הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן כבר חודשיים ואני עדיין לא כמו רוני קולמן,מה לעשות?

• פותח/ת השרשור Trx1998
  • פורסם בתאריך

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
סתם סתם,לרגל חגיגות שנה אימונים שלי,רציתי לשאול אם שנה זה כבר פרק זמן משמעותי שצריך לראות שינוי גדול,ותכלס שישימו לב שאתה מתאמן וזה.
אני אחרי מסה וחיטוב ותכלס עליתי רק 4-6 קילו שריר כי גם ירדתי בשומן והייתי במצב התחלתי על הפנים.
ואתם?מה הספקתם לעשות שנה?

אני בערך שנה וחצי שיחקתי בקקי. כן, אנשים רואים שאני מתאמן, אבל לא משהו מוגזם, ובכלל המטרה שלי הייתה להתחזק, ורק בשלוש חודשים האחרונים עשיתי ss ועפתי עם המשקלים ממשקלים של ילדה.

הפסקתי להתאמן ל8 חודשים, בתוכם התאמנתי חודשיים +- והגעתי לתוצאה הבסיסית שרציתי. כיום עם עומס שרירים בגלל המקצוע (וגם העומס הכללי בשעות כפולות בעבודה לפעמים גם 20 שעות).
התחלתי טיפול בעיסוי תאילנדי, נקווה שבעוד שבועיים נחזור להתאמן בכל הכוח ונגיע לתוצאות 😃

גם בלי זה, יש בו משהו שבור, סרטונים שנוגדים אחד תשני, overthinker, כל הזמן נשמע מתנשף, טיפוס מעיק

קודם קראתי את התגובה שלך (לא הכרתי אותו) ואז פתחתי את הסרטון שציטטת, ברגע שהתחיל צחקתי בקול
* הוא גם טבעי, עבר בדיקות

סתם סתם,לרגל חגיגות שנה אימונים שלי,רציתי לשאול אם שנה זה כבר פרק זמן משמעותי שצריך לראות שינוי גדול,ותכלס שישימו לב שאתה מתאמן וזה.
אני אחרי מסה וחיטוב ותכלס עליתי רק 4-6 קילו שריר כי גם ירדתי בשומן והייתי במצב התחלתי על הפנים.
ואתם?מה הספקתם לעשות שנה?
אני מתאמן כל החיים
ונראה כמו דב.

הנראות החיצונית היא הסך הכולל/הערך המוסף.
אבל
ההתמדה,כבישת יעדים,הלימוד,הם ההספק האמיתי.

מאוקטובר 20 אני במסה מצויינת.

עליתי כמעט 13 קילו די נקי, צברתי הרבה שריר וכח.

כל זה היה אחרי שיקום של ניתוח יחסית קשה שעברתי.

אתה מתחיל או מתקדמת 😃
*אחד המקצועות הקשיים והתובענים בעיניי!
*איך אתה בחיתוך טורנה 😃
4 שנים חי את המקצוע, כרגע שכיר ומתחזק חדר אוכל בחברת הייטק, מקווה להגיע לכמות מנות גבוהה ולקבל מטבח לעצמי.
מי שלא אוהב את המקצוע לא ישרוד בו.
הכי חשוב זה לדאוג לטפל בגוף שלך אם אתה במקצוע פיזי.

קבצים מצורפים

• IMG_20211212_210127.jpg
    IMG_20211212_210127.jpg
    KB 150.4 · צפיות: 68
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית