הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך נרשמים לתחרויות? מה הקריטריונים ומה אני צריך לדעת?

אלמוג לוי

משתמש מתחיל
83
16
נק' מוניטין:
19
83
16
שלום חברים,
אני ממש רוצה לתחרות (גם אם לא עכשיו אז במהלך השנים הבאות)
בעיקר במשיכת דדליפט
בגדול מה צריך לדעת?

תודה רבה!

ההרשמה תתבצע באופן שכל תחרות תקבע מראש, במידה ותרצה להירשם לתחרות ממש בקרוב, אשמח לכוון אותך כיצד להירשם בדיוק.

עד אז, תקרא על חוקי התחרות ותשנן אותם היטב, תתרגל אותם באימונים שתהיה הכי מוכן שאפשר
חוקי וכללי תחרות פאוורליפטינג - פשוט פאוורליפטינג

בנוסף תצפה בסרטונים של תחרויות, ואפילו תבוא לתחרות אחת לצפות לפני שתחליט שאתה מתחרה.

כל אלו עיצות בסך הכל.

בנוסף אתה יכול לקחת מאמן שתפקידו ללוות מתחרים לתחרויות, והוא יסביר לך הכל, ויסדר אותך.

אני אשמח לעזור עם זה אם תרצה.

• פותח/ת השרשור
ההרשמה תתבצע באופן שכל תחרות תקבע מראש, במידה ותרצה להירשם לתחרות ממש בקרוב, אשמח לכוון אותך כיצד להירשם בדיוק.

עד אז, תקרא על חוקי התחרות ותשנן אותם היטב, תתרגל אותם באימונים שתהיה הכי מוכן שאפשר

בנוסף תצפה בסרטונים של תחרויות, ואפילו תבוא לתחרות אחת לצפות לפני שתחליט שאתה מתחרה.

כל אלו עיצות בסך הכל.

בנוסף אתה יכול לקחת מאמן שתפקידו ללוות מתחרים לתחרויות, והוא יסביר לך הכל, ויסדר אותך.

תודה רבה!!
וכן אני יותר מרוצה להגיע לתחרות 😃 איך אני מגיע

כל אלו עיצות בסך הכל.

ההשתתפות היא בעלות?
ואיפה נרשמים?

תודה רבה!!
וכן אני יותר מרוצה להגיע לתחרות 😃 איך אני מגיע

ההשתתפות היא בעלות?
ואיפה נרשמים?
לצפות זה בחינם.
להתחרות צריך לשלם.
הנה התחרות הקרובה ביותר
IMG-20211205-WA0058.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית