הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט HB

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
אני עובד למטרות בילדינג בלבד, הבנתי שסקוואט היי באר נותן דגש טוב יותר לקוואדס אז החלטתי לעבור אליו. העניין הוא שהוא הוריד לי אוטומטית 10-15 קילו מהמוט (וגם קצת לא נוח להניח שם אבל נתרגל). אכן הרגשתי את המאמץ ברגליים יותר והתרגיל היה יותר מאתגר.

השאלה שלי,
האם עדיף משקל גבוה יותר עם LB או משקל נמוך יותר עם HB נטו כדי לעבוד חזק יותר על הקוואדס?

*כן אני יודע שהיו פה דיונים בנושא, חיפשתי הרבה ולא מצאתי תשובה לשאלה הספציפית הזאת אלא דיברו יותר על דברים אחרים.

• פותח/ת השרשור
למטרות היפטרופיה המשקל פחות משנה, פשוט תגיע קרוב לכשל בנפח גבוה

כן זה בדיוק מה שאני עושה. אם אני לא מצליח 6 חזרות לסטים במורכבים אני אפילו לא טורח להוסיף שום משקל. אבל השאלה הייתה אחרת, אם עדיף למטרה הזאת משקל גבוה יותר LB או משקל נמוך יותר HB, לא כמה חזרות/נפח
בשביל הקוואדס הכי טוב פרונט סקוואט.
אבל מבין האופציות היי באר יותר טוב.

הבנתי גם שLB עובד יותר על ההאמסטרינג אבל לא ברמה כזאת ששווה לבחור בו

אם יש לך פיגור בהמסטרינג אולי באמת כדאי לבחור בו, אבל מצד שני בשביל לעבוד על המסטרינג עדיף כבר כנראה דדליפט רומני או לבודד.

כן זה בדיוק מה שאני עושה. אם אני לא מצליח 6 חזרות לסטים במורכבים אני אפילו לא טורח להוסיף שום משקל. אבל השאלה הייתה אחרת, אם עדיף למטרה הזאת משקל גבוה יותר LB או משקל נמוך יותר HB, לא כמה חזרות/נפח

ההבדלים לא משמעותיים בכלל אבל במקומך הייתי עושה היי באר כמה שיותר עמוק שאני יכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית