הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לקבל ביקורת על התכנית והתפריט שלי

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
שבוע טוב
לקראת השנה החדשה שמתי לעצמי מטרה לרדת במשקל למשקל של עד שליש פחות ממשקל הגוף עד דצמבר 22 (120) 40 קילו זה יוצא בערך 3.3 קילו בחודש אפשרי בהחלט לדעתי בתקופה שהתאמנתי במכון עליתי נקי במסת שריר הורדתי אחוז שומן במקביל
אבל הפעם זה שונה אני מאוד מאמין בעשייה עצמית, אני רוצה לקחת על עצמי אתגר ולעשות את זה לגמרי לבד, ללא מכון כושר ללא דיאטנית ללא תוספי תזונה ,רק לפי מזון טבעי ופעילות גופנית 4 פעמים בשבוע שני אימוני ריצה ארוכים לפיתוח סיבולת לב ריאה, אימון אינטרוול אחד עצים לשריפה מוגברת של קלוריות ואימון כוח אחד עם תזונה ומנוחה נכונה אמורים להניב לי תוצאה רצויה

לפני שהחלטתי להתחיל בתהליך, כהרגלי עשיתי מחקר מעמיק ויסודי ובניתי את התפריט הזה
אשמח לקבל עליו ביקורת והערות לשיפור
בנוסף אני רוצה להבהיר, אין לי כל כוונה להפוך למפתח גוף ואני לא חולם על שש קוביות בבטן
אני ריאליסט ופועל בהתאם למציאות שלפניי
לפי יכולות ביצוע , המטרה זה קודם כל לשפר את הבריאות הגופנית זה מספר אחד אצלי והכי חשוב אסתטיקה חשובה אך פחות מאשר בריאות ..
למי שלא רואה את התפריט שיגידו בבקשה
ואשמח להערות או ייעוץ תודה רבה

נערך לאחרונה:
קודם כל שיהיה לך בהצלחה:37mv:

אני לא רואה את התפריט, אבל אני כן אגיד לך שאם זה לא יעיל לך למנטליות של לאכול נכון ואתה יכול להתמיד גם בלי זה, פשוט תוריד myfitnesspal לפלאפון, תקבע לעצמך מה המטרות, וככה לא תצטרך להיצמד לתפריט.

דבר שני, אל תבנה על זה שלאורך שנה שלמה תוריד אחוזי שומן ותעלה במסת שריר.
בתקופה שהתאמנתי במכון עליתי נקי במסת שריר הורדתי אחוז שומן במקביל
זה קורה רק בחודש אולי חודשיים הראשונים, אחרי זה אתה כבר מתחיל להיות "מתאמן קבוע" וזה נהיה שני תהליכים שונים.

דבר שלישי, אין היגיון ב
אבל הפעם זה שונה אני מאוד מאמין בעשייה עצמית, אני רוצה לקחת על עצמי אתגר ולעשות את זה לגמרי לבד, ללא מכון כושר ללא דיאטנית ללא תוספי תזונה ,רק לפי מזון טבעי ופעילות גופנית
מכון כושר זה לא רמאות, דיאטנית זה לא רמאות, ותוספי תזונה זה לא רמאות.
במכון כושר אתה מאוד מתאמץ. זה כמו שתרצה לנתח מישהו, אבל תיקח על עצמך אתגר לא לנתח אותו בחדר ניתוחים. פשוט במכון יש לך את הכלים הנוחים לאמן את מה שאתה רוצה לאמן, אין בזה שום רמאות.
דיאטנית זה לא חובה, היא פשוט חוסכת לך עבודה. אתה בהחלט יכול במקום ללכת אליה לספור את הערכים של האוכל שלך לבד, לקבוע מטרות לבד, בדיקות דם וכו לבד, זה פשוט עוד עבודה, אבל אפשרי. זה בטח לא רמאות.
ותוספי מזון זה לא דבר רע. אם תיקח אבקת חלבון לדוגמא, זה פשוט גבינה. זה סוג של אוכל. אתה יכול לבחור שלא לקחת תוספים, אבל זה אומר שתצטרך לאכול דברים יותר ספציפיים בשביל להגיע לערכים שאתה צריך. בכל מקרה לקחת תוספים זה לא רמאות.
אולי אם תכתוב את הסיבות שאתה רוצה להימנע מהדברים האלה נוכל לעזור לך להבין אם הסיבות שלך מוצדקות או לא.

דבר רביעי, אני לא ממליץ לעשות אימון כוח אחד בשבוע. לדעתי להתקדם עם פחות מ2 אימונים זה לא אפשרי לאורך זמן.

דבר חמישי ואחרון,
בנוסף אני רוצה להבהיר, אין לי כל כוונה להפוך למפתח גוף ואני לא חולם על שש קוביות בבטן
לפי יכולות ביצוע
אל תחשוב שגוף יפה שמור רק לאלים, אתה יכול להשיג קוביות, ואתה יכול להיראות טוב, גם אם לא כמו מר יוניברס.

• פותח/ת השרשור
קודם כל שיהיה לך בהצלחה:37mv:

אני לא רואה את התפריט, אבל אני כן אגיד לך שאם זה לא יעיל לך למנטליות של לאכול נכון ואתה יכול להתמיד גם בלי זה, פשוט תוריד myfitnesspal לפלאפון, תקבע לעצמך מה המטרות, וככה לא תצטרך להיצמד לתפריט.

דבר שני, אל תבנה על זה שלאורך שנה שלמה תוריד אחוזי שומן ותעלה במסת שריר.

זה קורה רק בחודש אולי חודשיים הראשונים, אחרי זה אתה כבר מתחיל להיות "מתאמן קבוע" וזה נהיה שני תהליכים שונים.

דבר שלישי, אין היגיון ב

מכון כושר זה לא רמאות, דיאטנית זה לא רמאות, ותוספי תזונה זה לא רמאות.
במכון כושר אתה מאוד מתאמץ. זה כמו שתרצה לנתח מישהו, אבל תיקח על עצמך אתגר לא לנתח אותו בחדר ניתוחים. פשוט במכון יש לך את הכלים הנוחים לאמן את מה שאתה רוצה לאמן, אין בזה שום רמאות.
דיאטנית זה לא חובה, היא פשוט חוסכת לך עבודה. אתה בהחלט יכול במקום ללכת אליה לספור את הערכים של האוכל שלך לבד, לקבוע מטרות לבד, בדיקות דם וכו לבד, זה פשוט עוד עבודה, אבל אפשרי. זה בטח לא רמאות.
ותוספי מזון זה לא דבר רע. אם תיקח אבקת חלבון לדוגמא, זה פשוט גבינה. זה סוג של אוכל. אתה יכול לבחור שלא לקחת תוספים, אבל זה אומר שתצטרך לאכול דברים יותר ספציפיים בשביל להגיע לערכים שאתה צריך. בכל מקרה לקחת תוספים זה לא רמאות.
אולי אם תכתוב את הסיבות שאתה רוצה להימנע מהדברים האלה נוכל לעזור לך להבין אם הסיבות שלך מוצדקות או לא.

דבר רביעי, אני לא ממליץ לעשות אימון כוח אחד בשבוע. לדעתי להתקדם עם פחות מ2 אימונים זה לא אפשרי לאורך זמן.

דבר חמישי ואחרון,

אל תחשוב שגוף יפה שמור רק לאלים, אתה יכול להשיג קוביות, ואתה יכול להיראות טוב, גם אם לא כמו מר יוניברס.
אוקיי זה התפריט

בוקר
סלט+טונה+3 ביצים +פרוסות לחם וגבינה לבנה

ביניים פרי

צהריים חזה עוף צלוי/אפוי /מבושל /דג סלמון
עם טחינה

לקראת ערב
גביע חלבון

ערב שייק חלבון
ערב גביע קוטג' עם סלט

לגבי למה לא ללכת למכון וזה ראשית זה בזבוז של כסף ,דבר שני זה לחלוק מרחב עם אנשים מזיעים דבר שלישי זה לפי שעות וזמנים
אימון אני יכול ללכת מתי שבא לי אני לא אוהב תוספי תזונה

לגבי פיתוח גוף זה יישמע קצת מפגר אבל זה מגעיל אותי תופעה של גברים מנופחים מדי
במיוחד נשים זה מאוד לא יפה לדעתי אבל זאת דעתי ולא רוצה ליצור כאן ריב אז לא אפתח את זה כאן חח בעיקרון רוצה גוף שארגיש איתו בנוח ואוכל לעשות איתו פעולות ספורט בסיסיות

נערך לאחרונה:
אוקיי זה התפריט
התפריט שלי הוא בערך סלט ירקות בבוקר+ 3 ביצות קשות (200 גרם בערך 25 גרם חלבון)
טונה עוד 25 גרם ארוחת בוקר בערך 50 גרם
כמובן שני פרוסות לחם קל וגבינה לבנה

צהריים משתדל שזה יהיה חזה עוף מנסה לשלב גם סלמון צלוי אפוי, עם אורז קטניות וסלט, לעתים אני מוסיף 200 גרם טחינה שזה עוד 30 גרם, אז ארוחת צהריים יוצאת לי עוד ארוחת צהריים בערך 60 גרם כבר הגעתי ל 110 גרם אם אני אוכל 200 גרם חזה עוף+200 גרם טחינה זה יוצא בערך 95 גרם חלבון ביום

גביע קוטג' זה עוד 13.5 גרם חלבון הגעתי כבר 123.5 גרם חלבון, שייק חלבון יש בשפע עדיף לקחת עם כמה שפחות שומן וסוכר וכמה שיותר חלבון נניח 20 הגעתי כבר ל-143.5 גרם חלבון בעוד, אקנח בעוד גביע חלבון נוסף של 15-20 עברתי 150 גרם חלבון ליום במקרה הפחות טוב 155 גרם חלבון וביותר טוב 165 גרם חלבון ביום

לפי זה אני צריך ללכת

בוקר

ביניים פרי

עם טחינה

ביניים לקראת ערב
גביע חלבון

לקראת ערב שייק חלבון
ערב גביע קוטג' עם סלט
כמו שאמרתי, אתה לא צריך להיצמד לתפריט. פשוט תזין נתונים באפליקציה. אתה כמובן לא חייב, אבל ככה אתה יכול לאכול מה שאתה רוצה בגדול.
לגבי למה לא ללכת למכון וזה ראשית זה בזבוז של כסף ,דבר שני זה לחלוק מרחב עם אנשים מזיעים דבר שלישי זה לפי שעות וזמנים
אוקיי, זה סיבות שלך והן מובנות (חוץ מהאחרונה, שאלא אם אתה מתאמן ב2 בלילה רוב המכונים פתוחים עדיין).
אני לא אוהב תוספי תזונה
אני לא מבין מה יש לאהוב או לא לאהוב בזה, זה אבקה שהיא אוכל, אבל לבחירתך.
במיוחד נשים זה מאוד לא יפה לדעתי אבל זאת דעתי ולא רוצה ליצור כאן ריב אז לא אפתח את זה כאן חח בעיקרון רוצה גוף שארגיש איתו בנוח ואוכל לעשות איתו פעולות ספורט בסיסיות
זה לא מפגר, כל אחד והטעם שלו. אבל מה שכתבתי זה שהיה נשמע שאתה חושב שאתה לא מסוגל להגיע לתוצאות יפות, ועל זה רציתי לשים דגש.
לפי יכולות ביצוע
לא רציתי שתשאף נמוך מידי, זה הכל. לא דיברתי על אם מפתחי גוף נראים טוב או לא.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, אתה לא צריך להיצמד לתפריט. פשוט תזין נתונים באפליקציה. אתה כמובן לא חייב, אבל ככה אתה יכול לאכול מה שאתה רוצה בגדול.
מה אתה אומר על התפריט בכללי?
חישבתי לפי משקל גוף לצרוך כמות מספקת של חלבון בתהליך כדי למנוע אובדן מסת שריר ואף להגדיל , היית מוסיף מסיר משנה משהו?
אוקיי, זה סיבות שלך והן מובנות (חוץ מהאחרונה, שאלא אם אתה מתאמן ב2 בלילה רוב המכונים פתוחים עדיין).
עדיין אני מאמין בעשייה עצמית ושעם הכלים הנכונים ניתן להגיע לתוצאות יפות לא פחות מאשר במכון
אני לא מבין מה יש לאהוב או לא לאהוב בזה, זה אבקה שהיא אוכל, אבל לבחירתך.
פחות לטעמי..
זה לא מפגר, כל אחד והטעם שלו. אבל מה שכתבתי זה שהיה נשמע שאתה חושב שאתה לא מסוגל להגיע לתוצאות יפות, ועל זה רציתי לשים דגש.
אמרתי את דעתי , אישית לעולם לא הייתי יוצא עם בחורה מהסוג הקיצוני מבחינת מסת שריר זה מאוד לא נוח לי
לא רציתי שתשאף נמוך מידי, זה הכל. לא דיברתי על אם מפתחי גוף נראים טוב או לא.
אני בעד שכל אחד יעשה מה שטוב לו

אוקיי זה התפריט

בוקר

ביניים פרי

עם טחינה

לקראת ערב
גביע חלבון

ערב שייק חלבון
ערב גביע קוטג' עם סלט

אימון אני יכול ללכת מתי שבא לי אני לא אוהב תוספי תזונה

מה הערכים הסופיים של כל זה? כמה אתה שוקל? מה הגובה?

• פותח/ת השרשור
איך אתה מצטט חלקים מסוימים?
בכל אופן אתה מודע לכך ששייק ניתן לעשות לא רק מתוספי תזונה כן?

שוקל 120 גובה 1.88 שכחתי לחשב ערכים סופיים

בכללי התכנית טובה?
לא פרסמת תוכנית, ובלי ערכים סופיים אי אפשר לדעת אם התפריט טוב.

אתה מצטט חלקים מסוימים?
בכל אופן אתה מודע לכך ששייק ניתן לעשות לא רק מתוספי תזונה כן?
אם אתה עושה שייק לא מאבקה אז הטעות היא שלך כי זה מה שאתה כותב.
בתפריט,שייק שהכנת מגבינה צהובה ושיבולת שועל ייקרא כך:
גבינה צהובה (ומספר הגרמים )
ושיבולת שועל

אם שיקשקת בבלנדר או לא זה נתון לא רלוונטי
וכמו שכתבו
תפרסם ערכים סופיים

אני חייב להחזיק לך מראה לעיניים ולומר לך את דעתי בתקווה לעזור לך.

זה לא נראה שיש לך מספיק כלים כדי לוותר על תזונאי ומאמן ובכוחות עצמך לרדת במשקל בצורה מבוקרת 3.3 ק"ג בחודש.

אם זה לא המטרה שלך, ותרצה גם לרדת חודש אחד 10 ק"ג, וחודש אחר 0 ק"ג או להוסיף משקל, או לרדת 10 ק"ג כל חודש עד שתגיע למשקל המטרה ואז הירידה תהיה גם של שריר. זה לגיטימי לגמרי, אבל הרבה מהדברים שכתבת תמוהים בעיניי.

1. תוסף תזונה חלבון, זה מזון. אם תרצה לוותר עליו, זכותך, אתה יכול גם לוותר על דגים או מוצרי חלב בתהליך שלך, אין בעיה, אבל חשוב לי לציין שזה מזון.

2. התוכנית עדיפה להיות אימון כוח 3 פעמים בשבוע, וריצה 4 פעמים בשבוע, וכך שהאימון כח יכולה להיות באותו יום של ריצה.

3. התפריט של גנרי ולאמחזיק אף יכולת להבטיח לך כמה משקל תרד ממנה בזמן נתון. יכול להיות שתרד 10 ק"ג בחודש, אין כאן קלוריות או חישוב מסוים שיעזור לנו להעריך ולדייק איתה.

יש מצב שלא הבנתי אותך, תתקן אותי אם אני טועה.

אתה לא סופר קלוריות?
אתה לא משתמש באבקת חלבון?
לא קראת איך לבנות תוכנית לריצה ואימוני כוח מספר של ממאמן טוב, פשוט עשיתי לעצמך משהו מהראש כזה?

אתה צריך לספור קלוריות, לדעת כמה קלוריות אתה צורך כל היום, לדעת כמה חלבון, כמה פחמימה וכמה שומן כל יום.
למה?
אתה חייב בין 1.6-2 גרם חלבון פר קילו משקל גוף.
שומן לפחות 0.8 גרם פר קילו משקל גוף.
פחמימה לא רלוונטי.
בישביל דרך נכונה אתה חייב להיות בגירעון קלורי של 500 קלוריות ולא יותר!
לדעת כמה קלוריות אתה אמור להכניס?
תכנס לכאן: איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף
תקרא, תפנים, תכנס למחשבון או תשמש בנוסחה ובהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית