נצחון מוחץ״
יש גם הרבה גברים במיוחד עם עודף משקל.

עור שומני/קרקפת שומנית
יש לשני המינים
קשור לבלוטות החלב שמייצרות,בהתאם למערך ההורמונלי בגוף שלעצמו
למי יש יותר אסטרוגן בגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית