אהלן, זה נשמע מצחיק קצת כל החיים שלי הייתי ילד שמנמן, ומאז שהתחלתי אם השנים פה ושם להתאמן בחדר כושר, לא בצורה שהייתי מקפיד כמו היום בשילוב תזונה, תמיד פחדתי להשמין, והפעם אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות פעם אחת מסה.
תאמת ממש התלהבתי מהעלייה במסת שריר כבר חודשיים וחצי בתוך זה, שמתי לב לשינוי המשמעותי בגוף ובכוח.
אני רוצה לעבור לחיטוב כדי להבליט את המסה שצברתי עד כה, אבל מפחד שאאבד אותה ברגע שאתחיל לרדת במשקל, ואולי גם את הכוח שצברתי עד עכשיו.
השאלה שלי היא.. מה הכי חשוב בחיטוב?
(מהידע שצברתי בקריאה קצת הבנתי עד עכשיו את זה)
מבחינת תזונה:
תחילה לשמור על חלבון גבוהה 1.6 ומעלה.
לשמור על גרעון קלורי 300 קל' ופחמימה גבוהה, ובהמשך להגדיל את הגירעון ל500 קל' ולהפחית פחמימות.
אימונים:
אין צורך להחליף תוכנית אימונים (אפשר אותם תרגילים סטים וחזרות) כמו בתקופה במסה,
ולהשתדל לשמור על אותם משקלי עבודה ככל שניתן.
האם יש משהו שטעיתי בו? או עוד איזה שהוא טיפ ממישהו מכם על מנת לשמור ככל שניתו על המסת שריר והכוח במהלך החיטוב?
תאמת ממש התלהבתי מהעלייה במסת שריר כבר חודשיים וחצי בתוך זה, שמתי לב לשינוי המשמעותי בגוף ובכוח.
אני רוצה לעבור לחיטוב כדי להבליט את המסה שצברתי עד כה, אבל מפחד שאאבד אותה ברגע שאתחיל לרדת במשקל, ואולי גם את הכוח שצברתי עד עכשיו.
השאלה שלי היא.. מה הכי חשוב בחיטוב?
(מהידע שצברתי בקריאה קצת הבנתי עד עכשיו את זה)
מבחינת תזונה:
תחילה לשמור על חלבון גבוהה 1.6 ומעלה.
לשמור על גרעון קלורי 300 קל' ופחמימה גבוהה, ובהמשך להגדיל את הגירעון ל500 קל' ולהפחית פחמימות.
אימונים:
אין צורך להחליף תוכנית אימונים (אפשר אותם תרגילים סטים וחזרות) כמו בתקופה במסה,
ולהשתדל לשמור על אותם משקלי עבודה ככל שניתן.
האם יש משהו שטעיתי בו? או עוד איזה שהוא טיפ ממישהו מכם על מנת לשמור ככל שניתו על המסת שריר והכוח במהלך החיטוב?