הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בני ה 30+ שחזרו להתאמן לאחרונה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
אלחנן אני לא הולך ומכריח אנשים להתחיל דברים כאלה בגלל שאני התחלתי, אני לא ממליץ גם.
מבחינתי שאף אחד לא ייגע בזה כי זה התעסקות עם ההורמונים בגוף זה לא משחק.
אתה מוציא אותי כאחד שהולך ואומר לכל בן אדם תתחיל סייקל
היית קצת אובססיבי זה הכל. זה לא דבר רע, פשוט אני לא מסכים עם הרציונל של הדעה שלך, והבעתי את דעתי כמוך.
מי קבע שלמי שיש רמות טסט נמוכות אז הדבר לטיפול זה trt או hrt? מספיק רופאים..?
אפשר לנסות ללכת מסביב ולעשות דברים אחרים בישביל להימנע מהמזרק אבל בסופו של יום - כל מי שהיה ברמות טסט כאלה והתחיל את הטיפולים האלו, בפה אחד, אמר שהשתפר לו האיכות חיים.
אני באמת מכבד אותך ואתה יודע את זה אבל זה נראה כאילו אתה מתייחס לטיפולים האלה כמו לחיסון לקורונה.
אני לא רופא, אז אני לא יודע.
אבל זה וודאי לא כמו חיסון קורונה. חיסון זה פעולה מצילת חיים ועוצרת מגיפה עולמית שפוגעת בכולם, פעולה שלך מונעת מעוד אנשים להידבק, לא רק אותך.
החיסון נועד למנוע מחלה קטלנית.

טסט לא נועד למיטב ידעתי לעצור מחלה, או למנוע ממך להדביק אחרים. היא נועדה כמו ריטלין להקל עליך, ומי שרוצה וצריך, יקח, ותו לא.
שוב אני לא רופא, ואולי אני טועה, אבל ככה אני רואה את פני הדברים.
סרג הפסיק לדבר איתך ביי ביי
מי זה סרג?
מה זה לדבר?
ומתי הוא התחיל?

מה זה לא מיצרים?
אז למה הוא נמצא במרקרים?
אמור להיות בין 40-70 אם אני לא טועה

אין לך שחלות, אתה לא מייצר אסטרוגן.
המקור היחיד לאסטרוגן אצל גברים זה המרה מאנדרוגנים (אנזים ספציפי שקוראים לו ארומטז - אם אתה חוסם אותו, לא יהיה ייצור של אסטרוגן)

אם אין אנדרוגנים, אין אסטרוגן.
טסטוסטרון נמוך מאוד אמור לגרום לאסטרוגן נמוך. אמרת שהאסטרוגן שלך בנורמה (לא ציינת איפה בדיוק בסקאלה) אבל זה אמור לתת לך אינדיקציה למה זה קורה. כמו שאמרתי, לדעתי יש לך פשוט הרבה ארומטז.

חלק מזה גנטי, וחלק זה בגלל האחוז שומן שלך.
לפי השאלה ששאלת חסר לך ידע, בשלב הזה אתה אמור כבר לדעת את זה.

@elchonon, זה יפה מה שאתה אומר בתיאוריה - אבל לפעמים לאנשים יש פחדים לא רציונליים, וגם חוסר בידע (הנ״ל)

אין לך שחלות, אתה לא מייצר אסטרוגן.
המקור היחיד לאסטרוגן אצל גברים זה המרה מאנדרוגנים (אנזים ספציפי שקוראים לו ארומטז - אם אתה חוסם אותו, לא יהיה ייצור של אסטרוגן)

אם אין אנדרוגנים, אין אסטרוגן.
אבל גם אסטרוגן/אסטרדיול חיוני לגוף
כאשר הייתי בטיפול עם הלוטרזול,הוא הביא אותי למצב 0 כמעט.
הייתי גמור

היית קצת אובססיבי זה הכל
חפרתי ואני חופר לו אני מודע לזה, אני מנסה שהוא יבין שאין ברירה אחרת חוץ מלהתחיל את הטיפול הזה.
טסט לא נועד למיטב ידעתי לעצור מחלה, או למנוע ממך להדביק אחרים. היא נועדה כמו ריטלין להקל עליך, ומי שרוצה וצריך, יקח, ותו לא
אני מדבר כרגע על האוכלוסייה של זכרים בעלי רמות טסט נמוכות מאוד, מתחת לנורמה. אתה מסכים איתי שזה לא תקין? הרי, הרמות שלו אמורות להיות ברמות של כל בן אדם רגיל, מן הסתם משתנה מאדם לאדם אבל הבנת למה אני מתכוון. אם הרמות שלו נמוכות מאוד, זא שיש כאן בעיה רפואית שצריך לטפל בה, למה? טסט נמוך משפיע על כל איכות החיים שלך, זה הורמון מאוד חשוב אצל גברים. אם יש לך זמן להסתכל בגוגל מה טסט נמוך גורם מכל הבחינות אז תבדוק את זה, אני כרגע לא יכול אבל אם עד אז לא תענה חזרה אז אני אצוטט ממקום אחד שקראתי.
בכל מקרה, אם יש בעיה רפואית והוא ניסה את כל הדרכים לטפל בזה ולא הלך? יש רק דרך אחת והדרך הזאת הכי יעילה.
אתה לא מפסיק לנסות רק כי הדרך היחידה זה זריקות וכל ההתעסקות מסביב, אתה ממשיך לנסות הכל בישביל לעלות את איכות החיים שלך, שבאמת תחזור להרגיש כמו בן אדם.
בשום מקרה אני לא אסכים עם העניין שבן אדם שניסה כל דרך אפשרית לעלות רמות טסט חוץ מtrt בגלל כל, ענייני הזריקות והמינונים לרדת מהכל לגמרי ולהישאר באותו מקום בחיים.
זה פוגע בבריאות ולא כל עניין הטיפול.

אבל גם אסטרוגן/אסטרדיול חיוני לגוף
כאשר הייתי בטיפול עם הלוטרזול,הוא הביא אותי למצב 0 כמעט.
הייתי גמור

אסטרוגן מאוד חיוני לגוף, לא אמרתי שצריך לרסק אותו. הוא חיוני מאוד להרבה תפקודים בגוף גם אצל גברים.

הרופא שנתן לך לטרוזול, חסר אחריות, ועצם זה שהגעת למצב שאתה מרסק את האסטרוגן אומר המון. יש פתרונות הרבה יותר ״עדינים״ ומתאימים שהיו יכולים לפתור לך את הבעיה מזמן.
רופאים לא רושמים חוסם ארומטז לגברים כי זה קודם כל לא בהתוויה, זה לקחת סיכון כי זה לא בפרוטוקול. סיבה נוספת זה פשוט חוסר ידע וחוסר רצון להזיק.

עצם העובדה שקיבלת את ה AI הכי חזק שריסק לך את האסטרוגן זה הוכחה חותכת לכך.

בבדיקה האחרונה היה כתוב לי >70(קטן מ70)

הרופא שרשם לי לוטרזול,כי הגעתי אליו עם 547e2
אחרי שטויות שעשיתי.

לטרוזול הוא חוסם האסטרוגן החזק ביותר.
לא רק שהוא מרסק את האסטרוגן גם במינון נמוך, ברגע שהוא יוצא מהגוף כל האסטרוגן שנחסם ״משתחרר״ במכה ואתה מקבל ריבאונד.

לדעתי, וזאת לא המלצה רפואית - אם היה רושם לך אקסמסטן (ארומזין) המצב שלך היום היה טוב יותר.

טבעיים ובריאים ועם רמות טסט בטווחי הנורמה...
לגבי הקרחת זה עניין של דיו טסטוסטרון, מסכים חחח אבל באמת מפחיד אותי להיות בכושר גרוע, בא לי לאמן את הילד בעתיד, לשחק איתו, אני די מנסה להיות הכי בריא שאפשר בכל המובנים ^_^ המכון עוזר לי עם זה כי בעבר לא הייתי בריא כמו היום

זה לא קורה סתם פתאום בגיל 30. ידוע שיש ירידה של טסט בגיל מבוגר, אבל לא ב 30.

אם הם אימפוטנטים כנראה שאי אפשר לקרוא להם בריאים לא?

באיזה גיל בערך הירידה? או שזה תלוי באורח החיים של הבן אדם?

לגבי הקרחת זה עניין של דיו טסטוסטרון, מסכים חחח אבל באמת מפחיד אותי להיות בכושר גרוע, בא לי לאמן את הילד בעתיד, לשחק איתו, אני די מנסה להיות הכי בריא שאפשר בכל המובנים ^_^ המכון עוזר לי עם זה כי בעבר לא הייתי בריא כמו היום

"להיות בריא" זה לא רק טסט תקין.. זה מכלול שלם של מערכת אנדוקרינולוגית ועוד המון מערכות בגוף...

תלוי בגנטיקה ואורך חיים.. אבל הירידה מתחילה לרוב בגילאי ה30+...

אני לא באמת בדקתי, מניח שזה תלוי באורח חיים.
אני יכול להגיד על עצמי שאחרי גיל 30 הייתי הרבה יותר חזק והתקדמתי באימונים מאשר לפני, בזכות זה שידעתי מה אני עושה

"להיות בריא" זה לא רק טסט תקין.. זה מכלול שלם של מערכת אנדוקרינולוגית ועוד המון מערכות בגוף...

תלוי בגנטיקה ואורך חיים.. אבל הירידה מתחילה לרוב בגילאי ה30+...

לא אמרתי שטסט תקין הוא המכלול לבריאות, יש עוד הרבה גורמים אחרים אבל טסט לא תקין יכול לגרום להרבה בעיות אחרת אין סיבה שיהיה trt לאנשים עם רמות נמוכות...
מה שמפחיד אותי אישית זה הקטע של הטסטוסטרון פחד סובייקטיבי ולא מבוסס לחלוטין זה הכל חחחח תודה שענית לשאלה מעריך

לא אמרתי שטסט תקין הוא המכלול לבריאות, יש עוד הרבה גורמים אחרים אבל טסט לא תקין יכול לגרום להרבה בעיות אחרת אין סיבה שיהיה trt לאנשים עם רמות נמוכות...
מה שמפחיד אותי אישית זה הקטע של הטסטוסטרון פחד סובייקטיבי ולא מבוסס לחלוטין זה הכל חחחח תודה שענית לשאלה מעריך

תאכל טוב , תתאמן , תדע לנהל ולהפחית את המתחים בחיים שלך.. ותהנה מהחיים.
זה המתכון לשמור על בריאות וטסט תקינים.

זה לא קורה סתם פתאום בגיל 30. ידוע שיש ירידה של טסט בגיל מבוגר, אבל לא ב 30.

אם הם אימפוטנטים כנראה שאי אפשר לקרוא להם בריאים לא?
״כשמדובר בגבר בריא בסך הכל, רמות הטסטוסטרון מגיעות לשיא שלהן בעשור שבין 20-30, וסביב גיל 35 מתחילה ירידה הדרגתית״

@BeN35
כתבת כאן לוותר על איבר, לא הבנתי על מה אתה מוותר, אתה חושש שלא תוכל להביא ילדים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית