כיוון כיסא בלג פרס

• פותח/ת השרשור Newbie1
  • פורסם בתאריך

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
איפה שאני מתאמן יש מכונת לג פרס רק מהסוג שבתמונה ולא את הסטנדרטי. מה שאפשר לעשות איתו זה רק להזיז את הכיסא אחורה או קדימה (לפי מספרים).

כשהכיסא יותר מאחור התרגיל מרגיש קל וככל שאני מזיז את הכיסא יותר קדימה המשקל יותר מאתגר, זה אומר שככה זה עובד על הארבע ראשי חזק יותר? כדאי לקרב כמה שיותר?
upload_2022-1-3_17-23-31.jpeg

נערך לאחרונה:
בגדול ככל שאתה מקרב את עצמך בלי שאתה מחוץ אתה עושה טווח תנועה גדול יותר, תמצא את האיזון. רק אל תהפוך לצב בשביל עוד מילימטר טווח תנועה.

תשמע גם המיקום שאתה שם את הכפות רגליים משנה את העבודה של השרירים,רוב המיקום,גובה המיקום של הרגליים.
אני לא רוצה להטעות אותך אבל אני חושב בשביל לתת דגש לארבע ראשי אז להצמיד את הכפות רגליים ולמקם אותם נמוך במשטח..(אולי לא חחח) ככה אני מרגיש יותר.

תשמע גם המיקום שאתה שם את הכפות רגליים משנה את העבודה של השרירים,רוב המיקום,גובה המיקום של הרגליים.
אני לא רוצה להטעות אותך אבל אני חושב בשביל לתת דגש לארבע ראשי אז להצמיד את הכפות רגליים ולמקם אותם נמוך במשטח..(אולי לא חחח) ככה אני מרגיש יותר.
אתה צודק,
להצמיד (לא חייב ממש לגעת, תלוי בגוף המתאמן), לכוון אצבעות ישר (שוב, לא תמיד ממש ישר אבל בגדול ישר) ולמקם נמוך.

• פותח/ת השרשור

כן את זה אני יודע, שאלתי רק על המרחק של הכיסא כי אני שונא לעבוד ׳סתם׳ ולא מצאתי תשובה על המכונה הספציפית הזאת.

בגדול ככל שאתה מקרב את עצמך בלי שאתה מחוץ אתה עושה טווח תנועה גדול יותר, תמצא את האיזון. רק אל תהפוך לצב בשביל עוד מילימטר טווח תנועה.

תודה, אקרב כמה שאפשר

איפה שאני מתאמן יש מכונת לג פרס רק מהסוג שבתמונה ולא את הסטנדרטי. מה שאפשר לעשות איתו זה רק להזיז את הכיסא אחורה או קדימה (לפי מספרים).

כשהכיסא יותר מאחור התרגיל מרגיש קל וככל שאני מזיז את הכיסא יותר קדימה המשקל יותר מאתגר, זה אומר שככה זה עובד על הארבע ראשי חזק יותר? כדאי לקרב כמה שיותר?
צפה בקובץ המצורף 74876
המשקל מרגיש קשה יותר ככל שאתה מתקדם משום שאתה יוצר גם יותר טווח תנועה וגם משום שהארבע ראשי נמצא בפוזציה גרועה מבחינה של הפקת כוח, מה שמשפיע על חלוקת העומס זה מיקום כפות הרגליים בדיוק כמו בסקוואט, רגליים גבוהות- יותר שרשרת אחורית, רגליים נמוכות יותר ארבע ראשי, פישוק רחב- יותר מקרבים, פיסוק צר- פחות מקרבים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית