הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחד לעבור לחיטוב

• פותח/ת השרשור aviel95
  • פורסם בתאריך

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
אהלן, זה נשמע מצחיק קצת כל החיים שלי הייתי ילד שמנמן, ומאז שהתחלתי אם השנים פה ושם להתאמן בחדר כושר, לא בצורה שהייתי מקפיד כמו היום בשילוב תזונה, תמיד פחדתי להשמין, והפעם אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות פעם אחת מסה.
תאמת ממש התלהבתי מהעלייה במסת שריר כבר חודשיים וחצי בתוך זה, שמתי לב לשינוי המשמעותי בגוף ובכוח.
אני רוצה לעבור לחיטוב כדי להבליט את המסה שצברתי עד כה, אבל מפחד שאאבד אותה ברגע שאתחיל לרדת במשקל, ואולי גם את הכוח שצברתי עד עכשיו.

השאלה שלי היא.. מה הכי חשוב בחיטוב?
(מהידע שצברתי בקריאה קצת הבנתי עד עכשיו את זה)

מבחינת תזונה:
תחילה לשמור על חלבון גבוהה 1.6 ומעלה.
לשמור על גרעון קלורי 300 קל' ופחמימה גבוהה, ובהמשך להגדיל את הגירעון ל500 קל' ולהפחית פחמימות.

אימונים:
אין צורך להחליף תוכנית אימונים (אפשר אותם תרגילים סטים וחזרות) כמו בתקופה במסה,
ולהשתדל לשמור על אותם משקלי עבודה ככל שניתן.

האם יש משהו שטעיתי בו? או עוד איזה שהוא טיפ ממישהו מכם על מנת לשמור ככל שניתו על המסת שריר והכוח במהלך החיטוב?

חח אז למה לכתוב בשפה כזאת מסובכת? בכל מקרה מסה נקייה זה כנראה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות אם אתה לא מתאמן כוח תחרותי שזה כל עולמו. אפשר לדעתי גם לפעמים להישאר על הניטרלי ולהתקדם קצת יותר לאט אבל בלי להשמין. בכל מקרה אני לא אוהב ניטרלי.

לעלות במשקל כמו שמן ואז להתחטב וחוזר חלילה, בסוף נשארים באותו מקום.

תגיד לי אתה אמיתי?
מאיפה באת?

לאן הגעת עם ה"LEAN BULK"?
מה התוצאות שהשגת שכל אחד אחר שעשה סייקלים של מסה-חיטוב לא השיג?

לעלות במשקל כמו שמן ואז להתחטב וחוזר חלילה, בסוף נשארים באותו מקום.

איך קבעת שנשארים באותו מקום? כל המטרה זה לשנות את הרכב הגוף וכך אחרי כמה סבבים פוטנציאלית להגיע לאותו משקל (או אפילו גבוה יותר) עם יותר שריר ואחוז שומן נמוך יותר. למיליונים זה מצליח אבל מבחינתך זה חסר תועלת?

אם אחרי "4 שנים של מסה חיטוב“ אדם נראה אותו דבר, או שהוא ממש, ממש לא יודע להתאמן ועשה הכל הפוך, או שהוא פשוט עלה 10 קילו בחודש וקרא לזה ״מסה״... ואז באמת כשהוא ירד במשקל הוא פשוט יחזור לאותה נקודה.

איך קבעת שנשארים באותו מקום? כל המטרה זה לשנות את הרכב הגוף וכך אחרי כמה סבבים פוטנציאלית להגיע לאותו משקל (או אפילו גבוה יותר) עם יותר שריר ואחוז שומן נמוך יותר. למיליונים זה מצליח אבל מבחינתך זה חסר תועלת?

אם אחרי "4 שנים של מסה חיטוב“ אדם נראה אותו דבר, או שהוא ממש, ממש לא יודע להתאמן ועשה הכל הפוך, או שהוא פשוט עלה 10 קילו בחודש וקרא לזה ״מסה״... ואז באמת כשהוא ירד במשקל הוא פשוט יחזור לאותה נקודה.

א. אני אומר תמיד את דעתי אפשר לחלוק עלייה.
ב.
אנשים מגלים עכשיו מה זה לין בולק/ מינגינימג.
גם אנשים שמתחרים ממליצים על זה תחפש ביוטיוב גרג דוסיט.

אנשים מגלים עכשיו מה זה לין בולק/ מינגינימג.

"לין בולק" זה בולק ולא הבאת בזה שום תגלית. אין סיבה לעשות פלוס קלורי של 1000 קלוריות מלכתחילה. להישאר באזור של 300-500 זה גם ככה תמיד עדיף, אלא אם כן יש לך מטרה ספציפית אחרת.

גם אנשים שמתחרים ממליצים על זה תחפש ביוטיוב גרג דוסיט.

אני מכיר את גרג. להישאר בניטרלי בטווח הארוך זה לא מתאים לכולם וזה גם כרוך בהרבה יותר סבלנות וקושי לראות תוצאות. לכן כמו שאמרתי, עלייה של 0.5%-1% ממשקל הגוף בחודש זה נחשב קצב טוב וזה עדיין יהיה "סבבי מסה וחיטוב".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית