הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב צריכת קלוריות לנייטרלי

Shay!!!

משתמש מתחיל
2
2
נק' מוניטין:
2
2
2
היי, אני רוצה לחשב כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום בנייטרלי, לפי מה שהבנתי המחשבונים בגוגל לא אמינים… אז מי שיכול לעזור אני אשמח
גובה: 1.60
משקל: 47
מתאמנת פעמיים בשבוע אימוני כוח

זה לא המחשבונים בגוגל לא אמינים, זה אף חישוב לא אמין. בגלל זה גם אנחנו לא יכולים לדעת.

מה שאת צריכה לעשות:
  • לאכול בשבועיים הקרובים אותה כמות קלוריות כל יום בדיוק.
  • להישקל כל יום אחרי שירותים ולפני אוכל ומים, ולחשב בסוף השבוע את הממוצע של כל הימים ולהפוך את זה לממוצע שבועי.
  • להשוות ממוצע של השבוע הראשון מול השני, ולראות מה המגמה וכמה.
  • לפי מה שיצא ההבדל בין השבועות את משנה את הכמות קלוריות. אם עלית תקצצי בקלוריות, אם ירדת תוסיפי, אם נשארת אותו דבר אז את בניטרלי.

• פותח/ת השרשור
זה לא המחשבונים בגוגל לא אמינים, זה אף חישוב לא אמין. בגלל זה גם אנחנו לא יכולים לדעת.

מה שאת צריכה לעשות:
  • להישקל כל יום אחרי שירותים ולפני אוכל ומים, ולחשב בסוף השבוע את הממוצע של כל הימים ולהפוך את זה לממוצע שבועי.
  • לפי מה שיצא ההבדל בין השבועות את משנה את הכמות קלוריות. אם עלית תקצצי בקלוריות, אם ירדת תוסיפי, אם נשארת אותו דבר אז את בניטרלי.
תודה רבהההה❤️

מה שאת צריכה לעשות:

מחזק, תתחילי ממחשבון tdee ומשם תתחילי.
(יש בגוגל)

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית