עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על סמך מה אמרת לו שמתיחות לא עוזרת כנגד doms? תשתמש בזה.יש למישהו רפרנסים/מחקרים/ספרים מאמרים שתומכים במה שאני אומר?
מכיר, ובכל זאת הייתי שמח לכאלהאתה לא צריך למצוא רפרנס כדי לבטל טענה אלא להפך.
תבקש ממנו רפרנס לכך שאין פוקימונים מסתובבים בבית שאן ביום כיפור.
שדומס זה מנפח שאתה לא רגיל לעבוד איתו, ושאם תעבוד עם נפח כזה זה יקרה בין כו ובין כו.על סמך מה אמרת לו שמתיחות לא עוזרת כנגד doms? תשתמש בזה.
מתיחות אחרי אימון לי אישית עוזר תנסהמכיר, ובכל זאת הייתי שמח לכאלה
שדומס זה מנפח שאתה לא רגיל לעבוד איתו, ושאם תעבוד עם נפח כזה זה יקרה בין כו ובין כו.
והפוך
ניסית בלי פעם?מתיחות אחרי אימון לי אישית עוזר תנסה
לא לפני אלא אחרי
בהחלטניסית בלי פעם?
ביצוע מתיחות לאחר האימון לא הוביל להפחתה בכאבי שרירים לאחר האימון (דומס). ממצא זה מתיישר עם מטא אנליזה של ארגון קוקריין שבוצעה לפני כמה שנים.
לסיכום, למרות הדעה הרווחת, בשנים האחרונות יש לנו יותר ויותר ראיות לגבי ההשפעה השולית של ביצוע מתיחות (בעיקר סטטיות) על משתנים כאלו ואחרים. נכון להיום, אין ממש ראיות איכותיות לכך שמתיחות מפחיתות פציעות, מונעות כאבי שרירים, משפרות ביצועים ועוד.
נכתב ע"י טל בן משה מצוות EVB.
ניסיתי, לא עוזרבהחלט
תנסה תראה מה אכפת לך
https://www.mdpi.com/2227-9032/9/4/...bDiU1-3F4zYP_TjayngLFGuOxB_1XgBKzpdDXdP4Gh-vk
The Effectiveness of Post-exercise Stretching in Short-Term and Delayed Recovery of Strength, Range of Motion and Delayed Onset Muscle Soreness: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials
אמל"ק-
רפרנסים נוספים בנושא-
Stretching to prevent or reduce muscle soreness after exercise - PubMed
Stretching to prevent or reduce muscle soreness after exercise