הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים עם כשל שלילי

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
חזרתי היום לאימונים אחרי חודשיים + ללא.
ירדתי במשקל גוף בינתיים מכמעט 100 לכ 94.
הרמתי לפני כן בחזה 90 קג… 3 סטים כפול 5.

כעת ניסיתי להתחיל עם 80. בסט השלישי בחזרה השלישית הגעתי לכשל שלילי (מתאמן בבית). לשמחתי האישה היתה בבית ועזרה לי להוריד את המוט מהחזה. לא נעים.

אימון הבא מה מומלץ… לנסות שוב על 80 או לרדת ל75?

מתי מוערך שאוכל לחזור להרים 90?

מה ניתן עוד ללמוד מהנתונים שפירסמתי לעיל? הירידה במשקל גוף כפי שצויינה סבירה?

מתאמן כבר חמש שנים, ועדיין מתקדם יםה מאוד במשקלים, אפילו שאימונים ותזונה נכונה הם לא בגדר העדיפות הראשונה שלי בחיים.

5 שנים אימונים ו95 ק״ג בנץ׳ לא נשמע לי כמו משהו מדהים… בלי לזלזל.
אני מבין שזה יותר תחביב מתחרותי.

פשוט אתה זורק פה עצות כאילו יש לך איזו שיטה מוכחת שעובדת כמו שעון שבעצם אין שום ביסוס לטענה.

5 שנים אימונים ו95 ק״ג בנץ׳ לא נשמע לי כמו משהו מדהים… בלי לזלזל.
אני מבין שזה יותר תחביב מתחרותי.

פשוט אתה זורק פה עצות כאילו יש לך איזו שיטה מוכחת שעובדת כמו שעון שבעצם אין שום ביסוס לטענה.

לא באמת אכפת לי מה אתה חושב.

לא באמת אכפת לי מה אתה חושב.
ממש בוגר, לכתוב משפט כזה רק בישביל לצאת מהדו שיח איתו.
אתה טוען שאתה מתקדם יפה מאוד במשקלים, למרות שב5 שנים של אימונים אתה רק ב95 קילו בנץ' אז כנראה מה שאתה אומר לא באמת עובד.
אולי אתה מאמין בזה אבל עובדה שזה לא נכון. לא טוען שאתה צריך עכשיו להרים 140 קילו בנץ' אבל 5 שנים עם התקדמות, כנראה היית אמור להיות במשקלים יותר גבוהים.

ממש בוגר, לכתוב משפט כזה רק בישביל לצאת מהדו שיח איתו.
אתה טוען שאתה מתקדם יפה מאוד במשקלים, למרות שב5 שנים של אימונים אתה רק ב95 קילו בנץ' אז כנראה מה שאתה אומר לא באמת עובד.
אולי אתה מאמין בזה אבל עובדה שזה לא נכון. לא טוען שאתה צריך עכשיו להרים 140 קילו בנץ' אבל 5 שנים עם התקדמות, כנראה היית אמור להיות במשקלים יותר גבוהים.

חביבי, 95 בבנץ' זה עבור 7-8 חזרות ל4 סטים.
פעם אחרונה שניסיתי מקס זה 120 קילו בבנץ' לחזרה אחת(משקל 74 קילו), וממה שבדקתי זה לא בדיוק שיא עולם אבל זה גם לא רע למתאמן שיש לו גם חיים מחוץ למכון.
אתה יודע עבודה, וחיי חברה וכאלה.

וכמה כבודו לוחץ ובאיזה משקל?
אני בטוח שאתה לוחץ 2.5 ממשקל גופך בשיאיך כי אתה כזה תותח, אבל בינינו באמת שאני לא שם ז**. אני מתאמן בשביל עצמי לא בשביל אחרים.

חביבי, 95 בבנץ' זה עבור 7-8 חזרות ל4 סטים.
פעם אחרונה שניסיתי מקס זה 120 קילו בבנץ' לחזרה אחת(משקל 74 קילו), וממה שבדקתי זה לא בדיוק שיא עולם אבל זה גם לא רע למתאמן שיש לו גם חיים מחוץ למכון.
אתה יודע עבודה, וחיי חברה וכאלה.

אני בטוח שאתה לוחץ 2.5 ממשקל גופך בשיאיך כי אתה כזה תותח, אבל בינינו באמת שאני לא שם ז**. אני מתאמן בשביל עצמי לא בשביל אחרים.

גבר לא העברתי עלייך ביקורת וגם רשמתי לך שזה לא בקטע של לזלזל.

דיברת על מתודה שבה לא מגיעים לכשל אז בסך הכל הסברתי לך שזה לא אידיאלי להיפרטרופיה.
התחלת להתעקש ולהגיד לי שאתה מתאמן 5 שנים עם הישגים יפים אז שאלתי מהם, לא התכוונתי להעליב אותך פשוט להעביר לך את הנק׳ שהמתודה שלך לא אידיאלית למטרה שדיברנו עליה.

אני בטוח שאתה לוחץ 2.5 ממשקל גופך בשיאיך כי אתה כזה תותח, אבל בינינו באמת שאני לא שם ז**. אני מתאמן בשביל עצמי לא בשביל אחרים
האמתי? הצלחתי 105 לחזרה, כן אני חלש אבל גם ניסיתי בעצמי להגיע למשקלים מכובדים אבל תכנון לא נכון ופשוט תרגיל הכי חלש + החלק בגוף שזה חזה ויד אחורית הכי חלשים אצלי אז הכל טוב.
אגב, אני מתאמן בישביל עצמי ולא מתחרה. רוצה להגיע הכי גבוה שאני יכול.
בחמש שנים כנראה שהייתי מגיע למשקלים גבוהים יותר אבל לא היה לי אפשרות להתאמן כ"כ הרבה זמן ברצף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית