הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אומגה 3 צריכה יומית/שבועית

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
האם צריכה מוגברת של אומגה 3 פעם 1 בשבוע יכולה להספיק לשבוע שלם? כלומר - האם הגוף אוגר אומגה 3?

שמעתי שמומלץ לאכול פעמיים דגים שמנים אבל יוצא שאני אוכל רק פעם בשבוע סלמון, בערך 200 גרם שאני חושב שזה כמה וכמה מעל הכמות המומלצת ליום של אומגה 3, אני אוכל גם טונה משימורים במים כל יום, אבל לא נראלי שיש שם אומגה 3

האם צריכה מוגברת של אומגה 3 פעם 1 בשבוע יכולה להספיק לשבוע שלם? כלומר - האם הגוף אוגר אומגה 3?

שמעתי שמומלץ לאכול פעמיים דגים שמנים אבל יוצא שאני אוכל רק פעם בשבוע סלמון, בערך 200 גרם שאני חושב שזה כמה וכמה מעל הכמות המומלצת ליום של אומגה 3, אני אוכל גם טונה משימורים במים כל יום, אבל לא נראלי שיש שם אומגה 3

בספק שזה עובד ככה.
תקנה אומגה 3 פשוט.

ואתה כל הזמן ״חושב״ ו״נראה לך״,
פשוט תבדוק כמה אומגה 3 יש במה שאתה אוכל ותבדוק אם זה מספיק, למה לחיות בנדמה לי?

• פותח/ת השרשור
בספק שזה עובד ככה.
תקנה אומגה 3 פשוט.

ואתה כל הזמן ״חושב״ ו״נראה לך״,
פשוט תבדוק כמה אומגה 3 יש במה שאתה אוכל ותבדוק אם זה מספיק, למה לחיות בנדמה לי?

חחח לא פתחתי כבר אשכול חצי שנה יפה שאתה זוכר אותי, בכל מקרה אבל זה לא יעזור לי לבדוק כמה יש במה שאני אוכל כי אני אוכל רק פעם אחת בשבוע אז אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשר שצריכה של פעם אחת בשבוע יכולה להיות מספיקה לשבוע שלם(ואם לא אז למה ממליצים רק פעמיים בשבוע ולא יותר? הרי הכמות היומית לתיסוף המומלצת היא 2-3 גרם אומגה 3 לפי מה שידוע לי - עריכה: כתבתי תגובה למטה בקשר למשפט הזה)

וניסיתי לחפש תשובה לשאלה באינטרנט ולא מצאתי
ובעצם אני אוכל גם ביצים כל יום ובדקתי ואם המקור שבדקתי ממנו אמין(סתם התוצאה הראשונה בגוגל) אז זה עוד איזה 200mg אומגה 3, וההמלצה היומית היא 250-500 לפי מה שראיתי גם אז נראלי אני דיי מכוסה

חחח לא פתחתי כבר אשכול חצי שנה יפה שאתה זוכר אותי, בכל מקרה אבל זה לא יעזור לי לבדוק כמה יש במה שאני אוכל כי אני אוכל רק פעם אחת בשבוע אז אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשר שצריכה של פעם אחת בשבוע יכולה להיות מספיקה לשבוע שלם(ואם לא אז למה ממליצים רק פעמיים בשבוע ולא יותר? הרי הכמות היומית לתיסוף המומלצת היא 2-3 גרם אומגה 3 לפי מה שידוע לי - עריכה: כתבתי תגובה למטה בקשר למשפט הזה)

וניסיתי לחפש תשובה לשאלה באינטרנט ולא מצאתי
ובעצם אני אוכל גם ביצים כל יום ובדקתי ואם המקור שבדקתי ממנו אמין(סתם התוצאה הראשונה בגוגל) אז זה עוד איזה 200mg אומגה 3, וההמלצה היומית היא 250-500 לפי מה שראיתי גם אז נראלי אני דיי מכוסה
אתה לא "מכוסה" בגלל הביצים. הם לא רלוונטיות במיוחד.
לעניין - כן, אומגה 3 זה דבר מצטבר שהגוף אוגר (בייחוד DHA), וכן, לאכול סלמון יכול לספק את הנושא. השאלה היא איזה סלמון, וכמה

סלמון הדג עצמו, - אידאלי משהו באיזור ה-300-400 ג' בשבוע. 200 ג' זה המינימום השבועי.
סלמון משומר כזה או אחר זה סיפור אחר, והוא לא ממש רלוונטי - יש בו רבע מהכמות שיש בסלמון טרי או קפוא.

אתה לא "מכוסה" בגלל הביצים. הם לא רלוונטיות במיוחד.
לעניין - כן, אומגה 3 זה דבר מצטבר שהגוף אוגר (בייחוד DHA), וכן, לאכול סלמון יכול לספק את הנושא. השאלה היא איזה סלמון, וכמה

סלמון הדג עצמו, - אידאלי משהו באיזור ה-300-400 ג' בשבוע. 200 ג' זה המינימום השבועי.
סלמון משומר כזה או אחר זה סיפור אחר, והוא לא ממש רלוונטי - יש בו רבע מהכמות שיש בסלמון טרי או קפוא.

איך הגעת לזה?
זה לא מדוייק בלשון המעטה.

200 ג' סלמון בשבוע זה כלום ושום דבר מבחינת DHA+EPA.

New study unlocks the doses needed to achieve an optimal Omega-3 Index

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית