עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, דני
שמח לראות אותך פעיל בפורום
בכיף תבוא יותר יש פרסים על אבקות אלפאשלום לך דני אתה מרשים מאוד,תודה על המידע והאינפורמציה
מזה פתחתם קבוצת וואטסאפ עליי.דני מה המצב ? תכנית מומלצת ל 3 פעמים בשבוע מתאמן טבעי ....
אתה נותן הטייה קטנה שאתה שובר את הביצה, רק החלבון ירד.דני מה קורה אח שלי הגיבור?
תגיד, איך אתה מפריד את החלבון מהחלמון כשאתה שובר ביצה?
אתה נותן הטייה קטנה שאתה שובר את הביצה, רק החלבון ירד.
חחחחחח לא יודע אם זה טרול או לא, אבל לא מסובך.
שמע שאתה שובר את הביצה לשניים, מן הסתם שבחלק אחד יש גם את החלבון וגם את החלמון, בחלק השני יש רק חלבון, שופך את החצי עם רק החלבון, הוא נישאר ריק ואז אתה מעביר את החלמון לחצי הריק ומשחק איתו עד שכל החלבון כבר לא נשאר,אחייייי אני 13 שנים אוכל יום בממוצע 6 ביצים, עשה נא חישוב
אחייייי אני 13 שנים אוכל יום בממוצע 6 ביצים, עשה נא חישוב
התלמיד הפך למורה.שמע שאתה שובר את הביצה לשניים, מן הסתם שבחלק אחד יש גם את החלבון וגם את החלמון, בחלק השני יש רק חלבון, שופך את החצי עם רק החלבון, הוא נישאר ריק ואז אתה מעביר את החלמון לחצי הריק ומשחק איתו עד שכל החלבון כבר לא נשאר,
חחח אני לא חושב שקשה להסתבך, אעשה לך סרטון מחר 😆
מה? U=no dani?מזה פתחתם קבוצת וואטסאפ עליי.
אני מבהיר לאחרים שאני לא דני
דרך ארוכה,מיגעת,ומלכלכת.. 😃שמע שאתה שובר את הביצה לשניים, מן הסתם שבחלק אחד יש גם את החלבון וגם את החלמון, בחלק השני יש רק חלבון, שופך את החצי עם רק החלבון, הוא נישאר ריק ואז אתה מעביר את החלמון לחצי הריק ומשחק איתו עד שכל החלבון כבר לא נשאר,
זה סתם נשמע מסובך, זה בידיוק 3 שניותדרך ארוכה,מיגעת,ומלכלכת.. 😃
מכין בקבוק שתיה קטן,שובר את הביצה לצלחת/קערה,לוחץ על הבקבוק,מתקרב לחלמון,עוזב את הלחיצה,והופ החלמון נשאב לבקבוק..
בלי לכלוך ובציק צק.
תנסה מה שאמרתי,6 ביצים 8 ביצים,כל הצהובים ישמרו בבקבוק(אם מישו ירצה להכין עוגה,פסטה)זה סתם נשמע מסובך, זה בידיוק 3 שניות
שמע שאתה שובר את הביצה לשניים, מן הסתם שבחלק אחד יש גם את החלבון וגם את החלמון, בחלק השני יש רק חלבון, שופך את החצי עם רק החלבון, הוא נישאר ריק ואז אתה מעביר את החלמון לחצי הריק ומשחק איתו עד שכל החלבון כבר לא נשאר,
יש לי שיטה פשוטה יותר: שובר ביצה, חוזר על הפעולה מספר פעמים כמספר הביצים שאני רוצה להכין, מערבב, זורק על מחבת, אוכל הכל ומכניס את זה לערכים היומיים 😉🤘דרך ארוכה,מיגעת,ומלכלכת.. 😃
מכין בקבוק שתיה קטן,שובר את הביצה לצלחת/קערה,לוחץ על הבקבוק,מתקרב לחלמון,עוזב את הלחיצה,והופ החלמון נשאב לבקבוק..
בלי לכלוך ובציק צק.
🤣יש לי שיטה פשוטה יותר: שובר ביצה, חוזר על הפעולה מספר פעמים כמספר הביצים שאני רוצה להכין, מערבב, זורק על מחבת, אוכל הכל ומכניס את זה לערכים היומיים 😉🤘