הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

farmers walk איך לשלב באימון

• פותח/ת השרשור TvrSp12
  • פורסם בתאריך
יש לך כמה משתנים לעבוד עליהם, תעבוד לפי נקודות החולשה שלך:
ניתוק מהרצפה - יכול לעבוד שבכל הלוך חזור שלך אתה מוריד או לא מוריד את המשקל מהיד.
מרחק הליכה - הולכים יותר עם פחות משקל
משקל על יד - תעמיס יותר מרחק ההליכה יתקצר.
כמובן שעוד משתנים לתרגיל כמו קוטר ידית גובה מתקן מהרצפה וכו
דדליפט באחיזה רגילה משפר את הביצועים מאוד.
אם אתה משלב פארמרס אמיתי באימוני פאוורליפטינג שים לב שאתה לא מעמיס על עצמך יותר מידי כי יש לזה עלות מהגוף

• פותח/ת השרשור
טוב,אני אוסיף קצת פרטים.
אני לא בשלב של עבודה מאוד כבדה כרגע בדדליפט.
סתם בר לי לנסות, אם אפשר להרוויח מזה משהו זה באמת שיפור הניתוק,במשקלים כבדים זה לרוב מה שמוביל אותי

ממליץ לחשב משקלים נכון, זאת אומרת שאם הדדליפט שלך הוא 200 קילו לחזרה אחת אז אולי פארמרס עם 100 קילו לכל יד זה לא הדבר הנכון. אתה תצליח להרים אבל הגוף לא רגיל להיות נייד עם 200 קילו עליו

• פותח/ת השרשור
המטרה היא לא סטרונגמן.
יש מקום במכון אבל עדיין זה לא יהיה יותר מ 20 מטר לכיוון.

אם אין לך מטרה, זה לא ממש משנה באיזה דרך תבחר. בכל דרך תגיע לאנשהו, אם רק תלך רחוק מספיק.
Screenshot_2022-01-08-16-05-43-53_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

• פותח/ת השרשור
אם זה כהכנה לביקור ב'אושר עד'/'רמי לוי',אז תעשה עם 20 קג בסוף אימון ל3-5 סביב המתקנים
זה אני כבר עושה שלוש ארבע שקיות של איקאה עם קניות מהסופר עד לאוטו (משאיר את העגלה בסופר) ,רוצה להשתדרג להיות סוחב קניות מקצועי:sarcastic:

זה אני כבר עושה שלוש ארבע שקיות של איקאה עם קניות מהסופר עד לאוטו (משאיר את העגלה בסופר) ,רוצה להשתדרג להיות סוחב קניות מקצועי:sarcastic:
תשלב אצבעות (תרתי משמע ;) )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית