הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ over use בפיקה

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
הלכתי לאורטופד ומסתבר שיש לי OVER USE בפיקה.
אני לא יודע כ"כ מה זה ומה זה אומר.
אפשרי להמשיך לעשות סקוואט? להוריד במשקל? להמשיך כרגיל? לא יודע מה לעשות.

הלכתי לאורטופד ומסתבר שיש לי OVER USE בפיקה.
אני לא יודע כ"כ מה זה ומה זה אומר.
אפשרי להמשיך לעשות סקוואט? להוריד במשקל? להמשיך כרגיל? לא יודע מה לעשות.

קודם כל OVER USE זה מושג המבטא פציעה הנגרמת כתוצאה מעומס חוזרני סאב מקסימאלי כרוני על מבנה אנטומי (עצם,גיד,שריר,רצועות,סחוסים,מיניסקוס,עצבים וכ'ו).
בממוצע 60-70 אחוז מהפציעות הן מסוג זה.
השאלה מהי הפציעה.בהנחה שזה מה שהרופא אמר לך אז הוא בעצם לא אמר לך כלום.

ואם כל הכבוד,ההמלצה הגורפת והמרתקת לשים --- על דעתו של כל איש מקצוע שהוא לא מספיק הארדקור,אלא אם כן אתה מכיר את האורתופד שלו באופן אישי,היא קצת מגוחכת

הינה הוכחה שסקוואטים דופקים תברכיים, איזה פורום אנחנו יאללה מעודדים אנשים לדפוק את הגוף שלהם, ממש עצוב אני מציע לצאת בתביעה נגד הפורום שהורס את הבריאות של המשתמשים גם מעודד אותם להזריק וגם לדפוק להם את הגוף 😃
נ.ב לפני זה תתבעו את WHYEAT

הינה הוכחה שסקוואטים דופקים תברכיים, איזה פורום אנחנו יאללה מעודדים אנשים לדפוק את הגוף שלהם, ממש עצוב אני מציע לצאת בתביעה נגד הפורום שהורס את הבריאות של המשתמשים גם מעודד אותם להזריק וגם לדפוק להם את הגוף 😃
נ.ב לפני זה תתבעו את WHYEAT

אל תחמיא לעצמך..
יש פורומים גרועים יותר 🤡

הרבה יותר...

• פותח/ת השרשור
דווקא לדעתי העניין התחיל מתחילת החיטוב,אירובי וסקוואטים כניראה יוצרים עומס גבוהה מדיי על הברכיים.
שוב- לאן להמשיך מפה? האורטופד אמר לי לא להפעיל עומס על הברכיים, אבל עדיין אני מעדיף להיתייעץ פה לקבל חוות דעת שניה.

חוות דעת של ילדים בני 14 או חוות דעת של רופא, ממממממ בוא נחשוב?
לך לעוד רופא, או שתנוח.
מאיפה הוא הגיע למסקנה הזו? עשית צילום או משהו? או לפי חוש המישוש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית