הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להתמיד בתזונה ?

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
אני כבר כמה חודשים טובים מנסה לרדת, סה"כ ירדתי 7 קילו ואז עליתי 3 חזרה
אני כן מתקדם באימונים ואפילו בשיא ירידה נראיתי לא רע
הבעיה שלי היא התמדה
הכי הרבה שהתמדתי היה חודש וחצי חודשיים, וכל מיני שבוע פה שבוע שם זה לאט לאט מצטבר אבל זה נמרח וזה די קשה
אני לא מצליח לבנות הרגלים כמו לרשום כל יום מה אכלתי באפליקציה - זה מתחיל לעצבן, בעיקר כשאני אוכל בחדר אוכל בבסיס ארוחה אחת
אני מצליח נגיד לעשות ארוחת בוקר וארוחת בוקר בריאה וטובה, בדרך כלל חלבון וירקות וקלוריות של 800-1000 משולב, אבל או שנשבר אחר כך או אפילו בימים מושלמים שבהם הייתי מגיע ל1800-2000 כמו שאני אמור בסוף, קצת לפני השינה הייתי מתפרע או מוציא את זה ביום אחרי
לאחרונה הפסקתי אחרי שהייתי בחול וחזרתי להיות מכור לקפאין, שנים שלא נגעתי והיום קפה + אקסל או שיים (ten) זה פק"ל
אולי זה משפיע אולי זה לא
אני מאוד מנסה למלא את הבית ואת המשרד בבסיס באוכל בריא אבל גם זה קשה, כי לכולם בצבא יש מלא חטיפים שהם מציעים 24/7 ואני לצערי עדיין גר עם ההורים ועד הקבע יש קצת זמן אז גם יש אוכל זבל בבית וזאת מלחמה שלא אנצח בא

בקיצור איזה המלצות יש להתמדה תחת התנאים האלה והעובדה שכנראה השליטה עצמית שלי לא בשמיים?

wtf?
יש לך מקור שנוכל לקרוא בנושא?

לא בנושא הגרלין, בנושא השידור למוח של מאכלים עתירי קלוריות (לא מבחינת שחרור אנדורפינים) ועל ההשפעה של תמרים ודבש?
רק מציין שזה בדיוק מה שעבר לי בראש ושמחתי לראות את התגובה שלך.
וואלה לא יודע מה אתם רוצים ממנו:Confused:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית