הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בני ה 30+ שחזרו להתאמן לאחרונה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
@BeN35
כתבת כאן לוותר על איבר, לא הבנתי על מה אתה מוותר, אתה חושש שלא תוכל להביא ילדים?
**אני כותב בזהירות**
העניין של ילדים לא העניין כאן.
העניין הוא שהאשכים יתנוונו לגמרי! ובנוסף יצתמקו מאוד(היו מקרים שאשך חדר לחלל הבטן בעקבות גודלו).
ואיבר שיוצא משימוש,שהגוף לא יעשה בו שימוש *עלול חלילה ואני נזהר בדברי* להפוך למשו מאוד מסוכן לגוף.

ראה דוגמא קיצונית על נשים מבוגרות שהרופאים מעדיפים,להסיר להן את השחלות כי הם אינן עובדות(ויכולות להפוך למפגע מסוכן לגוף)

**אני כותב בזהירות**
העניין הוא שהאשכים יתנוונו לגמרי! ובנוסף יצתמקו מאוד(היו מקרים שאשך חדר לחלל הבטן בעקבות גודלו).
ואיבר שיוצא משימוש,שהגוף לא יעשה בו שימוש *עלול חלילה ואני נזהר בדברי* להפוך למשו מאוד מסוכן לגוף.

ראה דוגמא קיצונית על נשים מבוגרות שהרופאים מעדיפים,להסיר להן את השחלות כי הם אינן עובדות(ויכולות להפוך למפגע מסוכן לגוף)

אולי הוא יודע יותר בעניין הזה @JewTRT

**אני כותב בזהירות**

HCG מה הבעיה ?

התנגשות של חומרים.
אתה מכבה את המערכת ובו זמנית רוצה להדליק אותה.
מה גם שזה לא ״פלסטר״ של סייקל קצר/ארוך
טיפול Trt זה לשנים קדימה..
בtrt אני לא מבין עד הסוף אני מודה
יכול להיות שאי אפשר hcg אבל יכול להיות שאפשר
נחכה לתשובה מ @JewTRT אולי?

בן 35 (אני לא ben35) מתאמן רצוף מגיל 23, הפסקתי באחד הסגרים בשנה האחרונה בלבד.
אעיד על עצמי שבדיוק כמו שנכתב פה, העומס של יתר החיים גובר על ההשקעה שהיתה לי באימונים עד לפני גיל שלושים, עבודה תובענית, משפחה שדורשת תשומת לב והשקעה.
כן מוצא את הזמן לאימון והוא לרוב מוקדם בבוקר כשעה לפני העבודה ועוד פעם אחת בסופ"ש.
בניגוד לעבר יותר קשה לי עכשיו ליצור התקדמות קבועה ורציפה, אני כן מרגיש הבדל קל בזמן ההתאוששות שלי אולי זה בגלל פחות השקעה בתזונה ופחות שעות שינה, אולי כי אני באמת זקן יותר..
אם להיות כנה, לא רואה איך אני משקיע יותר באימונים בששת השנים הבאות, אבל לא אפסיק להתאמן.

בן 35 (אני לא ben35) מתאמן רצוף מגיל 23, הפסקתי באחד הסגרים בשנה האחרונה בלבד.
אעיד על עצמי שבדיוק כמו שנכתב פה, העומס של יתר החיים גובר על ההשקעה שהיתה לי באימונים עד לפני גיל שלושים, עבודה תובענית, משפחה שדורשת תשומת לב והשקעה.
כן מוצא את הזמן לאימון והוא לרוב מוקדם בבוקר כשעה לפני העבודה ועוד פעם אחת בסופ"ש.
בניגוד לעבר יותר קשה לי עכשיו ליצור התקדמות קבועה ורציפה, אני כן מרגיש הבדל קל בזמן ההתאוששות שלי אולי זה בגלל פחות השקעה בתזונה ופחות שעות שינה, אולי כי אני באמת זקן יותר..
אם להיות כנה, לא רואה איך אני משקיע יותר באימונים בששת השנים הבאות, אבל לא אפסיק להתאמן.
הכי מדויק

אולי הוא יודע יותר בעניין הזה @JewTRT
בtrt אני לא מבין עד הסוף אני מודה
יכול להיות שאי אפשר hcg אבל יכול להיות שאפשר
נחכה לתשובה מ @JewTRT אולי?
**אני כותב בזהירות**

הלכת רחוקקקקקקקק חבר, כמה רחוק ? רחוק מאוד!

מדובר בטיפול שקיים עשרות שנים, על חומר שקיים עוד מעט 100 שנה (הטיפול פוריות הראשון התחיל ב1935), אתה רוצה להגיד לי שעל סיכוי של 1:1,000,000,000,000,000 שאיזה אשך יעלה לך לבטן אתה פוסל איכות חיים ?

תגיד לי ילדים אני עוד אזרום.
תגיד לי מפחד מהתחייבות למחטים אני עוד אזרום.
(לא באמת, כל הסיבות האלה הם סיבות פח מבחינתי, בן אגם שהאיכות חיים שלו בתחת לא יודע אושר מה הוא עד שהוא לא מתחיל לחיות כמו אדם נורמלי).

HCG הוא אחלה של דבר למי שרוצה לשמור על נפח, הוא לא יוצר שום התנגשות, יש אנשים שמכניסים נשים להריון תוך כדי TRT כי הם עושים שימוש ב- HCG ויש האלה שסתם אוהבים ביצים גדולות(אני חושב שזה אוברייטד לגמרי אבל זה אני).

בקיצור, בן ידידי אני כבר קלטתי אותך ואתה יותר בכיוון של למצוא תירוצים למה לא מאשר להסתכל העל הסיבות למה כן.
חסר טעם.

הלכת רחוקקקקקקקק חבר, כמה רחוק ? רחוק מאוד!

מדובר בטיפול שקיים עשרות שנים, על חומר שקיים עוד מעט 100 שנה (הטיפול פוריות הראשון התחיל ב1935), אתה רוצה להגיד לי שעל סיכוי של 1:1,000,000,000,000,000 שאיזה אשך יעלה לך לבטן אתה פוסל איכות חיים ?

תגיד לי ילדים אני עוד אזרום.
תגיד לי מפחד מהתחייבות למחטים אני עוד אזרום.
(לא באמת, כל הסיבות האלה הם סיבות פח מבחינתי, בן אגם שהאיכות חיים שלו בתחת לא יודע אושר מה הוא עד שהוא לא מתחיל לחיות כמו אדם נורמלי).

HCG הוא אחלה של דבר למי שרוצה לשמור על נפח, הוא לא יוצר שום התנגשות, יש אנשים שמכניסים נשים להריון תוך כדי TRT כי הם עושים שימוש ב- HCG ויש האלה שסתם אוהבים ביצים גדולות(אני חושב שזה אוברייטד לגמרי אבל זה אני).

בקיצור, בן ידידי אני כבר קלטתי אותך ואתה יותר בכיוון של למצוא תירוצים למה לא מאשר להסתכל העל הסיבות למה כן.
חסר טעם.
זו דעתך וזו דעתי אח.
שמח שיש לנו דעות מנוגדות

זו דעתך וזו דעתי אח.
שמח שיש לנו דעות מנוגדות
בן זה באמת נראה כאילו אתה מחפש את כל הסיבות למה לא להתחיל בגלל שאתה מפחד מכמה דברים שלא יקרו..
אז הנה hcg אפשרי בהחלט אפילו בtrt
אני בהחלט מכבד את הדעה שלך אבל כאילו אתה משלים עם העובדה שאתה צריך לחיות ככה באיכות חיים נוראית עד סוף חייך.. לי זה קשה להשלים מזה כי ברגע שתתחיל trt החיים שלך ישתנו ואני בטוח בזה
כל הפורום רב איתך שתוכל לחיות כמו בן אדם, שתחיה טוב

בן זה באמת נראה כאילו אתה מחפש את כל הסיבות למה לא להתחיל בגלל שאתה מפחד מכמה דברים שלא יקרו..
אז הנה hcg אפשרי בהחלט אפילו בtrt
אני בהחלט מכבד את הדעה שלך אבל כאילו אתה משלים עם העובדה שאתה צריך לחיות ככה באיכות חיים נוראית עד סוף חייך.. לי זה קשה להשלים מזה כי ברגע שתתחיל trt החיים שלך ישתנו ואני בטוח בזה
כל הפורום רב איתך שתוכל לחיות כמו בן אדם, שתחיה טוב
אח אני מכבד מאוד את @JewTRT
אבל אני חולק עליו מבחינה בריאותית לאורך זמן.
אין דבר כזה ארוחות חינם!
אז מה זה שווה לי עכשיו להרוויח עוד שעת ערנות,או זקפה חזקה..
שבעתיד הרחוק הpsa שלי יהיה בשמים?
האשך יהפוך לסרטני?
ושאר מחלות כאלה ואחרות

אני בהחלט שוקל לחיוב בעתיד(שכבר לא יהיה אכפת לי) וגם ניסיתי,הבנתי לאן הרוח נושבת.

ותאמין לי שאף אמפולה שבעולם,לא תתן אושר כמו זעטוט שמטייל בבית. 😃

חפרתי ואני חופר לו אני מודע לזה, אני מנסה שהוא יבין שאין ברירה אחרת חוץ מלהתחיל את הטיפול הזה.
העניין הוא, שיש ברירה אחרת, עובדה שהדיון הזה קיים.
אם הוא מאמין שהוא יכול להגיע לתוצאה מסוימת שהוא רוצה אבל לא בדרך מסוימת שיכולה להביא אותו לשם, שינסה דרך אחרת, מבורך.
אבל אם הוא ניסה הכול בצורה "הטבעית", ולא עבד או לא עבד מספיק(הוא יחליט מה זה מספיק), אז אולי שווה לנסות אלטרנטיבה, ואם זו לא אופציה, אז להשאר במקום.

לדעתי הבעיה הכי גדולה היא ש@ben35 האהוב מפיל הרבה על בעיית הטסט, ואם הטסט ישפר לך את שאר הדברים כי לא ישארו תירוצים, אז זה בכלל שווה, לדעתי.
מאידך גיסא, יש לי חבר שלוקח בגיל 20, הוא אחוז שומן גבוה, הוא אוכל ג'אנק פוד, והוא מחליף תכנית אימונים כל שבוע. אבל לא שמעתי אותו מתלונן על טסט נמוך.

אח אני מכבד מאוד את @JewTRT
אבל אני חולק עליו מבחינה בריאותית לאורך זמן.
אין דבר כזה ארוחות חינם!
אז מה זה שווה לי עכשיו להרוויח עוד שעת ערנות,או זקפה חזקה..
שבעתיד הרחוק הpsa שלי יהיה בשמים?
האשך יהפוך לסרטני?
ושאר מחלות כאלה ואחרות

אני בהחלט שוקל לחיוב בעתיד(שכבר לא יהיה אכפת לי) וגם ניסיתי,הבנתי לאן הרוח נושבת.

ותאמין לי שאף אמפולה שבעולם,לא תתן אושר כמו זעטוט שמטייל בבית. 😃
לדעתי אין קשר ארוחות חינם וכו' למה שאתה מנסה להתכוון.
זה טיפול רפואי לכל דבר במיוחד שאתה יכול להתחיל טיפול כזה בלי בעיה. אתה בקשר עם רופא כל הזמן, במקרה הצורך אנחנו כאן לשאלות כי כן יש הרבה עם ידע מאוד רחב ואני לא רואה סיבה שמשהו ישתבש...
להגיד מה עם יקרה ככה ומה אם יקרה ככה זה כמו להגיד מה אם אני אחצה את הכביש ואדרס ?
העניין הוא, שיש ברירה אחרת, עובדה שהדיון הזה קיים.
אם הוא מאמין שהוא יכול להגיע לתוצאה מסוימת שהוא רוצה אבל לא בדרך מסוימת שיכולה להביא אותו לשם, שינסה דרך אחרת, מבורך.
אבל אם הוא ניסה הכול בצורה "הטבעית", ולא עבד או לא עבד מספיק(הוא יחליט מה זה מספיק), אז אולי שווה לנסות אלטרנטיבה, ואם זו לא אופציה, אז להשאר במקום.

לדעתי הבעיה הכי גדולה היא ש@ben35 האהוב מפיל הרבה על בעיית הטסט, ואם הטסט ישפר לך את שאר הדברים כי לא ישארו תירוצים, אז זה בכלל שווה, לדעתי.
מאידך גיסא, יש לי חבר שלוקח בגיל 20, הוא אחוז שומן גבוה, הוא אוכל ג'אנק פוד, והוא מחליף תכנית אימונים כל שבוע. אבל לא שמעתי אותו מתלונן על טסט נמוך.
אתה טועה, אין כבר דרך אחרת. הוא ניסה כל מיני דרכים ולא הצליח לרמות נורמטיביות.
אין קשר כבר לטבעי או לא, זה טיפול רפואי שהמון אנשים עושים וזה עוזר להם.
לא קשור מה שאתה מתאר על חבר שלך לטסט נמוך מתחת לנורמה.
כנראה יהיה לו רמות יותר נמוכות יותר מאנשים אחרים אבל לא מתחת לנורמה.

אתה טועה, אין כבר דרך אחרת
אני לא יודע אם יש דרך או אין דרך, אבל יש ברירה.
לא קשור מה שאתה מתאר על חבר שלך לטסט נמוך מתחת לנורמה.
וזה כבר מדהים, מאיפה אתה מכיר את חבר שלי? יכולתי להישבע שגילו לו טסט נמוך מהרגיל ולכן הוא מקבל באופן קבוע טסט עם מרשם.

אני לא יודע אם יש דרך או אין דרך, אבל יש ברירה.
ברירה ?
איזה ברירה יש ? לחיות כמו בן אדם רגיל עם איכות חיים טובה ? או לחיות עם חרא איכות חיים ?
בלי שאלה בכלל הייתי בוחר באפשרות הראשונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית