הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דני קגנוביץ על עקרונות אימון לשריר

דני מה קורה אח שלי הגיבור?
תגיד, איך אתה מפריד את החלבון מהחלמון כשאתה שובר ביצה?
אתה נותן הטייה קטנה שאתה שובר את הביצה, רק החלבון ירד.

חחחחחח לא יודע אם זה טרול או לא, אבל לא מסובך.

אחייייי אני 13 שנים אוכל יום בממוצע 6 ביצים, עשה נא חישוב
שמע שאתה שובר את הביצה לשניים, מן הסתם שבחלק אחד יש גם את החלבון וגם את החלמון, בחלק השני יש רק חלבון, שופך את החצי עם רק החלבון, הוא נישאר ריק ואז אתה מעביר את החלמון לחצי הריק ומשחק איתו עד שכל החלבון כבר לא נשאר,

חחח אני לא חושב שקשה להסתבך, אעשה לך סרטון מחר 😆

אחייייי אני 13 שנים אוכל יום בממוצע 6 ביצים, עשה נא חישוב
שמע שאתה שובר את הביצה לשניים, מן הסתם שבחלק אחד יש גם את החלבון וגם את החלמון, בחלק השני יש רק חלבון, שופך את החצי עם רק החלבון, הוא נישאר ריק ואז אתה מעביר את החלמון לחצי הריק ומשחק איתו עד שכל החלבון כבר לא נשאר,

התלמיד הפך למורה.

דרך ארוכה,מיגעת,ומלכלכת.. 😃

מכין בקבוק שתיה קטן,שובר את הביצה לצלחת/קערה,לוחץ על הבקבוק,מתקרב לחלמון,עוזב את הלחיצה,והופ החלמון נשאב לבקבוק..
בלי לכלוך ובציק צק.

מכין בקבוק שתיה קטן,שובר את הביצה לצלחת/קערה,לוחץ על הבקבוק,מתקרב לחלמון,עוזב את הלחיצה,והופ החלמון נשאב לבקבוק..
בלי לכלוך ובציק צק.
זה סתם נשמע מסובך, זה בידיוק 3 שניות

הייתי ציני אחשלי הגיבור

בלי לכלוך ובציק צק.
יש לי שיטה פשוטה יותר: שובר ביצה, חוזר על הפעולה מספר פעמים כמספר הביצים שאני רוצה להכין, מערבב, זורק על מחבת, אוכל הכל ומכניס את זה לערכים היומיים 😉🤘

אגב אחרי שנים של ניסיון אני פשוט נותן מכה קטנה עם הביצה על הצלוחית ושובר את הביצה לשתיים ומעביר את החלמון מחתיכה אחת לשנייה מעל הקערה עד שנופל כל החלבון.

אם אקבל 10,000 לייקים אז אכין לכם סרטון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית