הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל לאמות בhst

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עד לפני שנה הייתי בנוסף לתרגיל יד קדמית נותן גם פטישים ועוד תרגיל מבודד לאמות, בעצת אנשים פה בפורום הפסקתי כי אמרו לי שזה מיותר ופוגע בהתאוששות.
אני כרגע בתוכנית hst ושם יש רק תרגיל אחת ליד קדמית.
הבעיה היא שהאמות שלי לא כמו פעם, הן קטנו בוודאות לעומת לפני שנה שהייתי עושה להן תרגיל מבודד, האם להוסיף 2 סטים בידוד לאמות או לא? הרבה אומרים לי שזה מיותר והן עובדות בשאר התרגילים אבל עובדה שהן לא כמו פעם..

הכל מסתכם פה בניסוי וטעייה.
בעבר עשית תרגיל אחד לאמות ועבד לך? עכשיו אתה לא עושה תרגיל לאמות והן קטנו? אז מסקנה פשוטה, תחזור לעשות את מה שעשית בעבר, תמשיך עם זה עד שזה לא יעבוד ואז תנסה משהו חדש. נטו ניסוי וטעייה.
אבל סתם מעניין אותי, איך אתה יודע שהאמות קטנו? מאיך שזה נראה לך או שבדקת משקלים והיקפים?

• פותח/ת השרשור
הכל מסתכם פה בניסוי וטעייה.
בעבר עשית תרגיל אחד לאמות ועבד לך? עכשיו אתה לא עושה תרגיל לאמות והן קטנו? אז מסקנה פשוטה, תחזור לעשות את מה שעשית בעבר, תמשיך עם זה עד שזה לא יעבוד ואז תנסה משהו חדש. נטו ניסוי וטעייה.
אבל סתם מעניין אותי, איך אתה יודע שהאמות קטנו? מאיך שזה נראה לך או שבדקת משקלים והיקפים?
שמע אני מתאמן כמעט 4 שנים ואני זוכר איך היו לפני והן קטנו, גם רק הן היד קדמית גדלה מאז

שמע אני מתאמן כמעט 4 שנים ואני זוכר איך היו לפני והן קטנו, גם רק הן היד קדמית גדלה מאז
אז כמו שאמרתי, תחזור לעשות את מה שעשית. תנסה תקופה ותראה אם זה עובד, אם כן תמשיך עד שזה כבר לא יעבוד (כי שום דבר לא עובד לנצח), אם לא עובד תנסה משהו חדש. כמו שאמרתי, ניסוי וטעייה.
אבל סתם שתדע שלהחליט שהן קטנו לפי הזיכרון שלך מלפני 4 שנים זה לא הכי אמין. גם הזיכרון שלך יכול להיות לא 100%, גם כשאנשים רואים דברים הם יכולים אחרכך להגזים איתם במחשבות, וגם בנאדם רואה את עצמו בצורה לא אובייקטיבית. אני לא מזלזל ולא שולל את זה, רק קח בחשבון שהגיוני שהן גם באותו גודל.
אבל גם זה לא משנה את העובדה שמה שאתה צריך לעשות זה ניסוי וטעייה. לנסות לתקופה של כמה חודשים (כמה? תלוי ברמה שלך. ככל שאתה יותר מתקדם תצטרך יותר זמן כדי לראות שינוי.), ולשנות לפי הצורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית