אפילו אם אני עושה שייק גדול, שם בננה בפנים, חמאת בוטנים, 65 גרם של האבקה(מעל ל40 גרם חלבון), חלב וכו' אני שבע לשעה שעתיים אבל שייק רגיל, מנקה לי השן.
מצד שני, אתה לא על חומרים?
אני לא בדיוק יודע איזה, אבל אני חושב שזה אמור להשפיע לך על התיאבון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפילו אם אני עושה שייק גדול, שם בננה בפנים, חמאת בוטנים, 65 גרם של האבקה(מעל ל40 גרם חלבון), חלב וכו' אני שבע לשעה שעתיים אבל שייק רגיל, מנקה לי השן.
הוא על קריאטיןמצד שני, אתה לא על חומרים?
נוזלים מתעכלים הרבה יותר מהר ממזון מוצק, זה כן, אבל תהליך העיכול נמשך יותר זמן ככל שהנוזל יותר מורכב.כל הרגשה שאתה מלא אחרי רבע שעה - כבר לא קשורה למים
כל פעם שבא לך לטרוף שטויות בעקבות רעב עודף, קודם אתה צריך להוריד 40 ג' חלבון מי גבינה (2 סקופים) ורק אז יכול להמשיך - אתה תאכל משמעותית פחות, אם בכלל
הפרשנות שלך למחקרים די מבולבלת, אתה טוען משהו שהוא לא נכון בהכרח ומציג עובדות לכאורה שהן כן נכונות.זה ממש קביעה מחקרית, לחלבון מכל סוג שהוא יש ערך שובע גבוה, לחלבון מי גבינה יש ערך שובע גבוה מבין שאר החלבונים (גם לסויה, מה שמוזר)
כאילו, זה לא סובייקטיבי כבר. זאת עובדה מוכרת שחלבון הוא משביע וזה נחקר לעומק. אם עלייך זה לא עובד - כנראה שזה חריג או פסיכולוגי.
לא קשור,הוא היה חזיר תמיד..מצד שני, אתה לא על חומרים
מצד שני, אתה לא על חומרים?
אני לא בדיוק יודע איזה, אבל אני חושב שזה אמור להשפיע לך על התיאבון
הסביר את זה בצורה הנכונה ביותרלא קשור,הוא היה חזיר תמיד..
שמים לא אחראים על ההשפעה המדכאת תאבון של חלבון מי גבינה? אה, זה די פשוט. בקרת פלצבו רנדומאלית עיוורת, מה שיש בכל מחקר שמכבד את עצמו