עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכתוב לי בפרטי?
במקרה השם שלו מתחרז עם ברוזן?אין מה לכתוב, אני מכיר מישהו אישית שהוא קבוע על טרן ומבן אדם חביב וחינני הוא הפך לפקעת עצבים ובלתי נסבל, ולא חסרות עוד דוגמאות כאלו.
אין מה לכתוב, אני מכיר מישהו אישית שהוא קבוע על טרן ומבן אדם חביב וחינני הוא הפך לפקעת עצבים ובלתי נסבל, ולא חסרות עוד דוגמאות כאלו.
לדעתי אתה נחמד גם על טרןמה שאומר שעצבים ובלתי נסבלות רעילים למוח...
כשמישהו פקעת, תדע שנדפקים לו הנוירונים
לדעתי אתה בלתי גם בלי 😆לדעתי אתה נחמד גם על טרן
במקרה השם שלו מתחרז עם ברוזן?
אני חייב לומר שהרבה אנשים שאני מכיר , הם פקעות עצבים..
והם אפילו לא נוגעים בחומרים , אפילו לא באבקות חלבון.
אני חושב שלהיות בנאדם "עצבני" או "אגרסיבי" זה גם סוג של אופי.. לא רק סטרואידים אנבולים.
כמובן שהשילוב בין השניים יכול להביא למצבי קיצון.
מניסיון טרן גורם להיות רגועאין קשר, כשאתה על חומרים וטרן בפרט השליטה על עצמך היא הרבה הרבה יותר קשה.
אצל טרן אני הייתי רגוע, זה אינדיבידואלי מאוד אבל יש גם מקרים כאלהמניסיון טרן גורם להיות רגוע
פותח האשכול מזריק טרן בגלל זה הוא עצבני?אצל טרן אני הייתי רגוע, זה אינדיבידואלי מאוד אבל יש גם מקרים כאלה
הרגשתי הכי מחובר לגוף שיש בזמן השימוש יותר מכל חומר אחר כמו באיזון מושלם, לפחות עד לקראת הסוף שהנשימות היו כבדות
הוא טוען שהוא טבעי אז כנראה זה לא סטרואידיםאין קשר, כשאתה על חומרים וטרן בפרט השליטה על עצמך היא הרבה הרבה יותר קשה.
שמע אחרי שקראתי קצת והקשבתי גם למה יש לריץ' פיאנה להגיד על טרו, אני יכול לומר בביטחון מלא שאני לא רוצה לקחת את החרא הזה בחיים חחחחח.
אתה כן רוצה לקחת, פשוט בלי הסיידסרוצה לקחת את החרא הזה בחיים
איכס מה אתה רואה בטלוויזיהיאללה יופי @Dark Soul Omega יצא שלילי
איכס מה אתה רואה בטלוויזיה
מה הבנתי את הפאנץ למה אתה שולח דברים כאלה מה עשיתי לך רע שאני צריך לראות את זהיפה, הבנת את הפאנץ'
מה הבנתי את הפאנץ למה אתה שולח דברים כאלה מה עשיתי לך רע שאני צריך לראות את זה