הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טווח חזרות עדיף במורכבים להיפרטרופיה

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
בתרגילים המורכבים אני עובד על 6 חזרות (לעיתים 5 אם קשה מדי כשאני רק מעלה משקל, בכל מקרה לא יורד מזה) ובכל שאר התרגילים המבודדים שאני מבצע נשאר בטווח ה-8-12.

מתקדם במשקלים של המורכבים בקביעות (כשאני משלים 6 חזרות על 5 סטים מעלה משקל), אבל עכשיו אני מתלבט אם עדיף לי למטרות נטו היפרטרופיה לעלות ל-8 חזרות מינימום כי הבנתי שפחות מזה לא מנצל עד תום את המטרה שלי, שהיא מסת שריר ותו לא. שואל בעיקר לגבי בנץ' וסקוואט. מה לדעתכם ישרת את המטרה שלי יותר?

בתרגילים המורכבים אני עובד על 6 חזרות (לעיתים 5 אם קשה מדי כשאני רק מעלה משקל, בכל מקרה לא יורד מזה) ובכל שאר התרגילים המבודדים שאני מבצע נשאר בטווח ה-8-12.

מתקדם במשקלים של המורכבים בקביעות (כשאני משלים 6 חזרות על 5 סטים מעלה משקל), אבל עכשיו אני מתלבט אם עדיף לי למטרות נטו היפרטרופיה לעלות ל-8 חזרות מינימום כי הבנתי שפחות מזה לא מנצל עד תום את המטרה שלי, שהיא מסת שריר ותו לא. שואל בעיקר לגבי בנץ' וסקוואט. מה לדעתכם ישרת את המטרה שלי יותר?

לא רלוונטי, כל עוד הנפח נשמר התוצאה תהיה זהה.
תעשה מה שנוח לך, לרוב ההיגיון יהיה בתרגילים המורכבים לעבוד חזרות יותר נמוכות
מאשר תרגילים מבודדים מענייני עומסים והתאוששות.

• פותח/ת השרשור

תודה רבה, זה גם היה נשמע לי הכי הגיוני ולכן עשיתי את זה. גם מתקדם יפה והתוצאות בהתאם. רציתי רק לוודא שאני מתעל את זה בצורה האידיאלית ולבדוק אם אולי הייתי יכול להוציא יותר היפרטרופיה מהתרגילים האלה

אבל חזרות נמוכות יותר מעמיסות על מערכת העצבים אז איך יש הגיון במה שאתה אומר?

אבל חזרות נמוכות יותר מעמיסות על מערכת העצבים אז איך יש הגיון במה שאתה אומר?

בין 6 ל8 חזרות ההבדל כל כך מינורי שזה לא רלוונטי.
שתגיע ל1-3 חזרות אולי באמת תהיה לזה משמעות יותר רצינית.

בסופו של דבר ההמלצה היא לעבוד בטווחים של 5-30 ולשלב את כל הקשת, מה לא הגיוני פה?

בין 6 ל8 חזרות ההבדל כל כך מינורי שזה לא רלוונטי.
שתגיע ל1-3 חזרות אולי באמת תהיה לזה משמעות יותר רצינית.

בסופו של דבר ההמלצה היא לעבוד בטווחים של 5-30 ולשלב את כל הקשת, מה לא הגיוני פה?
אה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית