האם יודע לכם משהו על זה שאימונים אינטנסיבים יכולים לגרום להתדרדרות במצב הראייה לכאלה שכבר מלכתכילה עם משקפיים
כי זה מה שהמאמן שלי אמר לי רציתי לדעת אם הוא צודק או שאני יכול להמשיך להתאמן בלי חשש
אלא אם כן מצאו חיבור גנטי בין אימונים לראיה, המצביע על נזק אפשרי, הרעיון שהעלית הוא שטות מוחלטת.
יש לא מעט חובשי משקפיים בין מרימי המשקולות, הכדורסלנים, שחקני הטניס, השחיינים, וכדומה.
הבעייה היחידה שיכולה להיווצר בגין קיומם של משקפיים היא "נטייתם" להחליק במורד הפנים, במיוחד כאשר אתה מזיע. פתרונות: קרניים נוקשות שיכולות "להתלבש" בדיוק על האוזן, שרוך או גומייה המחברים את המשקפיים אל הראש, וכדומה.
אם הראייה שלך מתדרדרת, זה כבר עניין גנטי (או בריאותי, הנוטה להגביר את הבעיה הגנטית הברורה). תזונה נכונה והשגחה יעזרו למזער את הנזק.
תשתדל לא לתאמן ולהסתובב בסביבת מתאמנים כשאתה אינך רואה היטב. אני מבטיח לך שלמרות שמהשפט הזה נראה כמו בדיחה, הכאב שתרגיש כתוצאה ממפגש עם משקולת שלא ראית יהיה פחות מצחיק.
הדבר היחיד שאני יודע שמתקשר לספורט הזה וראייה זה ברמות מקצועיות BB מקצוענים שעל חומרים ב PCT יש חומר מאוד נפוץ שקוראים לו נולבה וכמעט כולם משתמשים בוא וחומר הזה יש מרכיב שנחשב "רעיל" לעיניים בגלל זה ברמות גבוהות הרבה BB נפגעים טיפונת בראייה
סקס לא טוב כי אפשר לקבל מחלות
לשתות לא טוב כי זה משמין והורס את הכבד
להזריק, דופק את המערכת ההורמנלית, כבד, כליות, ומה לא
אירובי דופק את הברכיים
הרמת משקולות מזיינת את הסחוסים
לקרוא הורס את העיינים
לאכול גם לא טוב כי בכול דבר דוחפים לנו סופר פארם של כימיקלים, חומרים משמרים, חומרי הדברה והורמונים.
קיצר מה נשאר
לשבת בבית, להביא ביד בעדינות ולמות מרעב. 🥰🥰🥰