הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה לחיטוב

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
ככה אני בתקופת מסה בקרוב מאוד רוצה לעבור לחיטוב מיכוון שמיציתי את המסה עכשיו אני רוצה לעבור ממסה לחיטוב מבחינת התזונה אני יודע איך להתעסק עם כל זה אבל דבר אחד לא הבנתי איך זה שלא משנים תוכנית אימון הרי הכמות משקל שאני מרים במסה והכמות חזרות וסטים לא אצליח לעמוד בזה במאזן קלורי שלילי אז יש איזה שהיא נוסחה אחרת שאולי אני לא מכיר לצורך התוכנית אימונים במעבר הזה?

הרעיון הוא לנסות להחזיק כמה שאפשר את הנפח ומשקלי עבודה , טבעי שתרד הרעיון הוא לרדת כמה שפחות.
לא יודע מה מצבך מבחינת תזונה ותכנית עד כה אבל לא הייתי שולל גם התקדמות במשקלים גם בחיטוב אם אתה מספיק מדויק

תאכל מספיק חלבון ושומן ואל תוותר על פחמימה לדעתי כמו שהמון עושים , למרות שלא יודע מה המטרות שלך כל כך. לא ממליץ להיות בגרעון גבוה מדי אחרת מן הסתם תאבד המון משקל , אני 3 חודש חיטוב לא איבדתי בכלל מהמשקלי עבודה, נשארתי אותו דבר בול וירדתי איזה 4-5 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית