נק' מוניטין:
-125
- 362
- 77
סיימתי כבר 7 אמפולות ואני עדיין לא חש בדבר
אותו לוזר
אותו לוזר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט, אני לוקח 200מג ביום, עוזר לי עם העור השומני.
במקרה שלו אי אפשר לדעת על פי איזה כלים הוא שופט את החומר..אבל אם (עם דגש גדול על ה-אם) באמת הוא לא מרגיש כלום אחרי שלושה וחצי שבועות אז הוא לא על 500mg/w או שאמינותו בספק.אינדיווידואלי, יכול להיות שהוא גם under responder אני הרגשתי 85מג אחרי שלושה ימים כבר.
אבל הטסט שלי היה ברצפה לפני.
או שיש מצב שהבחור פשוט ציפה שהוא יקום בבוקר ג׳יי קאטלר אחרי שבוע.
רק פרופסור אחד(יחיד סגולה) שאמר לי על התוסף הזה.בהחלט, אני לוקח 200מג ביום, עוזר לי עם העור השומני.
הגעתי גבוהה עד 400 ולא שמתי לב להבדל משמעותי בין 200-400 אז נשארתי על 200, לוקח 100 בבוקר ו100 בערב.
גם לי יש בעיה עם עור שומני במהלך שימוש בטסט...גם עושה לי קרקפת שומנית מה שאין לי בלי טסטבהחלט, אני לוקח 200מג ביום, עוזר לי עם העור השומני.
הגעתי גבוהה עד 400 ולא שמתי לב להבדל משמעותי בין 200-400 אז נשארתי על 200, לוקח 100 בבוקר ו100 בערב.
מסכים איתך, הכל תלוי מה הוא מחפש, אם הוא מחפש להוסיף 50קג לבנץ אחרי שבוע אז הוא עף הרבה מעל הפופיק.במקרה שלו אי אפשר לדעת על פי איזה כלים הוא שופט את החומר..אבל אם (עם דגש גדול על ה-אם) באמת הוא לא מרגיש כלום אחרי שלושה וחצי שבועות אז הוא לא על 500mg/w או שאמינותו בספק.
כמי שממזמן לא בתול
יכול להגיד לך שגם היום 500mg/wk זה סרט אחר במכון כושר מאשר נקי.
השינוי בבדיקות דם אתה לא תראה משהו רציני, DIM עוזר לגוף פשוט לפרק אסטרוגן בצורה יעילה יותר ולהפוך אותו לנגזרת יותר ״בריאה״/״טובה״ מרקרים זה רק מספרים לא כל מה שרשום במרקר קדוש, צריך גם להבין שעם עליה בטסטרטון חייבת להיות עלייה באסטרוגן, אני מסתובב קבוע עם 240+ ולא מזיז לי אני מרגיש מעולה.רק פרופסור אחד(יחיד סגולה) שאמר לי על התוסף הזה.
צריך לבדוק את זה ״לעומק״ ע״י מרקרים
DIM ממש עזר לי לעור שומני וגם סבון salicylic acidגם לי יש בעיה עם עור שומני במהלך שימוש בטסט...גם עושה לי קרקפת שומנית מה שאין לי בלי טסט
מה אתם מציעים בעניין זה?
ואו,זה המון..על הנייר כמובן
״המון״ על הנייר... בפועל מרגיש מעולה כל הבדיקות דם תקינות, טוטאל טסט נע בין 30-40 תלוי אם אני בפיק או לפני זריקה.ואו,זה המון..על הנייר כמובן
70-140 זה נורמה
*אובחנת עם היפוגניזם ראשוני או משני?
מזה dim?מסכים איתך, הכל תלוי מה הוא מחפש, אם הוא מחפש להוסיף 50קג לבנץ אחרי שבוע אז הוא עף הרבה מעל הפופיק.
אבל כן אמור להיות אפקט כמו שאמרתי ספיחת נוזלים, חרמנות, כן עלייה מסוימת בחדכ, וכללי תופעות אסטרוגניות תמיד באות ראשונות.
השינוי בבדיקות דם אתה לא תראה משהו רציני, DIM עוזר לגוף פשוט לפרק אסטרוגן בצורה יעילה יותר ולהפוך אותו לנגזרת יותר ״בריאה״/״טובה״ מרקרים זה רק מספרים לא כל מה שרשום במרקר קדוש, צריך גם להבין שעם עליה בטסטרטון חייבת להיות עלייה באסטרוגן, אני מסתובב קבוע עם 240+ ולא מזיז לי אני מרגיש מעולה.
DIM ממש עזר לי לעור שומני וגם סבון salicylic acid
יש לך פה מאמר מתומצת על התוסף.מזה dim?
זה טוב גם לקרקפת?
ירקות מצליבים 🍽️🥹מזה dim?
זה טוב גם לקרקפת?
זה לא תוסף 'בעייתי' בלשון המעטה?
בעייתי ? איזה בעיות בדיוק ?זה לא תוסף 'בעייתי' בלשון המעטה?
אתה הראשון שאני רואה אותו בצורה לא מסחרית מדבר עליו חיובית
למיטב ידיעתי אין שום קשר בין עור שומני לעודף אסטרוגן...להיפך.בעייתי ? איזה בעיות בדיוק ?
תוסף מעולה, כמובן שזה לא מתקרב לרמה של AI אבל זה תחליף נהדר למישהו שצריך קצת עזרה עם האסטרוגן בגוף ולא רוצה ישר לדחוף כדורים.
עור שומני, פצעונים, הם תגונות של אסטרוגן גבוהה אצל גברים שעושים שימוש באנאבולים, זה בדרך כלל אינדיקציה ראשונה לכך שהאסטרוגן גבוהה מידי, אבל כדי שיהיה אסטרוגן גבוהה צריך טסטוסטרון גבוהה, אז אתה יכול לתת את הקרדיט לטסטסטרון בעקיפין, אבל בגדול אם תיקח עכשיו 2 ארימדקס תראה שהעור שלך יתייבש לחלוטין תוך יומיים, הוא הקריס לך את האסטרוגן, טסטוסטרון עדיין גבוהה אז למה העור יבש ?למיטב ידיעתי אין שום קשר בין עור שומני לעודף אסטרוגן...להיפך.
זו תכונה אנדרוגנית גברית בולטת ביחס לנשים.
מדוע בעייתי?זה לא תוסף 'בעייתי' בלשון המעטה?
אתה הראשון שאני רואה אותו בצורה לא מסחרית מדבר עליו חיובית
כאשר הייתי בטיפול עם הלוטרזול,והאסטרוגן התרסק לי לגמריעור שומני, פצעונים, הם תגונות של אסטרוגן גבוהה אצל גברים שעושים שימוש באנאבולים, זה בדרך כלל אינדיקציה ראשונה לכך שהאסטרוגן גבוהה מידי, אבל כדי שיהיה אסטרוגן גבוהה צריך טסטוסטרון גבוהה, אז אתה יכול לתת את הקרדיט לטסטסטרון בעקיפין, אבל בגדול אם תיקח עכשיו 2 ארימדקס תראה שהעור שלך יתייבש לחלוטין תוך יומיים, הוא הקריס לך את האסטרוגן, טסטוסטרון עדיין גבוהה אז למה העור יבש ?
המחקרים לא חד משמעיים בנושא אבל חוכמת הרב גוברת על הכל.
האסטרוגן הוא מה שגורם לגוף להחזיק נוזלים, נוזלים זה הכריות של המפרקים שלו, אין אסטרוגן > אין נוזלים > אין ריכוך מפרקים > כאבים, דלקות ועוד דברים לא טוביםמדוע בעייתי?
כאשר הייתי בטיפול עם הלוטרזול,והאסטרוגן התרסק לי לגמרי
העצמות שלי היו כמו צייפורנים על לוח
למצוא את מינון הזהב של הטסט החיצוניהאסטרוגן הוא מה שגורם לגוף להחזיק נוזלים, נוזלים זה הכריות של המפרקים שלו, אין אסטרוגן > אין נוזלים > אין ריכוך מפרקים > כאבים, דלקות ועוד דברים לא טובים
יש עובדה אחת שאף מחקר לא יכול לשלול..בלי קשר לסטרואידים..האסטרוגן הוא מה שגורם לגוף להחזיק נוזלים, נוזלים זה הכריות של המפרקים שלו, אין אסטרוגן > אין נוזלים > אין ריכוך מפרקים > כאבים, דלקות ועוד דברים לא טובים
למי יש יותר אסטרוגן בגוף