הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנבוליק דיאט

• פותח/ת השרשור סוס
  • פורסם בתאריך

סוס

משתמש מתחיל
101
12
נק' מוניטין:
12
101
12
קראתי את הספר ולא הבנתי דבר אחד,אם אני עושה את זה אז אני שומר על אחוזי שומן הדוקים כל השנה? יענו אני מסיים חיטוב על 11% שומן ועושה את הדיאטה הזאת אז אני לא זז מ-11%?

ועוד משהו: למה הרבה דעות שליליות נגד השיטה הזו החלו לצוף בפורום בזמן האחרון? מה רע בה?

רע בה שהספר מתבסס על אוגרים ולא על בני אדם וכשאין מחקר על בני אדם הוא רושם בספר "תסמכו עלי בלה בלה".
וזה לא אומר שלא תעלה ב % שומן, זה תלוי בגנטיקה אם אתה רגיש לפחמימות אולי זה יעזור, אם אתה לא רגיש לפחמימות זה כנראה לא ישנה הרבה, העיקר המאזן הקלורי.

משה זה לא ממש נכון יצא לי גלוקוז 70 אחרי צום והרגישות שלי לאינסולין חרא.., או שאתה מתכוון לערכים אחרים בבדיקות דם? אגב יש פשוט כמה שאלות שאתה יכול לשאול את עצמך פותח הפוסט:
*אחרי אכילת הרבה פחמימות בארוחה איך אני מרגיש? חזק ואנרגטי או עייף וישנוני ורעב שוב אחרי שעה?

יצא לך 70 כי היית בצום מלא, אני מדבר 30 דקות לפני בדיקת דם של גלוקוז בצום מלא של 12 שעות לשתות לדוגמה סקופ של סוכר ענבים נטו (40-50 גרם) ואז ללכת לעשות את הבדיקת הדם, ואז לראות מה הערכים אבל גם זה לא יהיה ממש מדוייק, בגדול מי שהיה שמן לשעבר הרגישות שלו חרא.

יצא לך 70 כי היית בצום מלא, אני מדבר 30 דקות לפני בדיקת דם של גלוקוז בצום מלא של 12 שעות לשתות לדוגמה סקופ של סוכר ענבים נטו (40-50 גרם) ואז ללכת לעשות את הבדיקת הדם, ואז לראות מה הערכים אבל גם זה לא יהיה ממש מדוייק, בגדול מי שהיה שמן לשעבר הרגישות שלו חרא.

חחח...יש בזה משהו

מהניסוח זה לא ברור אם אתה מתכוון לבדיקת העמסת סוכר OGGT.

שמנים לשעבר=רגישות חרא? בגלל זה כל השמנים אוכלים עוד ועוד פחמימה ורק נהיים רעבים.. אבא שלי הזה 😃

יש תרופות לחולי סכרת שמורידות רמות אינסולין בדם ומשפרות רגישות לאינסולין כגון מטמורפין אבל אני חושב שזה קצת מסוכן להתעסק עם זה ללבלב...

נראה לי יש כאן אי הבנה..

רגישות גרועה לאינסולין איננה מחלת הסכרת או מצב טרום-סכרתי בהכרח (סוכרת לא מאובחנת\נטייה סכרתית\ערכי גלוקוז גבוהים בבדיקות צום כימיה מעבדה).

בעצם לא מדובר על רגישות אלא על דרגות של חוסר רגישות\חסינות (דה-סנסיטזיציה) של התאים (שריר,שומן,איברים פנימיים) ושל הלבלב להורמון אינסולין.

כמובן שהכל תלוי בגנטיקה (פרופיל הורמונאלי),תזונה,פעילות גופנית,סטרס ועוד.

נערך לאחרונה:
נראה לי יש כאן אי הבנה..

רגישות גרועה לאינסולין איננה מחלת הסכרת או מצב טרום-סכרתי בהכרח (סוכרת לא מאובחנת\נטייה סכרתית\ערכי גלוקוז גבוהים בבדיקות צום כימיה מעבדה).

בעצם לא מדובר על רגישות אלא על דרגות של חוסר רגישות\חסינות (דה-סנסיטזיציה) של התאים (שריר,שומן,איברים פנימיים) ושל הלבלב להורמון אינסולין.

כמובן שהכל תלוי בגנטיקה (פרופיל הורמונאלי),תזונה,פעילות גופנית,סטרס ועוד.
אין שום הבנה אני יודע שרגישות גרועה לאינסולין זה לא סכרת, אבל רגישות גרועה לאינסולין=כמות גבוהה של גלוקוז בגוף והפרשת אינסולין מוגברת, לכן אמרתי שכל בן אדם עם חרא רגישות לאינסולין יכול להפיק תועלת מתרופות כמו מטמורפין\גלוקופאז בכמויות נמוכות כדי לשפר את הרגישות לאינסולין.(להוריד את רמות הגלוקוז בדם)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית