רק התחלת להזריק וכולם צריכים להזריק איתך?
מכיר את העמדה של @BeN35 אמרת לי את דעתך, מספיק.
גם אני כנראה הייתי עושה בדיוק מה שהוא עושה כרגע, דואג לבריאות ומקווה שישתפר הטסט לבד כדי שלא אצטרך להסתמך על טיפול חיצוני כל חיי ולסכן להגזים עם המינונים ודברים אחרים.
מחזק, היה לי פעם אדם בן 80 שהתחיל איתי, היה עם יותר כוח מבחור ממוצע בן 20.30 זה זקן? בחייאת
יש לי כמה חבר'ה לקראת גיל 60 שהתחילו להתאמן ברצינות בחצי שנה האחרונה ונמצאים בכושר הכי טוב שהיו בחיים, בדרך למשקלים תלת ספרתיים בכל הרמות הבסיס ביחד עם כושר אירובי לא רע בכלל
רוב הזמן מה שדרוש זה בעיקר הגיון בסיסי בתכנון ולא לוותר לעצמך
יש לך בעיות פסיכיאטריות, ואת זה כבר שיתפת כאן בעבר.פוסט שהוא פשוט סתמי
איזה אתגר יש בלהתאמן? מתאמנים כי נהנים ברגע שלא נהנים לא מתאמנים וברגע שנהנים זה לא אתגר
אם הגישה שלך כלפי הבעיות שלך בחיים היא כמו מה שכתבת כאן, זאת בעיה.
אתה לא הולך לפסיכיאטר ופסיכולוג, כי זה כמו מאמן? אתה רק הולך כשזה כיף?
יש פחות מתאמנים בגיל 30 במכון כושר מכמעט כל גיל אחר, אין מה לעשות, זה זמן קשה להתאמן.אני חושב שהרבה אנשים מפסיקים להתאמן ויותר מכך,
קשה להם לחזור להתאמן, מהסיבה שהם מאמינים שאם הם
לא יתאמנו BY THE BOOK או כמו שהתרגלו פעם, לדוגמא כשהיו צעירים
עם שפע זמן ובלי התחייבויות רציניות :
לעשות A-B-C 6 פעמים בשבוע,
פיצולים עם מלא תרגילים ולאכול רק X וחייבים שיהיה Y
וכדומה, זה לא יהיה שווה את המאמץ כי הם לא ישיגו תוצאות.
אז בראש שלהם הם צריכים לחכות להזדמנות שיתפנה יותר זמן
והראש יהיה פנוי כדי לשמור על התזונה והשכל יהיה מושלם "כמו פעם"
וככה זה נדחה שנים.
זה לא שהגוף חלש, זה תא שזה לא חשוב.
פשוט יש סדר עדיפויות אחר.
אצל דתיים שמתחתנים מוקדם, זה יותר צעיר, כבר בגיל 25 אין זמן וקשה להתאמן.
אדבר מנקודת מבט דתית, אין מוטיבציה לפתח גוף מרשים אחרי שאתה נשוי. הצרכים של הילדים לא תמיד צפויים, יש לילות שהשינה נפגעת, מחלות מהגן, התעסקויות שונות, בן/בת זוג חולים ונופל כל העומס עליך.
בנוסף לחץ כלכלי נהיה דבר רציני, אתה פשוט צריך כסף לדברים בסיסיים כמו אוכל, יש הרבה אנשים בארץ בקו העוני שקשה להצדיק הוצאות על כושר.
לכולם קשה להתחיל להתאמן, בגיל 30 אין לך סביבה שמאלילה את זה כמו בגיל הנערות, לך תתאמן במכון שכולם בני 15 או 60.
באופן אישי אני לקראת גיל ה30, רואה את עצמי ממשיך בכל הכוח כי יש לי תנופה של אימונים רציניים כבר כמה שנים, אבל בהחלט אוריד הילוך מתישהו, לפחות זמן אימונים בשבוע, או פחות ימים בשבוע בהתאם ללו"ז שלי.
אין שום דבר בעצם הגיל, זה כל מה שמסביב שמקשה.