מחפש תוכנית אימונים טובה חינמית להיפרטרופיה ל3 פעמים בשבוע

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי, אני מחפש תוכנית אימונים טובה להיפרטרופיה(הגדלת השרירים)
רצוי חימנית אבל אם אין אז לא אכפת לי גם בתשלום (רצוי לא יקר מידי).
תודה.

הוא אמר שהתוכנית גרועה או משהו, הוא אמר שהיא לא תוכנית. בתוכנית אתה צריך לתכנן את ההתקדמות שלך, תתכנן אותה ותרשום אותה ביחד עם ברשימת תרגילים.

אפשר הסבר מה זה לתכנן התקדמות?
לדוגמא:
סקוואט 4 סטים×6 חזרות להוסיף אימון אחד 2.5 קילו, אימון אחרי זה 2 חזרות, ואימון אחרי זה שוב 2.5 קילו ולחזור ל6 חזרות.
זאת סתם דוגמא לתכנון התקדמות, הקטע שזה צריך להיות משהו שתעמוד בו פיזית ושתתקדם איתו. אתה יכול לתכנן כל סוג התקדמות שאתה רוצה, העלאה במשקלים/חזרות/סטים/ירידה או עלייה בזמן שלוקח לך לעשות את התרגיל/ירידה בהפסקות בין תרגיל לתרגיל וכו... הקלאסיים ואלה שתכלס אתה באמת צריך לשלבך זה העלאה במשקלים/סטים/חזרות. אתה יכול לשלב בינהם (כמו שאני כתבתי בדוגמא) ואתה יכול גם לדבוק רק באחד.
אתה צריך גם לתכנן מה קורה כשאתה לא מצליח להשלים את מה שניסית לעשות באימון, נניח היה חסר לך חזרה אחת להשלים אז אתה יכול לקבוע שאתה עושה במצב כזה עוד X פעמים את אותו הדבר, ואם בכמות שבחרת לא הצלחת להשלים את מה שתכננת אז אתה יכול להוריד משהו בכמות מסוימת (נניח להוריד 10% מהמשקל).
אלה סתם דוגמאות, אבל אני מניח שהבנת את הרעיון.

לדוגמא:
סקוואט 4 סטים×6 חזרות להוסיף אימון אחד 2.5 קילו, אימון אחרי זה 2 חזרות, ואימון אחרי זה שוב 2.5 קילו ולחזור ל6 חזרות.
זאת סתם דוגמא לתכנון התקדמות, הקטע שזה צריך להיות משהו שתעמוד בו פיזית ושתתקדם איתו. אתה יכול לתכנן כל סוג התקדמות שאתה רוצה, העלאה במשקלים/חזרות/סטים/ירידה או עלייה בזמן שלוקח לך לעשות את התרגיל/ירידה בהפסקות בין תרגיל לתרגיל וכו... הקלאסיים ואלה שתכלס אתה באמת צריך לשלבך זה העלאה במשקלים/סטים/חזרות. אתה יכול לשלב בינהם (כמו שאני כתבתי בדוגמא) ואתה יכול גם לדבוק רק באחד.
אתה צריך גם לתכנן מה קורה כשאתה לא מצליח להשלים את מה שניסית לעשות באימון, נניח היה חסר לך חזרה אחת להשלים אז אתה יכול לקבוע שאתה עושה במצב כזה עוד X פעמים את אותו הדבר, ואם בכמות שבחרת לא הצלחת להשלים את מה שתכננת אז אתה יכול להוריד משהו בכמות מסוימת (נניח להוריד 10% מהמשקל).
אלה סתם דוגמאות, אבל אני מניח שהבנת את הרעיון.

וואו תודה רבה אח איישם את זה

@OYP
תשמע אדוני
אתה מתגלה כ׳לא פראייר 👏
כל מה שלמדתי למדתי מהפורום הזה, ואני כל הזמן ממשיך ללמוד. ללמד את מי שלימד אותי אני לא יכול חח, אז המעט שאני יכול לעשות זה להעביר את הידע לחדשים פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית