דחוף עזרה בקנייה בסיינס ביו

• פותח/ת השרשור cutler
  • פורסם בתאריך
אתה פותח כל שנייה פוסט על הנושא הזה... עזוב שזה נגד חוקי הפורום אבל גאד דמיט.. פשוט תקפיץ את הפוסט הראשון שלך בעניין.

• פותח/ת השרשור
מה הNETWORK שצריך לשלוח את הכסף דרך בינאנס מראה לי BEP20 והם טוענים שזה ERC20
הוא רוצה למשוך את בנות השכבה שלו
תפסיק להיות ליצן
לא רק שאתה פותח נושא חדש כל יום על זה, אתה גם אפילו לא רושם מה הבעיה, כאילו מה אתה מצפה ?
אני בהחלט פותח על זה הרבה שאלות בגלל העובדה שאני מחפש להרחיב את הידע שלי בנושא הזה לפני שאני משתמש בזה 1000 סרטונים לא יעזרו אם אני יכול להתייעץ עם אנשים שמשתמשים בחומרים האלה
אתה בן 18 בשביל מה להכניס חומרים לגוף מה זה ייתן לך
המטרה שלי היא ברורה אני לא מצפה להיות zyzz אם אני אשתמש בmk אני צריך את זה בשביל הרעב והאיכות שינה כי ספציפית לי זה חסר שמתי לב שהפורום הזה אנטי בכל התחום של הסארמס

המטרה שלי היא ברורה אני לא מצפה להיות zyzz אם אני אשתמש בmk אני צריך את זה בשביל הרעב והאיכות שינה כי ספציפית לי זה חסר שמתי לב שהפורום הזה אנטי בכל התחום של הסארמס
אני לא חושב שהפורום הוא אנטי סארמס, אלא יותר אנטי אנשים שלא מבינים במה הם נוגעים, והרוב פה מדברים מנסיון אישי... אתה אומר שהבעיות שלך זה רעב ושינה, אלה בעיות שאפשר לפתור בלי עזרים חיצוניים, פשוט תשקיע יותר. הציפייה שחומר כזה או אחר יעזור לך אם אתה אפילו לא מוכן להשקיע בבסיס זאת ציפייה שגויה.
אם אתה לא רעב תדחוף אוכל בכוח.
אם אין מספיק שעות שינה, תבטל דברים לא חשובים ולך לישון מוקדם
ככה פשוט

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהפורום הוא אנטי סארמס, אלא יותר אנטי אנשים שלא מבינים במה הם נוגעים, והרוב פה מדברים מנסיון אישי... אתה אומר שהבעיות שלך זה רעב ושינה, אלה בעיות שאפשר לפתור בלי עזרים חיצוניים, פשוט תשקיע יותר. הציפייה שחומר כזה או אחר יעזור לך אם אתה אפילו לא מוכן להשקיע בבסיס זאת ציפייה שגויה.
אם אתה לא רעב תדחוף אוכל בכוח.
אם אין מספיק שעות שינה, תבטל דברים לא חשובים ולך לישון מוקדם
ככה פשוט
אני רואה שאתה לא מבין את הסיטואציה כי זה לא ''ככה פשוט'' אני לא מתאמן של שנה ולא שנתיים , בזכות מחקר מעמיק על הנושא באינטרנט באתר ועם משתמשים בחומר הזה השכלתי ולמדתי השאלה כאן היא תשלום בבינאנס ולא למה אני החלטתי להשתמש , אני לא פותר את זה עם עזרים חיצוניים אלא משתמש בהם על מנת לסייע לעצמי להגיע למטרה זה לא שאני לא מרגיש רעב יום או יומיים אלא כמה שבועות לכן אני צריך חומר עזר במקרה הזה הכי קל להגיד פשוט תשקיע יותר מבלי להבין את הסיטואציה חבר

אני בהחלט פותח על זה הרבה שאלות בגלל העובדה שאני מחפש להרחיב את הידע שלי בנושא הזה לפני שאני משתמש בזה 1000 סרטונים לא יעזרו אם אני יכול להתייעץ עם אנשים שמשתמשים בחומרים האלה
רוב הדברים שפתחת זה איך לקנות את זה.. ממש הרחבת ידע.

אם יש לך בעיית שינה כבר בגיל הזה, מציע שתפנה לרופא ושיפנה אותך למעבדת שינה. שם יתנו לך טיפול מקצועי.

דבר שני, mk667 זה לא סארמס והפורום לא אנטי סארמס אלא פשוט לא מוכן לתת יד לילדים שרוצים לשחק בציר שלהם כי הם לא מצליחים משהו שאפשר להגיע אליו בצורה טבעית. קפיש ?

רוב הדברים שפתחת זה איך לקנות את זה.. ממש הרחבת ידע.

אם יש לך בעיית שינה כבר בגיל הזה, מציע שתפנה לרופא ושיפנה אותך למעבדת שינה. שם יתנו לך טיפול מקצועי.

דבר שני, mk667 זה לא סארמס והפורום לא אנטי סארמס אלא פשוט לא מוכן לתת יד לילדים שרוצים לשחק בציר שלהם כי הם לא מצליחים משהו שאפשר להגיע אליו בצורה טבעית. קפיש ?

איך אתה משחק בציר עם mk667?
זה לא יפגע בגרלין וגם לא ב-IGF1 בשימוש חכם... זה אפילו לא נחשב ממש סארמס, מילא אוסטרין (mk2866) עוד יכול להיקרא סוג של סארמס שכן פוגע אבל עם סייקל שלא עולה על שישה שבועות בדרך כלל לא חייב אפילו PCT.
נזק לא יהיה לו מ-mk667.

לגבי בעיות שינה/מעבדת שינה, אם הבעיה היא מנטלית אני לא רואה סיבה שמעבדת שינה תעזור.

איך אתה משחק בציר עם mk667?
זה לא יפגע בגרלין וגם לא ב-IGF1 בשימוש חכם... זה אפילו לא נחשב ממש סארמס, מילא אוסטרין (mk2866) עוד יכול להיקרא סוג של סארמס שכן פוגע אבל עם סייקל שלא עולה על שישה שבועות בדרך כלל לא חייב אפילו PCT.
נזק לא יהיה לו מ-mk667.

לגבי בעיות שינה/מעבדת שינה, אם הבעיה היא מנטלית אני לא רואה סיבה שמעבדת שינה תעזור.
דיברתי באופן כללי על סארמס ולא על mk667.
דבר שני mk667 לא "לא נחשב ממש סארמס" אלא פשוט לא סארמס בכלל ! בכלל לא בהגדרה של סארמס !

נזק לא יהיה לו מ-mk667
אל תגיד משהו שאין לך מושג בו.. הייתי מציע לך לערוך את זה. יש סיבה מספיק טובה למה הדבר הזה עדיין נחשב לתרופה ניסיונית ולא תרופה מאושרת.

אז mk667 זה פתרון ?! אם זה מנטלי אז שילך לטיפול פסיכולוגי. חלאס עם הטמטום הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית