הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחילת חיטוב ראשון

Ariel107

משתמש מתחיל
41
5
נק' מוניטין:
3
41
5
היי חברים, אז לאחר כמעט שמונה חודשים במסה שצברתי בהם 9 קילו, החלטתי להתחיל חיטוב ראשון, ובגלל שחשוב לי מאוד לשמור על התוצאות שלי ועל מסת השריר שלי, חשבתי לקחת בחיטוב הראשון איש מקצוע שיבנה לי תוכנית תזונה+אימונים+מעקב קצר, אשמח להמלצות על מישהו מקצועי ומה הסדר גודל פלוס מינוס מבחינת מחיר, תודה

אני לא איש מקצוע, אבל שאלות חשובות זה:
  • מה המטרה? כל מאמן (איכותי) מתמקד במשהו אחר
  • פרונטלי או אונליין?

• פותח/ת השרשור
  • פרונטלי או אונליין?

המטרה שלי בחיטוב זה להוריד כמה שיותר מסת שומן תוך כדי שמירה על כמה שיותר מסת שריר, להגיע למשהו כמו 10-12 אחוז שומן, ומעדיף פרונטלי.

לא יודע מה היה המשקל ההתחלתי .
לא יודע כמה זמן אתה מתאמן והנסיון שלך בתחום .
אבל לעלות ב8 חודשים 9 קילו , כמה זמן אתה חושב שצריך חיטוב ? העלת אחוז שומן בצורה רצינית שאתה שוקל חיטוב ?

נשמע שהמסה הייתה לפי הספר מבחינת עלייה במשקל ומשך הזמן .
המטרה שלי בחיטוב זה להוריד כמה שיותר מסת שומן תוך כדי שמירה על כמה שיותר מסת שריר, להגיע למשהו כמו 10-12 אחוז שומן, ומעדיף פרונטלי.
אני לא יודע מאיפה אתה , אבל מר ישראל פה בפורום , תפנה אליו תוכל רק להרוויח .
השם שלו זה OA

• פותח/ת השרשור
אבל לעלות ב8 חודשים 9 קילו , כמה זמן אתה חושב שצריך חיטוב ? העלת אחוז שומן בצורה רצינית שאתה שוקל חיטוב ?

אני 1.78 בערך, כרגע שוקל 86, התחלתי ב78 בערך ועשיתי מסה מבוקרת ומדוקדקת מבחינת תזונה, בגלל זה העליה הייתה בערך 1-1.5 קילו בחודש.

אני 1.78 בערך, כרגע שוקל 86, התחלתי ב78 בערך ועשיתי מסה מבוקרת ומדוקדקת מבחינת תזונה, בגלל זה העליה הייתה בערך 1-1.5 קילו בחודש.
אז עלית 8 קילו לא 9 , ב8 חודש זה קילו בחודש ,נשמע מעולה , אתה בטוח שצריך חיטוב ?
לא אמורה להיות עליה רצינית באחוזי שומן בנתונים כאלה , איך היו האימונים שלך ?

העלייה באמת הייתה ככה לפי כל חודש , או חודש אחד ניטרלי ואז חודש אחד עלית 3 קילו פתאום ?

התכוונתי מטרה בקטע של איזה ספורט... אבל משתמע שאתה מחפש פיתוח גוף.
ואל תעדיף פרונטלי, אתה משלם לבנאדם אז אל תתפשר, תחליט פרונטלי.

• פותח/ת השרשור

אני לא יודע מאיפה אתה , אבל מר ישראל פה בפורום , תפנה אליו תוכל רק להרוויח .
השם שלו זה OA
  • פרונטלי או אונליין?
אז עלית 8 קילו לא 9 , ב8 חודש זה קילו בחודש ,נשמע מעולה , אתה בטוח שצריך חיטוב ?
לא אמורה להיות עליה רצינית באחוזי שומן בנתונים כאלה , איך היו האימונים שלך ?

העלייה באמת הייתה ככה לפי כל חודש , או חודש אחד ניטרלי ואז חודש אחד עלית 3 קילו פתאום ?

כל חודש בערך קילו פלוס מינוס, לא עליתי כל כך במסת שומן אבל עדיין עליתי, אמנם אני לא נראה אחד ששוקל 86 על 1.78, אני מניח שזה בעיקר בגלל מסת השריר שצברתי

כמה זמן אתה מתאמן ? יכול להיות שבנקודת פתיחה שלך שהייתה על 78 אז לא היית על אחוז שומן נמוך ?
סליחה אם אני נשמע חצוף, אבל מה הטעם של השאלות האלה? כאילו הוא מחפש המלצה למאמן, לא עצות לאימונים.

כל חודש בערך קילו פלוס מינוס, לא עליתי כל כך במסת שומן אבל עדיין עליתי, אמנם אני לא נראה אחד ששוקל 86 על 1.78, אני מניח שזה בעיקר בגלל מסת השריר שצברתי
אז מה הסיבה לעשות חיטוב ועוד לקחת מאמן בשביל זה ? למה לא להמשיך את המסה ?
סליחה אם אני נשמע חצוף, אבל מה הטעם של השאלות האלה? כאילו הוא מחפש המלצה למאמן, לא עצות לאימונים.
אם היה רושם מחפש המלצה למאמן אז הייתי עונה כמו שרשמתי למעלה OA וזהו .
אבל אם הוא כבר פירט את המהלך שלו , לא בטוח שכדאי לו כרגע לעשות חיטוב .. זה כמובן החלטה שלו , זה נטו מה המטרה שלו ..

אתה בטוח שצריך חיטוב ?
לא אמורה להיות עליה רצינית באחוזי שומן בנתונים כאלה ,

מתאמן מתחיל וטבעי עם 86-87 קילו על 1.78, מה גורם לך לחשוב שחיטוב זה מופרך פה? עד לאיזה משקל הוא צריך להגיע לפני?
במיוחד כשכנראה כבר כשהוא התחיל את המסה אחוז השומן שלו לא היה נמוך למדי עם 78 על 1.78 בלי הרבה מסת שריר אם הוא לא התאמן לפני.

ובלי קשר לא צריך להיות שמן על 25% כדי לרצות לחטב. יש אנשים שאוהבים את המראה החטוב.

• פותח/ת השרשור
מתאמן מתחיל וטבעי עם 86-87 קילו על 1.78, מה גורם לך לחשוב שחיטוב זה מופרך פה? עד לאיזה משקל הוא צריך להגיע לפני?
במיוחד כשכנראה כבר כשהוא התחיל את המסה אחוז השומן שלו לא היה נמוך למדי עם 78 על 1.78 בלי הרבה מסת שריר אם הוא לא התאמן לפני.

ולא צריך להיות שמן על 25% כדי לרצות לחטב. יש אנשים שאוהבים את המראה החטוב.
בול!

כמה זמן אתה מתאמן ? יכול להיות שבנקודת פתיחה שלך שהייתה על 78 אז לא היית על אחוז שומן נמוך ?

ובלי קשר לא צריך להיות שמן על 25% כדי לרצות לחטב. יש אנשים שאוהבים את המראה החטוב.

רשמתי את זה בהודעה למעלה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית