- בשאלת ההבנה: אסור להוריד את הראש! יש לנצל כל רגע שאתה עם המאמן כדי ללמוד ולהבין לעומק/
- בשאלת הביצוע: צריך לקבל את מרות המאמן בוודאי, כמובן שמעולם לא אמרתי אחרת.
זה בגלל שאתה יוצא מנקודת הנחה שהדעה שלי נוגדת לחלוטין את שלך.
אני שמח שחילקת את זה לשני מישורים: מישור ההבנה לא בא על חשבון מישור הביצוע, מצד שני, אם יש מישהו שמבין ממך (אני מניח שהמאמן / מדריך שלך אמור להבין יותר ממך בתחום) אסור לך לתת למישור ההבנה להערים על מישור הביצוע. בייחוד לא בתחום מדיד (כמו: התקדמות לינארית באימוני כוח)
אם אתה שוכר מאמן בתחום פרקטי ומה שהכי חשוב לך הוא מישור ההבנה, כדאי שתעשה תיאום ציפיות עם המאמן שלך.
לא מתייחס אליך אישית - אבל ממה שאני מכיר, הווכחנים הכי גדולים הם אלו שבדרך כלל מתקשים להגיע לתוצאות (עם מאמן או מדריך מקצוען ככל שיהיה) ולעיתים הם לא מבינים למה. הכל שאלה של איפה אתה משקיע את האנרגיה שלך, ומה הציפיות שלך מהמדריך שלך.
אם חשובה לך ההבנה התיאורטית (העל-מנת), אני בטוח שאת 60 הדק׳ שאתה משלם עליהם אותו מאמן ישמח להשקיע בסיעור מוחות - הכל עניין של מטרה ותיאום ציפיות. ברוב התחומים הפרקטיים העיסוק הוא בדרך והתוצאה, ועל הדרך - אם יש זמן או אם קבעת מראש, אפשר להתעסק בסיבות ובמכניזם.
בלי קשר, אני חושב שבעידן של היום (שׁאפשר למצוא ספרים שלמים בPDF) כדאי לנצל את הזמן עם המאמן לכמה שיותר פרקטיקה, ופחות מישור ההבנה (אותו אתה תמיד יכול להעשיר בזמנך הפנוי מחוץ לזמן שמוקצב לאימון. לא סתם אומרים - שאלות בסוף...)
נערך לאחרונה: