חלבון מamazon

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
מישהו יודע למה כמעט וכל מוצרי החלבון בamazon חסרים, אבל כשאני בטעות התחברתי למוצר בamazon.ca הקנדי זה היה זמין?

כשאתה מחובר לחשבון שלך, ולמעלה בצד שמאל (או ימין - תלוי בשפה של האתר) מוזנת הכתובת שלך בישראל, מה שאמזון מוצא לך בחיפוש אלו רק מוצרים שנשלחים לישראל. תקף כמובן לגבי כל דבר, ולא רק בחלבון.
מה שקרה (אני מניח), זה שבאמזון קנדה לא היית מחובר או שלא הייתה מוזנת כתובת ולכן הוא מצא לך את כל המוצרים שקיימים באתר. אם תתחבר ותזין כתובת, תראה שהם לא נשלחים לישראל ככל הנראה.

• פותח/ת השרשור
כשאתה מחובר לחשבון שלך, ולמעלה בצד שמאל (או ימין - תלוי בשפה של האתר) מוזנת הכתובת שלך בישראל, מה שאמזון מוצא לך בחיפוש אלו רק מוצרים שנשלחים לישראל. תקף כמובן לגבי כל דבר, ולא רק בחלבון.
מה שקרה (אני מניח), זה שבאמזון קנדה לא היית מחובר או שלא הייתה מוזנת כתובת ולכן הוא מצא לך את כל המוצרים שקיימים באתר. אם תתחבר ותזין כתובת, תראה שהם לא נשלחים לישראל ככל הנראה.
חשבתי שזה ככה, אבל במוצרים בדרך כלל כתוב שהם פשוט לא נשלחים לישראל, אבל כאילו למוצרי חלבון או מזון שרובם out of stock או currently unavailable זה מוזר שלא רשום פשוט שלא נשלח לישראל
אני די בטוח שזה זה, עניין המיקום, אבל למה זה מוצג שונה מה שמעניין אותי, לא שזה ישנה כנראה :/

אם הבנתי למה התכוונת, אמזון של מדינות שונות הם ניפרדים מהשאר. ישנם מוצרים שתמצא באמזון קנדה שלא יופיעו, כמו בדוגמה שנתת, באמזון אמריקה.
ככה זה בכולם, כך שמוצר שיכול להיות למכירה באמזון צרפת לא בהכרח יהיה למכירה באמזון אמריקה.
אם יצא לך להזמין מכמה מקומות תראה שאם תזמין לדוגמה טוסטר מאמזון צרפת, ותסתכל בהזמנות שלך באמזון אמריקה ההזמנה לא תופיע לך, תאלץ להתחבר לאמזון צרפת כדי לראות אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית