הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סיבות לרוץ

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
אני מתאמן בישביל הבראור, אני אומנם בהתחלה ממש אבל מעולם לא אהבתי ובישבילי זה necessary evil כרגע
אני כן יודע שעדיף לשנות קצת גישה אז אמרתי למה לא
איזה סיבות טובות יש לכם לרוץ ? מה מייצר אצלכם מוטיבציה לעשות את זה ?
גיגלתי והדברים היו מאתרים של אנשים שרצים נטו לרוב אז הטיעונים שלהם פחות דיברו אלי, דברים כמו "רגליים חזקות" או בריאות, כי אני זז בכל מקרה כ8-12 אלף צעדים + עד לא מזמן 3 אימוני full body אז מעולם לא הרגשתי שחסר לי משהו בבריאות

התועלת לכושר מריצה אחת בשבוע היא זניחה. לצורך העניין את הכושר שתשיג עם ריצה פעם בשבוע אפשר להגיע אליו תוך כמה שבועות בודדים אם תרוץ פעמיים-שלוש בשבוע.

ריצה היא פעילות עצימה מבחינת האימפקט על הגוף עם סיכוני פציעה. לטובת כושר כללי, אלפטיקל,, אופני כושר/ספינינג, מכשיר חתירה או מטקונים יהיו מוצלחים יותר
בחיי היום יום לא יוצא לי לעשות שום דבר שדומה לדברים שציינת לעומת ריצה כשאני צריך להספיק לאוטובוס או לכל מיני מקומות.
זה עונה על הצורך הזה בכל זאת?

אתה רוצה להיות קצין בצהל, תפסיק להתבכיין או לחפש איזה אישור באינטרנט לזה שאתה בכיין מדי בשביל לרוץ 20 דק 3 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להיות קצין בצהל, תפסיק להתבכיין או לחפש איזה אישור באינטרנט לזה שאתה בכיין מדי בשביל לרוץ 20 דק 3 פעמים בשבוע.
אתה אומר את זה כאילו אני לוקח אנשים לקרב, רוב העולם סביבך בנוי ומתוחזק על ידי אנשים שלא רצים 3 פעמים בשבוע

אתה אומר את זה כאילו אני לוקח אנשים לקרב, רוב העולם סביבך בנוי ומתוחזק על ידי אנשים שלא רצים 3 פעמים בשבוע
אין קשר, זה לא מדע טילים.
אתה רוצה להשתפר במשהו?
תבצע אותו פשוט.
אתה רוצה להשתפר בריצה? תרוץ.
הבאתי לך טיפ שעזר לי מאוד, אתה תחליט אם לעשות או לא.
אני מריצת אלפיים שהייתי באיזור ה12 או 11 דק, ירדתי ל9 דק.

• פותח/ת השרשור
אין קשר, זה לא מדע טילים.
אתה רוצה להשתפר במשהו?
תבצע אותו פשוט.
אתה רוצה להשתפר בריצה? תרוץ.
הבאתי לך טיפ שעזר לי מאוד, אתה תחליט אם לעשות או לא.
אני מריצת אלפיים שהייתי באיזור ה12 או 11 דק, ירדתי ל9 דק.
בדיוק, אין קשר בין להתבכיין ולהיות ״קצין בצהל״ לבין לא לרצות לרוץ כי זה דופק לי גיינז, יש לי דלקות ברכיים, פלטפוס, ורגליים לצדדים, כולה התעניינתי איזה חלקים חיוביים יש בזה בעיני אנשים

בדיוק, אין קשר בין להתבכיין ולהיות ״קצין בצהל״ לבין לא לרצות לרוץ כי זה דופק לי גיינז, יש לי דלקות ברכיים, פלטפוס, ורגליים לצדדים, כולה התעניינתי איזה חלקים חיוביים יש בזה בעיני אנשים
אין דברים חיוביים בלרוץ אם אתה שונא את מההתחלה
אני שמן ועצלן אז זה בגלל מוסיף

• פותח/ת השרשור
טוב הגעתי למסקנה שאגיע למצב שאני עובר עם חלון קטן ולא אשקיע מעבר, אמשיך לאמן רגליים כמה שמתאפשר במקביל כי זה יותר חשוב לי
תודה לכל מי שענה דברים רלוונטיים לכותרת השאלה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית