הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בני ה 30+ שחזרו להתאמן לאחרונה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
המשימה שלי כרגע, לחפור לך עד שתתחיל trt
לא אכפת לי כמה זמן זה ייקח, אני אשיג את מטרתי.
@
רק התחלת להזריק וכולם צריכים להזריק איתך?
מכיר את העמדה של @BeN35 אמרת לי את דעתך, מספיק.
גם אני כנראה הייתי עושה בדיוק מה שהוא עושה כרגע, דואג לבריאות ומקווה שישתפר הטסט לבד כדי שלא אצטרך להסתמך על טיפול חיצוני כל חיי ולסכן להגזים עם המינונים ודברים אחרים.
30 זה זקן? בחייאת

יש לי כמה חבר'ה לקראת גיל 60 שהתחילו להתאמן ברצינות בחצי שנה האחרונה ונמצאים בכושר הכי טוב שהיו בחיים, בדרך למשקלים תלת ספרתיים בכל הרמות הבסיס ביחד עם כושר אירובי לא רע בכלל

רוב הזמן מה שדרוש זה בעיקר הגיון בסיסי בתכנון ולא לוותר לעצמך
מחזק, היה לי פעם אדם בן 80 שהתחיל איתי, היה עם יותר כוח מבחור ממוצע בן 20.
פוסט שהוא פשוט סתמי
איזה אתגר יש בלהתאמן? מתאמנים כי נהנים ברגע שלא נהנים לא מתאמנים וברגע שנהנים זה לא אתגר
יש לך בעיות פסיכיאטריות, ואת זה כבר שיתפת כאן בעבר.
אם הגישה שלך כלפי הבעיות שלך בחיים היא כמו מה שכתבת כאן, זאת בעיה.
אתה לא הולך לפסיכיאטר ופסיכולוג, כי זה כמו מאמן? אתה רק הולך כשזה כיף?
אני חושב שהרבה אנשים מפסיקים להתאמן ויותר מכך,
קשה להם לחזור להתאמן, מהסיבה שהם מאמינים שאם הם
לא יתאמנו BY THE BOOK או כמו שהתרגלו פעם, לדוגמא כשהיו צעירים
עם שפע זמן ובלי התחייבויות רציניות :
לעשות A-B-C 6 פעמים בשבוע,
פיצולים עם מלא תרגילים ולאכול רק X וחייבים שיהיה Y
וכדומה, זה לא יהיה שווה את המאמץ כי הם לא ישיגו תוצאות.

אז בראש שלהם הם צריכים לחכות להזדמנות שיתפנה יותר זמן
והראש יהיה פנוי כדי לשמור על התזונה והשכל יהיה מושלם "כמו פעם"
וככה זה נדחה שנים.
יש פחות מתאמנים בגיל 30 במכון כושר מכמעט כל גיל אחר, אין מה לעשות, זה זמן קשה להתאמן.
זה לא שהגוף חלש, זה תא שזה לא חשוב.
פשוט יש סדר עדיפויות אחר.
אצל דתיים שמתחתנים מוקדם, זה יותר צעיר, כבר בגיל 25 אין זמן וקשה להתאמן.

אדבר מנקודת מבט דתית, אין מוטיבציה לפתח גוף מרשים אחרי שאתה נשוי. הצרכים של הילדים לא תמיד צפויים, יש לילות שהשינה נפגעת, מחלות מהגן, התעסקויות שונות, בן/בת זוג חולים ונופל כל העומס עליך.
בנוסף לחץ כלכלי נהיה דבר רציני, אתה פשוט צריך כסף לדברים בסיסיים כמו אוכל, יש הרבה אנשים בארץ בקו העוני שקשה להצדיק הוצאות על כושר.
לכולם קשה להתחיל להתאמן, בגיל 30 אין לך סביבה שמאלילה את זה כמו בגיל הנערות, לך תתאמן במכון שכולם בני 15 או 60.

באופן אישי אני לקראת גיל ה30, רואה את עצמי ממשיך בכל הכוח כי יש לי תנופה של אימונים רציניים כבר כמה שנים, אבל בהחלט אוריד הילוך מתישהו, לפחות זמן אימונים בשבוע, או פחות ימים בשבוע בהתאם ללו"ז שלי.

אין שום דבר בעצם הגיל, זה כל מה שמסביב שמקשה.

גם אני כנראה הייתי עושה בדיוק מה שהוא עושה כרגע, דואג לבריאות ומקווה שישתפר הטסט לבד כדי שלא אצטרך להסתמך על טיפול חיצוני כל חיי ולסכן להגזים עם המינונים ודברים אחרים.
אין קשר אחד לשני.
יש הבדל בין סייקל לבין TRT.
אם אני לא טועה, בן כבר התעסק עם זה בעברו אבל כל עניין המזרקים היה too much בשבילו.
הבחור מנסה המון זמן לעלות את רמות הטסט שלו לרמות נורמטיביות ולא מצליח. זה לא סוד שאם אתה מצליח הרבה זמן יש כמה אופציות שביניהן זה TRT והשאר זה חרא שלא יעזור מספיק להביא אותו לרמות טסט של בן אדם רגיל.
מה שהוא עושה זה דווקא הורס לו את הבריאות, להיות עם רמות טסט מאוד נמוכות זה משפיע על חיי היום יום שלך, TRT וכו' נועדו להביא אנשים כאלה לרמות טסט של אדם רגיל וזה חשוב, זה ישפר את האיכות חיים שלהם ואת הבריאות.
אני יודע שאתה נגד חומרים אבל להגיד לאנשים עם רמות טסט מאוד נמוכות לא להתחיל trt וכו' זה כבר לא נכון לעשות.
אני ממש לא הולך ואומר לאנשים שיתחילו לגעת בדברים כאלה, אני לא ממליץ על כלום אבל בן חייב trt, אין מה לעשות. אם יחליט שלא אז פשוט הוא יישאר באותו מצב המון זמן וחבל על הבריאות שלו.

אצטרך להסתמך על טיפול חיצוני כל חיי ולסכן להגזים עם המינונים ודברים אחרים.

אין שום היגיון במה שאמרת עכשיו.

אין לו מספיק טסטוסטרון. ז״א שמשהו שם לא מתפקד כהלכה.

חוסר שליטה עצמית (להגזים במינונים / פחד ממחטים) זה לא תירוץ להתעלם מבעיה ולקוות לנסים.

הבחור מנסה המון זמן לעלות את רמות הטסט שלו לרמות נורמטיביות ולא מצליח.
אבל זכור לי שהוא כן הצליח לעלות את הטסט לרמות תקינות ע"י שינוי באורח חיים (@BeN35 אני זוכר נכון?), אז אולי זה כן עניין בר תיקון לפני שמתחילים לדחוף מזרקים.

יש פחות מתאמנים בגיל 30 במכון כושר מכמעט כל גיל אחר, אין מה לעשות, זה זמן קשה להתאמן.

אדבר מנקודת מבט דתית, אין מוטיבציה לפתח גוף מרשים אחרי שאתה נשוי. הצרכים של הילדים לא תמיד צפויים, יש לילות שהשינה נפגעת, מחלות מהגן, התעסקויות שונות, בן/בת זוג חולים ונופל כל העומס עליך.
בנוסף לחץ כלכלי נהיה דבר רציני, אתה פשוט צריך כסף לדברים בסיסיים כמו אוכל, יש הרבה אנשים בארץ בקו העוני שקשה להצדיק הוצאות על כושר.
לכולם קשה להתחיל להתאמן, בגיל 30 אין לך סביבה שמאלילה את זה כמו בגיל הנערות, לך תתאמן במכון שכולם בני 15 או 60.

באופן אישי אני לקראת גיל ה30, רואה את עצמי ממשיך בכל הכוח כי יש לי תנופה של אימונים רציניים כבר כמה שנים, אבל בהחלט אוריד הילוך מתישהו, לפחות זמן אימונים בשבוע, או פחות ימים בשבוע בהתאם ללו"ז שלי.

לקרוא לבעיות חרדה בעיות פסיכיאטריות זה קצת תמוהה בעיני,שיתפתי כי אני לא רואה בזה בשה,אנמ רואה בהודעה הזו קצת חוסר נימוס
תתעסק בעיניינים שלך מפגר
מה הקשר בין מה שכתבתי למה שכתבת? אתה משווה רופא למאמן? חחחחחחחח אני מת איזה מכוער

אפשר להמליץ או קצת ללחוץ אבל בסוף הבן אדם הוא בוגר והוא לוקח החלטות על עצמו לא צריך לשבת עליו בלי סוף עם העניין הזה גם אם אתם חושבים שזה יציל לו את החיים.
הבעיה שהוא לא רוצה בגלל פחד מהמחטים או פחד לעלות מינונים.
אנחנו רוצים לטובתו וזה מפריע שהוא לא מתחיל לחיות ולתפקד כמו בן אדם בגלל הסיבות הללו.

אבל זכור לי שהוא כן הצליח לעלות את הטסט לרמות תקינות ע"י שינוי באורח חיים (@BeN35 אני זוכר נכון?), אז אולי זה כן עניין בר תיקון לפני שמתחילים לדחוף מזרקים.
נכון בעבר(משו כמו שנה) עבד.
כרגע לא עובד מאומה,מרקר נמוך מאוד..
אני מנסה באמת כל מה שאני יכול.

ההימנעות מtrt היא בהחלט גם מהזריקות גם מהגדלת המינון עם הזמן,אך בראש ובראשונה,זה שאני מוותר על איבר בגוף!! וזו לא החלטה קלה.

בוא נגיד ככה trt לא יתן לי בנץ של 200 😃
יתן הרגשה קצת טובה יותר
פחות עייפות ואולי קצת ״תורן מורם״ 😉
אם זה היה הופך לי את החיים לגמרי,הייתי רץ על זה בשמחה.

נכון בעבר(משו כמו שנה) עבד.
כרגע לא עובד מאומה,מרקר נמוך מאוד..
אני מנסה באמת כל מה שאני יכול.

ההימנעות מtrt היא בהחלט גם מהזריקות גם מהגדלת המינון עם הזמן,אך בראש ובראשונה,זה שאני מוותר על איבר בגוף!! וזו לא החלטה קלה.

בוא נגיד ככה trt לא יתן לי בנץ של 200 😃
יתן הרגשה קצת טובה יותר
פחות עייפות ואולי קצת ״תורן מורם״ 😉
אם זה היה הופך לי את החיים לגמרי,הייתי רץ על זה בשמחה.

יש לך בעיה נוספת וזה היחס בין E ל- T.
זה לא משנה כמה הטסטוסטרון גבוה, אם הE בהתאמה עולה יותר מידי זה בעייתי. לא תצליח לקצור את הפירות.

אתה צריך לרוץ על זה מספיק זמן בשביל להוריד באחוז שומן (וככה להוריד את אחוז ההמרה ל-E)
אחרי שזה יקרה לא רק שתרגיש טוב יותר, אני חושב שגם לא תצטרך להעלות את המינון וגם יהיו לך פחות תופעות לוואי.

טסטוסטרון גבוה (בין אם טבעי או TRT) יעזור לך לרדת מהר יותר באחוז שומן, מצד שני, טסטוסטרון גבוה (בין אם טבעי או TRT) יעלה לך את הE.
אתה מבין איפה הבעיה פה? זה מעגל שאתה צריך להחליט איך אתה יוצא ממנו.

אם עשיתי לך סמטוחה - לדעתי אתה צריך לרדת באחוז שומן. אין לך ברירה.
זה גורם סביבתי (אתה באחוז שומן גבוה) וגנטי (אתה ממיר יותר T ל- E באופן טבעי)
גורם גנטי אי אפשר לשנות, סביבתי אפשר. כתבתי לך למעלה איך.

נערך לאחרונה:

אני מסכים עם הדיעה שלך, הסיבה שהתייחסתי לגילאי ה- 30 ומעלה היא בדיוק בגלל האתגרים
שמצטרפים לחיים בסביבות הגיל הזה ולא היו קיימים לפני כן ועבורי
זה ממחיש אף יותר את החשיבות של הרגלי אימון ותזונה נכונים,
כי דווקא עכשיו אתה חייב את ה'שריון' הזה שישמור עליך מפני הדעיכה וכשאתה יודע
למצוא 2-3 שעות בשבוע כדי להתאמן ביעילות וכשאתה יודע לנהל את האכילה שלך
אבל בלי להרגיש שאתה חי בדיאטה שמאמללת אותך, זה אידיאלי לדעתי.

זה לא משנה כמה הטסטוסטרון גבוה, אם הE בהתאמה עולה יותר מידי זה בעייתי. לא תצליח לקצור את הפירות.

אתה צריך לרוץ על זה מספיק זמן בשביל להוריד באחוז שומן (וככה להוריד את אחוז ההמרה ל-E)
אחרי שזה יקרה לא רק שתרגיש טוב יותר, אני חושב שגם לא תצטרך להעלות את המינון וגם יהיו לך פחות תופעות לוואי.

טסטוסטרון גבוה (בין אם טבעי או TRT) יעזור לך לרדת מהר יותר באחוז שומן, מצד שני, טסטוסטרון גבוה (בין אם טבעי או TRT) יעלה לך את הE.

מוניטין!

רק אציין שהמרקר של e2 יצא בנורמה! אין חריגה.
כנל כולסטרול וכו
שמן שמן אבל בלי הבעיות האלה

הבעיה שהוא לא רוצה בגלל פחד מהמחטים או פחד לעלות מינונים.
אנחנו רוצים לטובתו וזה מפריע שהוא לא מתחיל לחיות ולתפקד כמו בן אדם בגלל הסיבות הללו.
מוניטין!

רק אציין שהמרקר של e2 יצא בנורמה! אין חריגה.
כנל כולסטרול וכו
שמן שמן אבל בלי הבעיות האלה
שאלה חצופה מאוד מצידי אם לא באלך כמובן שאל תענה
ממה שידוע לי טסט נמוך מוביל לבעיות בסקס,איך חיים עם אישה זוגיות בכלל מתנהלים ללא סקס?

ממה שידוע לי טסט נמוך מוביל לבעיות בסקס,איך חיים עם אישה זוגיות בכלל מתנהלים ללא סקס?
באיזשהוא שלב בנישואים 😃 סקס הופך להיות *לא אצל כולם* מושג של פטה מורגנה,אתה מדמיין שזה קורה,אבל זה לא באמת.

*בכל אופן אותי זה לא מעניין*

אין קשר אחד לשני.
יש הבדל בין סייקל לבין TRT.
אם אני לא טועה, בן כבר התעסק עם זה בעברו אבל כל עניין המזרקים היה too much בשבילו.
הבחור מנסה המון זמן לעלות את רמות הטסט שלו לרמות נורמטיביות ולא מצליח. זה לא סוד שאם אתה מצליח הרבה זמן יש כמה אופציות שביניהן זה TRT והשאר זה חרא שלא יעזור מספיק להביא אותו לרמות טסט של בן אדם רגיל.
מה שהוא עושה זה דווקא הורס לו את הבריאות, להיות עם רמות טסט מאוד נמוכות זה משפיע על חיי היום יום שלך, TRT וכו' נועדו להביא אנשים כאלה לרמות טסט של אדם רגיל וזה חשוב, זה ישפר את האיכות חיים שלהם ואת הבריאות.
אני יודע שאתה נגד חומרים אבל להגיד לאנשים עם רמות טסט מאוד נמוכות לא להתחיל trt וכו' זה כבר לא נכון לעשות.
אני ממש לא הולך ואומר לאנשים שיתחילו לגעת בדברים כאלה, אני לא ממליץ על כלום אבל בן חייב trt, אין מה לעשות. אם יחליט שלא אז פשוט הוא יישאר באותו מצב המון זמן וחבל על הבריאות שלו.
אני ואתה לא רופאים, הבחור לא רוצה להזריק ואתה לוחץ עליו אולי בזכות שהתחלת בעצמך.
אני לא יודע אם בריאותית עדיף לו להזריק או לא, אני כן סבור שפחות משקאות אנרגיה, ירידה במשקל, שינה ותזונה בריאה יכולים להועיל.

אבל דעתינו לא משנה, הוא הביע את דעתו ואתה לא מרפה, אז אני מביע את דעתי שהייתי נוהג בדיוק כמוהו, זה הכל.
אין שום היגיון במה שאמרת עכשיו.

חוסר שליטה עצמית (להגזים במינונים / פחד ממחטים) זה לא תירוץ להתעלם מבעיה ולקוות לנסים.
מה לדעתך תירוץ? קח את המוזרקים של הפורום שבשבילם עוד מסת שריר זה תירוץ להזריק, למה פחד לא יכול להיות תירוץ לא להזריק?

הליברליות יודעת להצדיק את כולם חוץ מי שהיא לא רוצה.

מי קבע שעליו לטפל בבעיה הבריאותיות שלו? ומי אמר שזאת הדרך היחידה והכי בטוחה? אני באמת לא יודע, אבל אני לא קובע בשבילו.
לקרוא לבעיות חרדה בעיות פסיכיאטריות זה קצת תמוהה בעיני,שיתפתי כי אני לא רואה בזה בשה,אנמ רואה בהודעה הזו קצת חוסר נימוס
תתעסק בעיניינים שלך מפגר
מה הקשר בין מה שכתבתי למה שכתבת? אתה משווה רופא למאמן? חחחחחחחח אני מת איזה מכוער
אני לא רופא או פסיכולוג.
אתה שיתפת על חרדה ו OCD, אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי, ומראה חוסר אינטליגנציה רגשית מינימלית לקשיים של אנשים. כל מערכת הסדר עדיפויות שלך בנויות כמו של ילד קטן.

זה לא בושה, לא חסר לי משפחה וחברים קרובים עם בעיות נפשיות, וחלקם מסרבים טיפול הוגן.

אבל זה לא ימנע ממני לקרוא לילד בשמו. אני לא יודע אם אתה באמת לפי מה שאתה כותב, או סתם טרול גרוע, אבל אם אתה לא טרול, אני מציע לך לקבל עזרה דחוף.

ברור, כי הT שלך בקרשים. זה רק מוכיח את מה שאני אומר, יש לך המרת יתר.
(גברים לא מייצרים E, המקור הפיזיולוגי היחיד שלך לE זה המרה מטסטוסטרון.)
מה זה לא מיצרים?
אז למה הוא נמצא במרקרים?
אמור להיות בין 40-70 אם אני לא טועה

אולי בזכות שהתחלת בעצמך
אלחנן אני לא הולך ומכריח אנשים להתחיל דברים כאלה בגלל שאני התחלתי, אני לא ממליץ גם.
מבחינתי שאף אחד לא ייגע בזה כי זה התעסקות עם ההורמונים בגוף זה לא משחק.
אתה מוציא אותי כאחד שהולך ואומר לכל בן אדם תתחיל סייקל
מי קבע שעליו לטפל בבעיה הבריאותיות שלו? ומי אמר שזאת הדרך היחידה והכי בטוחה? אני באמת לא יודע, אבל אני לא קובע בשבילו.
מי קבע שלמי שיש רמות טסט נמוכות אז הדבר לטיפול זה trt או hrt? מספיק רופאים..?
אפשר לנסות ללכת מסביב ולעשות דברים אחרים בישביל להימנע מהמזרק אבל בסופו של יום - כל מי שהיה ברמות טסט כאלה והתחיל את הטיפולים האלו, בפה אחד, אמר שהשתפר לו האיכות חיים.
אני באמת מכבד אותך ואתה יודע את זה אבל זה נראה כאילו אתה מתייחס לטיפולים האלה כמו לחיסון לקורונה.
טסט נמוך מוביל לבעיות בתפקוד המיני כן

אני ואתה לא רופאים, הבחור לא רוצה להזריק ואתה לוחץ עליו אולי בזכות שהתחלת בעצמך.
אני לא יודע אם בריאותית עדיף לו להזריק או לא, אני כן סבור שפחות משקאות אנרגיה, ירידה במשקל, שינה ותזונה בריאה יכולים להועיל.

אבל דעתינו לא משנה, הוא הביע את דעתו ואתה לא מרפה, אז אני מביע את דעתי שהייתי נוהג בדיוק כמוהו, זה הכל.

מה לדעתך תירוץ? קח את המוזרקים של הפורום שבשבילם עוד מסת שריר זה תירוץ להזריק, למה פחד לא יכול להיות תירוץ לא להזריק?

הליברליות יודעת להצדיק את כולם חוץ מי שהיא לא רוצה.

אני לא רופא או פסיכולוג.
אתה שיתפת על חרדה ו OCD, אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי, ומראה חוסר אינטליגנציה רגשית מינימלית לקשיים של אנשים. כל מערכת הסדר עדיפויות שלך בנויות כמו של ילד קטן.

זה לא בושה, לא חסר לי משפחה וחברים קרובים עם בעיות נפשיות, וחלקם מסרבים טיפול הוגן.

אבל זה לא ימנע ממני לקרוא לילד בשמו. אני לא יודע אם אתה באמת לפי מה שאתה כותב, או סתם טרול גרוע, אבל אם אתה לא טרול, אני מציע לך לקבל עזרה דחוף.
סרג הפסיק לדבר איתך ביי ביי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית